עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sifo Jen,

http://www.indic.co.il/default.aspx למי שמכיר את השירות הדיי ותיק שקיים בארצות הברית, עכשיוו יש מקביל לו בארץ. נראה שווה מאוד, אני שוקל לעשות שם מנוי.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by StuntKing,

רייזר החליטה, לאור העובדה שהגיעה ל 133,337 מעריצים בעמוד שלה בפייס, לחלק לבר מזל אחד אחד מכמעט כל המוצרים שלה: אוזניות ה Megalodon, מקלדת עכבר ופאד לבחירתכם, מסדר כבלים, תיק וחולצה. כל אחד יכול להרשם לתחרות ללא עלות כלשהי, ולכולם יש סיכוי שווה לזכות. עכשיו לחלק השני של התוכנית: בנוסף לפרס הגדול, רייזר מחלקת בנוסף ל 1337 אנשים מוצר אחד במתנה. עכשיו פה מגיע הקאץ', כשתרשמו לתחרות הראשונה תקבלו לינק, וככל שיותר אנשים ירשמו תחתיו יש לכם יותר סיכויים לזכות. אין קשר בין התחרות הראשונה והשנייה. בשביל הראשונה לא צריך להרשים אנשים תחתיכם. ***נערך ע"י multicore**** (כן, זה הלינק שלי. אבל אחרי הכל גם אתם נהנים לא?)

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by israelnba,

מי שקרא את מוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות בשבת בודאי שם לעמדת האזנה שצולמה בעיתון ובה מופיע DELL 2408 לרגע חשבתי שלאותו מאזין יש טעם מממממש טוב ואפילו קימבן לעצמו רמקולים של Audioengine אך לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהם אמנם דומים אך שונים. חשבתי גם על העניין הכלכלי, מדוע חיזבאללה בחרו במסך הלא נפוץ הזה ויחסית יקר, היו יכולים לקנות סתם מסך גדול וזול אך עלה לי רעיון, מה זה בשביל ארגון שמעביר טילים במכס להעביר מסכים בלי לשלם מכס?? אופציה ב', יש מצב שיש גרסה ערבית ל-HWZONE וחסן נסראללה מארגן שם קניות קבוצתיות

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  4. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by klayton,

Jim Carrey confesses his love for me ~Emma Stone - Official Channel משחק או אמת?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  6. ערב טוב. לפני מספר חודשים בערך עברתי מבזק להוט בתשתית הטלפון בלבד(באינטרנט אני עדיין בזק) בא טכנאי וחיבר לי כבל TRS לקיר איפה שהחוט של האנטנה נמצא .. עכשיו כדי לקלוט ערוצים כמו 1,2,10 וכד' אמרו לי שאני חייב לסרוק ערוצים בשלט והבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה דרך השלט ואין לי כפתורים בטלוויזיה עצמה. הצלחתי לסרוק בטלוויזיה קטנה אחרת שיש לי ויש לה גם שלט משלה שלא פועל על הטלוויזיה השניה.. http://www.telepeled.co.il/products/35250 זה השלט.. והטלוויזיה היא גם של לנקו.(יש אותה בהרבה בתי מלון ,ולא ..לא גנבתי אותה חח ) יחסית לטלוויזיה שנמצאת בהרבה בתי מלון הייתי מצפה לקצת הסברים ברשת עליה אבל נאדה. אני לוחץ בשלט על MENU ואין לי דרך להמשיך משם ללחוץ על סריקה.. למרות שהאופ…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by huber,

http://il.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by HaEsrimVeArba,

זירקו לכאן את בדיחות הגיקים\מחשבים האהובות עליכם.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  9. אני מחפש [כמה נדוש שזה יישמע] של בחורות [לא ערומות] ואני מוצא רק 1280*960 או 1024*768 ויש לי LCD ברזולוציה 1280*1024 מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  10. שלום לכל גולשיי הפורום יום שבת הבא אני וצוות האולפן שלנו עולים לשידור רדיו שני במסגרת שידוריי רדיו LITE ,המשדר יהיה במסגר מיוחד של פורים . צחוקים דאחקות ועוד הרבה הרבה דברים. אז מה בתוכנית : 1.תחרות תחפושות , שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו . 2.שידור רצוף של מוזיקה מכל הסוגים והמקצבים .......הזמנות שיר בשידור חיי והקדשות יועברו על ידי צוות האולפן או המתקשרים . 3.חידון פורימני עם פרסים "שווים מאד" . 4.שידור מובחר של מערכונים שיועבר על ידיי " אבעד" ועל ידי "באד ניגר דני" . 5.אומן אורח באולפן יציג לנו שיר בכורה שלו . 6.גאד'גוס מחפש על התחפושת שלו . ועוד הרבה הרבה דברים מצחיקים ומעניינים . השידור נכון לעכשיו יעלה בערב יום השבת 6 למרץ .........פרטים נוספים ו…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by musari,

שעות חיפשתי ואני לא מוצא

12. Started by eladbu,

שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

א. יש לו פרופיל של עושק קברים(למרות הנסיון להתמע בקרב חברי הפורום). ב.הוא רוצה שיפתחו כאן פורום קבירה ועשיקה, כי נידו אותו מפסי פרו, ככל הנראה, בשל עשיקת קברים או סיבה אחרת: ג.הוא מאוד היה רוצה לקנות כבר משני במחרי של פקקי סודה מאיזה ילד אומלל פה, התירוץ שלו זה התירוץ של כל עושקי הקברים, ושלפחות ידאג לאיזה שהוא הגיון בדברים שלו כי לפני כמה ימים הוא אמר שיש לו מחשב משני בבית שהוא רוצה לעשות לו אוברקלוק... ד. שימו לב לשפה שהוא מדבר, מאוד מזכירה איזה סוחר שעוד היה בתקופה מוקדמת יותר בפורומים של אתר אחר: TAZOK אף אחד לא יהנה מפורום כזה, למעט סוחרי קברים. ה. הוא גם מאוד רוצה שהמילה הבלתי נסבלת על סוחרי מחשבים תעלם... אני לא מבין מה כ"כ בוער לו שיחזירו את פורום קבירה ועשיקה…

15. Started by x-dude,

אל תשכחו בשעה 1 השעה תהיה 2 בלילה.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by SoapSeller,

כול מילה מיותרת: http://www.stud.ntnu.no/~arnesen/peltierbeer/index.html (מקור:http://slashdot.org/articles/03/06/02/0023219.shtml?tid=137)

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  17. מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by DarkMoh,

נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  19. כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by nisim2341,

https://soundcloud.com/attractionmelody/retaline

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by ArkadyK,

אהלן, אני ועוד 5 חברים נוסעים לבערך 13 יום לאמסטרדם ב26 לאפריל, אנחנו מחפשים איזשהי דירה טובה וזולה באזור כיכר דאם אני אשמח להמלצות, פשוט באינטרנט יש יותר מדי אופציות וכבר אי אפשר לדעת מה לבחור, תודה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by chris_u16,

http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.

• 10 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים