עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

מחפש שירים ממש קלים לגיטרה למתחלים. כמו adams song או welcome to the black parade

• 14 תגובות
    • 9.5k צפיות
  2. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10) זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by navk2,

כן כן, יש דבר כזה מסיבה בלי ערסים ומוזיקת בום בום, ואני אוהב את זה. אז אם מישהו מכיר שייתן שמות... למי שלא יודע שירים של מסיבות רוק כמו THANKS FOR THE MEMORY של פול אאוט בוי, כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי, כמו SCOTTY DOESN'T KNOW... שירי רוק שאפשר להיתשגע בהם.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by raiman1,

כנ"ל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  8. Started by Or ei,

זה אחד מהחתולים שלי יש לי 6 3 גורים ו3 בוגרים הוא אחד מהגורים לאחרונה איזה כלב נענע אותו והוא עבר ניתוח להחזרתה המעיים למקום (אל תשאלו) מאז שהוא חזר מהניתוח הוא לא עוזב אותי אם אני הולך שנייה לסלון הוא בא אחריי גם אם זה לשנייה כל היום הוא יושב עליי ומסתובב לי על השולחן של המחשב כבר כיבה לי אותו (עם הכפתור שבחוץ כרגע מטעמי בטיחות) רדף אחרי הסמן של העכבר וכתב הרבה על המקלדת בזמן שהלך על השולחן בגלל שהוא כל כך נחמד החלטתי למצוא לו שם (לשאר החתולים שלי אמא שלי ואחותי תקעו שמות זרובבל,מוצי ) יש לכם עצות לשמות לחתול ? שמות כאלה שאני אוכל לצרוח עליו בלי להישמע מגוכך (ראדון רד מהשולחן !!!! )

• 104 תגובות
    • 10.6k צפיות
  9. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פעם היה את 441 אבל סגרו אותו. מישהו מכיר כזה שירות ? זה ממש חשוב לי... אגב, אני צריך לרשום מספר פלאפון ולא טלפון ולקבל את שם המנוי. תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 12.4k צפיות
  11. היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

יש את זאתי בשיר שלנו שמש פרוסט נכון? היא זמרת מדהימה איך קוראים לה? השם האמיתי כן? חחח

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. ראיתי את ה5 דקות האחרונות מהתוכנית ששודרה היום (7.6.2006) בערב בYES +. הופיעה בחורה די מוזרה כזאת, היא שרה וניגנה על הקלידים (וקראה תווים מהמחשב הנייד שלה?). רשמתי בעיברית את השם שלה - "אימוג'ן היפ"(לא 100% בטוח) אבל אני לא זוכר איך הוא ביטא את השם בדיוק. Dose it ring any bell to ya? אם מישהו יכל לעזור בחיפוש, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ForresT,

אני חושב שלהקה גרמנית(לא בטוח)קוראים לה טוקיו משהו..צריך את השם המלא..תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום בקישור הזה יש משחק מטוסים און ליין, ורציתי לדעת מה שם המנגינה שמתנגנת ברקע. היא מנגינה מאוד מוכרת, אני אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by Check_Point,

קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. יש קטע מיתרים כזה שחוזר על עצמו ברקע. משום מה הוא מוכר לי ממנגינה אחרת ששמעתי, משהו דרמטי כזה בסגנון רקוויאם לחלום תזמורתי כזה עם כינורות ומיתרים וכו'... מישהו מכיר או מוכר עם מנגינה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by starline,

פעם היה סדרה על שוטר כזה ממש מוכר הנה תמונה של הבנאדם http://www.mmafu.com/wp-content/uploads/2011/03/chuck-norris1-200x150.jpg אני לא זוכר תשם של הסדרה אם מישהו זוכר שירשום.. משו האק הוק האלק לא זוכר בדיוק

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. התוכנית שודרה נראה לי כל יום בשעה 3 או 4 בלילה בערוץ 3 וזה לא היה כמו WWE קרבות בזירה, היו כמו מתקנים כאלו והיו איזה 3 או 4 בתוכנית אחת שמישהו היה צריך לעבור אותם אז בשני או השלישי היה שחור אחד שהוא עמד על מתקן מסתובב כזה והבנאדם היה צריך לעלות למעלה (איזה חצי מטר גובה המתקן) ולהפיל למטה את השחור (שהוא היה תמיד במתקן הזה) והוא בד"כ היה מנצח את אלה שנאבקו מולו והוא היה תמיד עושה להם ווג'י והשדרנים היו צוחקים על זה. אני זוכר גם שהיה מתקן כזה שהיו 2 תלויים בידיים (כמו המתקנים שיש בפארקים שמתקדמים עם הידיים) אבל מרובע כזה גדול שהיה אפשר לזוז גם לצדדים והם היו צריכים להפיל אחד את השני בבעיטות. היה פעם אחת אני זוכר שובר שוויון (שזה בעצם היה הרביעי והיו בכל תוכנית רק 3 מתקנים כנ…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by ForresT,

אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Component,

אהלן, נזכרתי בסרט שראיתי פעם. דובר שם על חבורה של ילדים, ביחד עם המורה שלהם, שמרמים בתחרות ידע בין בין בתי ספר (גונבים את המבחנים מראש), ובסוף נתפסים. חיפוש בגוגל לא הניב דבר. מישהו מכיר את הסרט? תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by sagi_10,

אהלן אני מחפש שם של סרט שנקרא דא ז'ה וו ...או משהו כזה..עם אפשר לכתוב לי את זה באנגלית זה יהיה אחלה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by J0n1,

יש איזה סרט שראיתי לפני כמה שנים, סרט מצחיק דפוק ואני לא מוצא אותו ברשת. מסופר על צעיר שקנה קונדומים בבית מרקחת אבל בטעות קנה XL, הוא זרק את זה לפח ואמא שלו גילתה את זה. הידיעה הופצה בכל האזור שבו הוא גר ומאז כולם חושבים שיש לו ענק. אני זוכר שהוא עובד בדיינר. חוץ מזה לא הרבה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.