עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סרטים מצחיקים! המרתי ל 3GP כדי שכולם יוכלו להנות! http://www.upfree.net/2710632 http://www.upfree.net/7311095 http://www.upfree.net/5251172 תהנו ;D

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  2. אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  3. שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. ;D [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by dovik,

ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by Tomerico,

הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול. עכשיו אני אנמק את טעוניי: הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר. ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה. הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש. עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב? ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין ט…

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

אני צריך להרכיב שנאי שמעביר 110 וולט ל220, של זרם של 4.2 אמפר. הקיצר, שנאי של 600-1000 ואט. אני בספק אם דבר כזה נמכר בחנויות כי בדקתי, ודבר כזה יעלה לפחות 500 ש"ח, שזה לא משתלם בשבילי בשביל מה שאני צריך. מה יעלה להרכיב שנאי כזה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Yehudaa,

אני רוצה ללמוד את ההתחברות לאינטרנט ורשתות מחשבים על בוריה האם די בהסמכה הזאת ? ומה ההבדל בינה לבין ה mcse ?

10. Started by J0n1,

שלום. היום ב8 שחזרתי מהעבודה קיבלתי טלפון מאחותי שיש לה כרטיסים חינם לטרום בכורה חדש ושאני אבוא עם אבא שלי, אז נסענו לסינמה סיטי. הגענו, מסתבר שהסרט בקניון ארנה בהרצליה, טוב מה לא עושים בשביל כרטיסים חינם... בדרך נתקענו בפקק בגלל התאונה שקרתה ויצא לי לראות את ההרוג שרוע על הרצפה וילדו שלולית דם, זה לא כמו בסרטים... הגענו, לסרט קוראים "מסטר ברוקס", סרט טוב מלא דם, אבל מלא דם! יכול היה להיות סרט גדול אם בסוף..., טוב אני לא אגלה לכם, מומלץ ללכת לראות שזה יצא בקולנוע. קיצר עבר עלי יום מלא דם.. ושאני חושב על זה, הידקתי את האצבע שלי בעבודה וירד לי דם גם... :-\ ליל"ט

11. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי את הכבל הזה לטלפון, עכשיו בעזרת התוכנה PC SUITE את הצלצולים ואת התמונות לתוך המכשיר. השאלה שלי זה איך אפשר להעביר משחקים ותוכנות שונות לתוך מהכשיר? איך אפשר ישירות לגשת לזכרון של המכשיר? תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. הסטטוס שלי הוא על Verified. שאני ניכנס ללשונית Add founds, יש לי שם אפשרות להוסיף רק דרך בנק אמריקאי.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

כמה זמן החיבור שלכם פעיל ברציפות ? מנסה לשבור את השיא הקודם של 23 ימים.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מורה למחשבים בבית ספר בדרום , כל הזמן היה מופיע אצלי בגוגל בצד "חיפוש מתקדם" כרגע נעלם , עברתי לגוגל כרום גם איננו ! אני לא יודע אם גוגל בכלל הורידה את ההטבה הזאת מהאתר שלה! איך אפשר להחזיר אופציה זו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  16. אז כאן התחרפנו על זה לגמרי http://eepybird.com/dcm1.html

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  17. Started by MilkMan,

איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  18. קיבלתי את זה עכשיו במייל: זה מה שנותן לנו חוק הספאם? אימיילים מבלבלים שנותנים למפרסם את האפשרות לטעון בזמן התביעה "אמרנו לו להגיב עם המילה"הסרה" ולא "הסרה " לכן הלקוח לא הוסר מרשימת התפוצה. הרי המייל הנ"ל אומר בברור "אם ברצונכם להמשיך ולקבל מאיתנו דיוור אנא הגיבו למייל זה" ויחד עם זאת "במידה ואינם מעוניינים נא להגיב עם המילה "הסרה" " :

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  19. בעיקבות הת'רדים בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192533.0 את מי אתם מעדיפים, קיפי בן קיפוד מרחוב סומסום או עיתונאיש מבלי סודות?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. Started by surfface,

הקמתי פורום מה דעתכם עליו http://fasthelp.up.co.il/

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by MilkMan,

לכו תנסו את מזלכם. [אין לי שום קשר לזה פשוט יש פה הרבה מבינים]. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=144&id=1142

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. מהרמה הבסיסית עד חדו''א מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  24. היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by חן מ,

למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.