עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

חוץ מספרים על מדע בדיוני, לא אוהב סוגים כאלו, יותר בכיוון של ספרים פסיכולוגיים, עם משמעות או ספרים שמבוססים על חיים של מישהו, או על איך לעשות בסף , בקיצור כל מה שקראתם והגעתם למסקנה שזה ספר שהיה שווה לקרוא וחבל שמישהו יפספף ולא יצא לו לקרוא אותו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by Dark Respect,

נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  3. חוששים מעליית המחירים המסתמנת בשוק הזכרונות הדינאמיים? זו ההזדמנות שלכם להצטייד לפני שזה קורה לכתבה

4. Started by hagay,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

אינטל פתח תקוה בפארק אזורים.... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אני לא צריך עזרה כרגע בתיכנות, מה שאני כן צריך זה לוגו נחמד. הנושא של האתר הוא חייל האויר אני ישמח אם מישהו יבנה לי לוגו נחמד. אני צריך עוד משהו, לפני כמה שבועות פורסם פה אתר עם כול הנשקים של צה"ל כולל מטוסים אני צריך את הכתובת. זהו בנתיים תודה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by payback,

http://news.walla.co.il/?w=//208990

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  10. אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  11. שלום לכל גולשיי הפורום יום שבת הבא אני וצוות האולפן שלנו עולים לשידור רדיו שני במסגרת שידוריי רדיו LITE ,המשדר יהיה במסגר מיוחד של פורים . צחוקים דאחקות ועוד הרבה הרבה דברים. אז מה בתוכנית : 1.תחרות תחפושות , שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו . 2.שידור רצוף של מוזיקה מכל הסוגים והמקצבים .......הזמנות שיר בשידור חיי והקדשות יועברו על ידי צוות האולפן או המתקשרים . 3.חידון פורימני עם פרסים "שווים מאד" . 4.שידור מובחר של מערכונים שיועבר על ידיי " אבעד" ועל ידי "באד ניגר דני" . 5.אומן אורח באולפן יציג לנו שיר בכורה שלו . 6.גאד'גוס מחפש על התחפושת שלו . ועוד הרבה הרבה דברים מצחיקים ומעניינים . השידור נכון לעכשיו יעלה בערב יום השבת 6 למרץ .........פרטים נוספים ו…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. מותג ה-Trident Z מתרחב עם נפחים של 32GB לכל מודול DDR4 - ומבלי לוותר על תזמונים איכותיים במיוחד לכתבה

13. Started by דניאל52,

ביקורת על אחד המחשבים הכי יפים שיש http://www.bit-tech.net/hardware/2007/02/09/vadim_Cepheus_Q80_/1.html

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

שבוע הבא אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני מתכוון לקנות מskypc את המפרט הבא: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=D3737DD4-C067-41B6-A77A-7198992235F9 האם המחיר הוא למזומן? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. חודש או 10 יום?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by moshikoko,

אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by עילאי פוני,

מוכר מחשב עקב חוסר שימוש המחשב נקנה בינואר האחרון מחיר 3200 לפרטים :0524680466 מפרט : מעבד AMD Ryzen 7 7700 AM5 Tray ANTEC Vortex 240 ARGB Liquid Cooler NZXT H5 Flow RGB White Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte GeForce RTX 3060 OC-12GD לוח אם ASUS TUF GAMING A620-PRO WIFI AM5 DDR5 Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR5 5200MHz CL40 כונן Corsair MP600 GS PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD Uploading Attachment...

18. Started by achiya1,

יכול להיות דבר כזה שאם אני קונה מחשב חדש וכל שנה פחות או יותר לא מטפל בו או משדרג אותו אני אשלם על זה ביוקר במחשב חדש ? פחות או יותר כמו אוטו ? כאילו זה משנה אם אני משדרג את המחשב אחרי 4 שנים שהוא אצלי ? או שעדיף כל שנה לשדרג וככה נמנעים ממחשב חדש ליותר זמן ?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

קודם הזמנתי משהו מאיביי, פעם ראשונה שאני מזמין לבד... הגעתי לשלב האחרון שבו אני אמור לקבל אימייל לכתובת שרשמתי, ולאשר את ההזמנה.. כמה זמן בערך אמור לקחת כל העניין הזה עד שהאימייל יגיע אלי? עברו כבר כ 20 דקות ולא הגיע שום דבר... :-\

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  20. לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?

21. היי חברים, אני מעלה את הסקר כי בעקבות הצלחת הכנס הקודם שלי, אני מארגן את כנס StarCon2. אם אתם מתעניינים בחקר החלל ו-Star Trek, אני מזמין אתכם לבוא לכנס על מנת לשמוע הרצאות מרתקות ולקבל תשובות לשאלות שלכם. האווירה בסבבה, הקהל מורכב ממדענים ממגוון תעשיות החלל בישראל, אנשים העוסקים המדע ובעלי מקצועותלא קשורים. המשותף לכולם? כולם נשבו מקסם של סדרות וסרטי "מסע בין כוכבים" לאורך השנים ובאים כדי ליהנות, לשאול ולעשות Networking מקצועי. הגילאים נעים בין בני נוער עד לחבר'ה בני 60 שהיו בני נוער בעצמם כשהסידרה הראשונה שודרה בשנות ה-60. הצטרפות לדף הכללי של כנסי StarCon https://www.facebook.com/StarCon972 דף הכנס https://www.facebook.com/events/287144588081958/ דף ההרשמה לכ…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by idofr,

אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by GiZmo,

איך קוראים לשיר הפתיחה של זומביט...מישהו יודע ? תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  24. SK Hynix מתחילה להציע שבבי זכרון דינאמי בנפח של 16 ג'יגה-ביט, לראשונה בשוק זה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים