עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מקווה שלא היה כבר. http://www.smlinks.com/sotw/why/

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by daniel89,

אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???

3. שלום לכולם. עוד כ-3 שבועות לאחי הגדול תיהיה יום הולדת ה25 שלו, ואני רוצה להיות מוכן עם מתנה מקורית מאד ומיוחדת, וכמו כל שנה אני לא יודע מה ליקנות לו (רק שהפעם זוהי שנה מיוחדת יותר, 25..) יש לו כבר נגן DVD, טלוויזיה עם מערכת סראונד ועוד כמה גצ'טים.. הסכום הוא כ-300 ש"ח +\- (אלא אם כן העיניין יהיה רציני ואז אני ישתף פעולה עם ההורים ) כל הצעה שהיא תתקבל בברכה Thanks

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

הזמנתי חבילה לפני כשבועיים, ועכשיו קיבלתי מכתב שאומר שהחבילה במכס ומחכה לי שאבוא לשם, אלא אם כן הערך מתחת ל100 דולר ואז אפשר לשלוח להם פקס ובלה בלה בלה... החבילה שהזמנתי כנראה גדולה פיזית (בובות לבני הדודים) אבל הערך לא עולה על 50 דולר (48.11 דולר ליתר דיוק). מה צריך לעשות? להדפיס את הקבלה ולשלוח להם? איך יוצאים מהפלונטר הזה בלי לקרוע עוד יותר את הכיס? כל מי שהתנסה איתם בעבר מוזמן לתת Do's and Dont's. תודה רבה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  5. ידידה שלי אמרה שבשיעור רפואה אמרו להם שגמירה זה 2 מ"ל. בהתחשב שכפית קטנה זה 5 מ"ל, זה נשמע לי ממש קצת 2 מ"ל. בהנחה שלא שיחקתם עם הבולבול כמה ימים לפני, כמה יוצא להערכתם? תודה, וLOL

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by gkman,

היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by vipnisim,

ומי יתן ועד ראש השנה לכולנו יהיו מחשבים חדשים עם מעבדי קונרו 4GB RAM ו SLI חג שמח לכל בית ישראל

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by bilbo,

הי. אני מעוניין לקנות אופניים ולהתחיל לטייל בשבתות. משהוא פה יכול לנדב לי מידע לגבי קבוצות רכיבה למתחילים שאפשר להצטרף אלהם? כמה זמן דרוש כדי להכנס לכושר ? ומסלולים למתחילים .... אני לא רוצה לקבל התקף לב בשבת הראשונה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by musari,

שעות חיפשתי ואני לא מוצא

11. Started by edoson,

איך נפלו גיבורים... :'( אילן גיבורנו, לנצח ינשא שמך בפינו, לנצח נזכורכך וננצורך בליבנו. ולמשפחת רמון אומר כי באחד מתמירי הארזים נפלה שלהבת היום, אבל אילן זכה לחיי נצח בקרבו של עם ישראל, זכרו לעולם לא ישכח. משה רבנו, הרמב"ם, הרצל, חיים וויצמן, כגדולים רבים מעמנו ינשא שמו בגאון בכל אשר תדרך רגלו של יהודי, ואולי בזאת תמצאו נחמתכם. אנא הצטרפו אלי בהצדעה לאחד מטובי בניה של מדינתנו שנפל היום. אילן רמון, אני מצדיע לך, על כי העזת...וניצחת. יהי זכרו ברוך. "...אל תגידו בגת, אל תבשרו בחוצות אשקלון..."

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by גיימרית,

כיום יש כל מיני חברות אשראי שמציעות הנחות בנושאים מסויימים - למשל, כ.א של המשביר לצרכן שם אתה מקבל הנחות גדולות יותר אם אתה משלם עם הכרטיס, או כ.א של שופרסל וכד'. יש משהו כזה למוצרי אלקטרוניקה/מחשבים?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  13. Started by PingLOst,

www.ogrish.com יש לי טראומה מהאתר הזה , צריך לתבוע את האתר הזה. אתר מגעיל. גם אח שלו www.ratemypooh.com לא פחות מסריח

14. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. היום פירמטתי את המחשב, אך לפני הפירמוט צרבתי את הקבצים שרציתי לגבות. עכשיו כונן הדיסקים לא קורא את הדיסק והקבצים האלו מאוד חשובים בעבורי. האם יש אפשרות כלשהי להחזיר את הקבצים האלו (תמונות בעיקר) עם תוכנה או משהו? :-[ :'( תודה מראש לעונים, אמיר [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 20:46:03 מצטער על הדאבל, אבל בדקתי את הדיסק בDVD הביתי והקבצים נצרבו. הבעייה היא בצורב כנראה (3 שנים כבר אצלי)..אחח איזו הקלה.. אמיר.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by Eled,

אני רוצה לבנות לעצמי בלוג אבל שלא יהיה בלוג בתוך מערכת בלוגים גדולה כמו של תפוז. אני רוצה בלוג פרטי בסגנון הזה: http://www.xslf.com/ איך בונים כזה בלוג? דבר נוסף. איני רוצה שברישום הדומיין יהיו רשומים פרטי כי אני רוצה שהבלוג שלי יהיה אנונימי. איך עושים זאת? תודה,

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by 00000,

כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by guyyug,

לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. אני מקווה שלא פירסמו כבר.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by Norm4nde,

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by sxsxservo,

באיזה אתר אני יכול להוריד ספרי קריאה ולקרוא דרך המחשב באנגלית ואם יש גם בעיברית

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by shloosh,

מחפש המלצות לסרטים כמו מינכן,שומר המדינה,הפירצה ושאר סרטי ריגול ומתח על ה-CIA,FBI,המוסד,המלחמה הקרה וכל זה... בקיצור הבנתם על מה אני מדבר.. תודה!!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.

24. Started by dima_ga,

שלום לכולם, מישהו מכן יודע איך אפשר להגיע מחר לנקודת הזינוק של מרתון ירושלים מתחנה מרכזית ירושלים? יש שינויים בהסדרי התנועה ולכן אני שואל.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Art Tatum,

המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.