עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

שיהיה חינמי ונטול ווארז כמובן

2. Started by edoson,

איך נפלו גיבורים... :'( אילן גיבורנו, לנצח ינשא שמך בפינו, לנצח נזכורכך וננצורך בליבנו. ולמשפחת רמון אומר כי באחד מתמירי הארזים נפלה שלהבת היום, אבל אילן זכה לחיי נצח בקרבו של עם ישראל, זכרו לעולם לא ישכח. משה רבנו, הרמב"ם, הרצל, חיים וויצמן, כגדולים רבים מעמנו ינשא שמו בגאון בכל אשר תדרך רגלו של יהודי, ואולי בזאת תמצאו נחמתכם. אנא הצטרפו אלי בהצדעה לאחד מטובי בניה של מדינתנו שנפל היום. אילן רמון, אני מצדיע לך, על כי העזת...וניצחת. יהי זכרו ברוך. "...אל תגידו בגת, אל תבשרו בחוצות אשקלון..."

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. תא המעצר שימו לב לחור למטה מצד שמאל שהם כירסמו עכשיו הם בבית ואין לי מושג מה הם עושים http://img284.imageshack.us/my.php?image=dsc025560tz.jpg

5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

התערוכה היתה ממש קטנה, אולם אחד ועוד חדר, היו הרבה עמדות של חנויות מחשבים שמכרו שם דברים, היו הרבה חברות אבטחה, כגון קספרסקי, חברות לוחות, חברת הרמקולים הלטק לנסינג, המקום היה עמוס לעייפה, וכל סנטימטר דחפו לי ליד פלייר, היתה שם עמדה של מחשבים, בא לרגע אחד גלשתי ב HW ;D. מחיר הכיסה 50 שקל :-\. בסה'כ לא משהו שווה טירחה גדולה לנסוע ולראות את הדברים, היו שם הרבה דברים חדשים מערכות קירור מים ו כרטיסי מסך, לא היו שם חברות של מעבדים AMD' INTEL. לצערי הרב נפלתי גם ליום ממש לא טוב, הייתי חולה, לכן גם לא כתבתי פה במשך כמה ימים.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by tsah1982,

שלום. סוף סוף קניתי מחשב מ ksp. אני אמור לקבל אותו תוך כמה ימים, קיבלתי אחריות מורחבת על הרכיבים. רציתי לדעת אבל רק ממישהו שבאמת יודע או קנה מהחנות, איך עובד הקטע של האחריות? אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל מקבלים איזושהי תעודת אחריות או קבלה על כול רכיב? וכשמשהו מתקלקל מביאים את החלק ליבואן או לחנות עצמה?. האם לדרוש איזושהי תעודה? כי עכשיו כשאני חושב על זה עם כול המחשבים הקודמים שקניתי לא קיבלתי שום תעודת אחריות או משהו שמעיד על זה שיש לי אחריות אבל עכשיו זה די חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  8. כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by UponTheRose,

הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by CyberBot,

כתוב שאני צריך למסור קוד שרשום בחיובים של האשראי יש דרך לראות את זה לפני שזה מגיע בדואר? נגיד עוד היום?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by alexbmw,

אז כך אני הבנתי שיש באיביי כך ,מכירה ,שאתה קונה משהוא במחיר שרשום ,והצעות שאתה מציעה וזה לוקח את ההצעה המקסימלית . אז אני לא כל כך מבין ב איביי ,בדרך כלל חברים קונים בשבילי ,אז לא הייתי צריך להתקל בבעיה הזו עד עכשיו ,אבל עכשיו שמתי לב לכמה עיסקעות מפתות שם . למשל זה http://cgi.ebay.com/Intel-Core-I7-920-w-fan_W0QQitemZ230353172802QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a21e7942&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 מישהוא יכול להגיד לי העם זה באמת המחיר של המעבד (פאק 45 דולר ל core i7 זה סופר זול ) ,כי עם כן אני קונה את זה ,לא מעניין אותי כל כך שזה יד שנייה (בכל זות כמה ישן יכול להיות core i7 עם הם יצאו רק לפניי חצי שנה ). …

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  13. מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D

14. או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. מה זה אומר בדיוק?אגב גם הספרנים והפקידים באונברסיטאות שובתים.היה אצלנו (ת"א) שמועה שהמעבדות יהיו סגורות.יש מצב?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  16. במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by 00000,

כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by duk4u,

Just when you think you have seen it all, along comes a dance team like this one . He's 25 and his partner , well........... she is 84 and the music is good too! http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by LoveStoned,

יש לי מזל נאחס רצח :'( , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... ??? לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש :'( [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by Lirux,

יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by DimaX,

הסירטון המקורי: http://www.adme.ru/flash/dove-evolution/dove-evolution.swf הפארודיה השנונה: http://www.mytempdir.com/1125253

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by sharon_h,

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by liran2003,

שלום, אנחנו עומדים לרכוש מקרר, וראינו בחנות דגם מסויים של סמסונג לכאורה. חיפשתי את הדגם ומצאתי אותו רק באתרים ישראלים. האם גם בתחום של מקררים יש מוצרי מדבקה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.