עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by st0m,

שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  2. איזה מתיחה רעה ביותר שמעתי אני נפלתי מהכיסא הבחור יצא טיפש ענק והמותח יצא דיי מנייק בסוף הבחור היה חוטף התקף לב מרוב הלחץ פשוט חובה (זה דיי ארוך אבל שווה ביותר) http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma עוד מתיחות פה http://radio-idan.co.il/metihot.htm

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  3. בעיות משתמשי מחשבים למחלקת תמיכה תומך: איזה מחשב יש לך? > לקוח: לבן... > ----------------------------------------------- > תומך: תלחץ בבקשה על אייקון 'המחשב שלי' בצד שמאל של המסך. > לקוח: שמאל שלי או שלך? > ----------------------------------------------- > תומך: שלום, במה אפשר לעזור לך? > לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. > תומך: אוקיי, תלחץ בבקשה על 'START'... > לקוח: תשמע חבוב - אל תתחיל איתי עם שפה טכנית - אני לא ביל גייטס!!! > ----------------------------------------------- > שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה 'לא מוצא את > המדפסת'. אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  4. ב"ה בא לכם להרוויח כסף? יופי! תשקיעו 30 ש"ח ותרוויחו יותר... כי ככה זה עובד! אתם משלמים 5 ש"ח ל-6 אנשים שונים, ותמורת זה אתם מכניסים את עצמכם לרשימה. אתם מפרסמים את הרשימה ב-300 פורומים, צ'אטים וכד' ברשת, ואז אנשים משלמים לכם תמורת זה שהם יירשמו את עצמם לרשימה. וככה זה ממשיך וממשיך... אם אתם מעוניינים, אילה הפרטים המלאים: צעד ראשון: לכל אחד מהאנשים האילה צריך לשלוח דואר. בתוך המעטפה צריך לשים: - פתק שבו כתוב: בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך. על הפתק צריך לרשום את השם והכתובת שלכם!!!. - בכל מעטפה מטבע של 5 ש"ח. ולשלוח אותם לרשימה הזאת: 1. שחר צ'חנובר, ת"א - אבן גבירול 115 דירה 5, מיקוד-64047. 2. דניאל קוסייב, יפו ג' - עירית 5 דירה 12, מיקוד-68047. 3. שבי קרפיל, ת"א - …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by Djx,

http://computers.walla.co.il/?w=/4001/684383 חמסה חמסה חמסה (אני לא מרוקאי או משהו כזה... ;D)

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by IceCold,

;D [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by overload,

תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו

8. Started by Oztriker,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מטרידה... כמות הפרסומות שיש בכל עמוד באינטרנט פשוט מוגזמת ומציקה שלא לדבר על זה שהן אוכלות זיכרון! אבל בעיקר גוזלות זמן יקר. ניסיתי להשתמש בחוסמי פרסומות למיניהם, אבל זה לא באמת יעיל ובדרך כלל צריך לסגור אתן אחת אחת ידנית... לפעמים הדפדפן פשוט קורס(יש לי פיירפוקס, כנראה שהגיע הזמן להחליף אותו, יש המלצות?) אני כבר מעדיף לשלם סכום סימלי בחודש לאתרים שאליהם אני בעיקר נכנס(שזה 4-5) ולא לראות את כל זה.... הם פשוט מגזימים!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Guardian Spirit,

אני מחזיק בהוכחה לכך שגלישה בזמן קיימת וזה כבר אינו מדע בדיוני בלבד. מה שכן מעניין אותי באיזו טכנולוגיה הבחור השתמש לתקשר איתנו בתקופה ההיא..

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  10. באיחור קל, אנחנו מקבלים סרטון נוסף שמתעד את הסרט על Warcraft כפי שהוצג בכנס הקומיק-קון, הפעם מצד גזע בני האנוש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-נוספת-אל-הגירסה-ההוליוודית-של-warcraft/

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

אני צריך להרכיב שנאי שמעביר 110 וולט ל220, של זרם של 4.2 אמפר. הקיצר, שנאי של 600-1000 ואט. אני בספק אם דבר כזה נמכר בחנויות כי בדקתי, ודבר כזה יעלה לפחות 500 ש"ח, שזה לא משתלם בשבילי בשביל מה שאני צריך. מה יעלה להרכיב שנאי כזה?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  12. ;D [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by surfface,

הקמתי פורום מה דעתכם עליו http://fasthelp.up.co.il/

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by Shmoolik,

איפה IBM ? :lol: :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by Component,

בוא לערוץ **# ב**

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. מי ניצח ?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  18. אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Lumber_Jack Jim,

??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. שלום לכולם הייתי מאוד מעוניין לדעת מי יצר את יצירות הפס-קול המדהימות של סדרת C&C במיוחד של הראשון אני יודע שבRA2 חלק מפס הקול בוצע על ידי RAMSSTEIN השולטים והמדהימים אבל חוץ מזה אין לי מושג תעזרו לי אחים שלי תודה!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום. העלתי לא מזמן אתר חדש שלי. בדקתי אותו במחשב שלי ושל אחותי ולפעמיים הוא עושה אצל אחותי בעיות. אני מבקש שכל אחד יפתח תאתר ויבדוק אם הוא עולה יותר מ5 שניות. ואז לרענן את הדף ולראות אם אם יש שיוני בדף(לפעמיים סקריפט לא עובד ורק אחרי שמרעננים את הדף יש שינוי) האתר אמור לעבוד אותו דבר בIE ובFF תודה. ד"א חוות דעת על האתר מבחינת עיצוב, תוכן וכד' יתקבלו בברכה תודה . http://www.special-gift.coo.co.il

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by Proctocal,

שלום, שמי ירין. נקלעתי לבעיה - נרשמתי לפייפאל עם כרטיס ויזה. עכשיו, אני לא רואה באתר של הויזה את ארבעת המספרים שאני צריך לכתוב. ביקשתי מהם לשלוח לי שוב, עוד בזבוז של 8 ש"ח.. מתי זה אמור להישלח? תודה רבה. ירין.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  24. זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  25. Started by redead,

קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.