כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
לעוד מישהו יש בעייה בהצגת התמונות שמאוכסנות באתר PICTOR.CO.IL? במקום התמונה מופיע איקס אדום.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
למה על הפוסטר מצוירת הגורילה מהסרט קינג קונג אם היא בגכלל לא מופיעה בסרט ?!
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שאלה: אם יש לי פלאפון ויש לי כבל סריאלי שמתחבר לפלאפון, יש תוכנה שיכולה לפרוץ את הקוד אבטחה שלו?-אם כן מהי? והיא יכולה לפרוץ כרטיס סים? כי על כל אחד מאלה אורנג' מבקש מאה שקלים.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי אולר ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו.. 1.אפשרי לשמן אותו עם שמן ביתי לבישול? 2.איך אפשר להשחיז אותו באמצעים ביתיים ואיך אפשר לבדוק אם הוא בכלל צריך השחזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום!. יש ימים שיש ריאות ממש טובה, ואני יכול לראות מהחלון שלי את ראש הנקרה ממש טוב, קיצר חשבתי לקנות טלסקופ למרחקים ממש טובים. מישהו פה מבין בזה משהו? מחירים וזה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, אני לומד במכללה. נאמר לנו כדי להוציא כרטיס סטודנט צריך ללכת לאגודת הסטודנטים או למלא טופס באינטרנט. אמרו שיש אגודת סטודנטים בת"א בתחנה מרכזית? היכן היא? מישהו יודע? או להפך, היכן באינטרנט אני ממלא את הטופס?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נקמה? או שאולי סתם "באג" :] http://www.pctip.co.il/about.php לחצו על "מיכאל שניצר"
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיול מישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הוריד למה אני לא זוכר באיזה פורום זה היה ואני גם לא מוצא בחיפוש אשמח אם מישהו יתן קישור למדריך תודה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כגולשים באתר HWZONE כולנו או רובנו נחשבים "גיקים". האם פעם תהיתם איזה סוג של גיקים אתם- להלן התשובה: האבולוציה של הגיק מראשית הימים ועד היום.... : לרזולוציה גדולה יותר- http://blogcdn.flowtown.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/ft-geek-10-20-1.jpg
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
תגידו למי יש בעיות בהורדה של טורנטים/או HTTP ? אני מנוי של 014 רוחב פס שלי הוא : 3 מגה ... החל משבוע שעבר , וגם כעת כל טורנט מכל טראקר שהוא, שאני מנסה להוריד לא עובר את ה-20kb פשוט זוועה לא נורמלית , מה קורה עם 014 ..? הגבלות? תיקונים ? מה נסגר אצלהם..? אשמח לתגובות בעניין . יום טוב חבר'ה.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בקרוב אני נולך לעשות תאוריה בחיפה. רציתי לשאול באיזו שעה צריך לבוא ולתפוס טור כדי שאני אוכלס לעשות אותה. שאל הנוספת היא מה קושי הבחינה ? האם לקרוא את הספר וללמוד את כל התמרורים מספיק ? חבר שלי שעשה תאוריה אמר שיש שם כמה שאלות קשות שלא נמצאות בספר תאוריה. אשמח לשמוע תגובות.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
צריך כדי להכין סושי. מישהו מכיר מקום באיזור ר"ג-גבעתיים?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אפשר להזמין לארץ שוקרים? (stun gun) שאלה שניה היא האם אפשר להזמין BB gun? כלומר כל רובי ואקדחי האוויר עם הכדוריות פלסטיק. ואם כן אז מותר כל סוג? או שנגיד אפשר אקדח אבל אסור רובה צלפים?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
פירסמתי 2 מסכי דל 2407 למכירה לפני שבועיים. ומשום מה מחקו לי הודעה אחת. זה לא היה פרסום כפול, בהערות הודגשו פרטים שונים על כול מסך והמחיר שלהם היה שונה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קודם הזמנתי משהו מאיביי, פעם ראשונה שאני מזמין לבד... הגעתי לשלב האחרון שבו אני אמור לקבל אימייל לכתובת שרשמתי, ולאשר את ההזמנה.. כמה זמן בערך אמור לקחת כל העניין הזה עד שהאימייל יגיע אלי? עברו כבר כ 20 דקות ולא הגיע שום דבר... :-\
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-