כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמה זמן החיבור שלכם פעיל ברציפות ? מנסה לשבור את השיא הקודם של 23 ימים.
-
שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני בחרתי טעים, זה גם הולך טוב עם פיצה (נ.ב - כן ! איך ידעתם ? משעמם לי)
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)? תחלקו חוויות... נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
תגידו, אם אני מורעל מציאניד, מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי את המקסימום סיכוי לחיות ? אם אני נורה (מרובה), מה צריך לעשות ? אם אני נחתך חתך עמוק, מה צריך לעשות ? אם נקטעת לי היד (נחתכת לגמרי) מה צריך לעשות ? תודה ! אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה מה שקורה שעושים מרתון משחקי FPS לילה שלם...
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אוקיי, זה משחק יחסית "ישן" , שיחקתי בו הרבה לפני שנה כשהייתי תומך טכני (הייתי שם לקוחות על המתנה בשבילו די הרבה...) ובסה"כ זה משחק הפלאש שבמצטבר הקדשתי לו הכי הרבה זמן מכל משחקי הפלאש שקיימים... אני עדיין משחק בו פעם בחודש כשאני נזכר. אז זה המשחק : http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html זה אולי ייראה לכם קל בהתחלה, אבל זה דורש קואורדינציית יד-עין על אנושית בשלבים מסויימים השיא שלי של כל הזמנים הוא שלב 20, שאותו לא עבדתי מעולם : אני חייב לדעת אם מישהו מבינכם יצליח לעבור את שלב 20, מי שעובר את זה, לדעתי רשאי לדלג על המבדקים לקורס טייס.
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חשבתי לי למה שלא נתחלק בקאברים יפים של שירים? למה? כי זה פאדיחות לשמוע את BARBIE GIRL המקורי... אז הנה נתחיל- WHEREVER WHENEVER גירסאת המטאל, יצא נחמד תקשיבו למילים וכמובן BARBIE GIRL והנה יצירה של גאון בן המאות הקודמות מנוגנת ע"י גאונים בני ימינו
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם יש יישוב בישראל שאפשר לגור בו שעונה על שלושה הרפמטרים הבאים: 1) לא צפוף\לא עיר גדולה. עיר וצפיפות יוצרים לחץ והתושבים יותר לחוצים ואגרסיבים באזור מגורים כזה. זה משהו אוניברסאלי לכל הערים הגדולות בעולם כמעט. תלוי גם בתיכנון עורבני. 2) לא מזוהם(מדי). בא נגיד שזיהום מרכבים זה איכשהו סביר, אבל זיהומים קשים ממפעלים אוליי זה יותר בעייתי. בכלל הבנתי שעדיף לגור ליד כור גרעני מאשר תחנת פחם. 3) לא בסוף העולם. כלומר מיקום שיהיה ניתן להגיע למרכז או לצפון בזמן סביר. אז עדיף באזורים צפונית לתל אביב, ואם לא אז לפחות שתהיה תחנת רכבת קרובה. הפרמטר הרביעי הוא כמובן כסף. כי יש לי תחושה שהמקומות היחידים שיענו על כל הדרישות יהיו לעשירים בלבד. חשבתי על פרדס …
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי תקול - הדגם HD5750 של Club 3D הבאתי לחנות לבדיקה (הכרטיס עדיין באחריות), קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים יותר בכרטיסי מסך ולכן כרטיס תקין או חלופי אני לא יקבל..הכי הרבה שהם מוכנים להתגמש זה לתת לי זיכוי של 150 שקלים מה שנשמע לי כמו בדיחה כיוון שהכרטיס באחריות עדיין(מה שבמצב נורמלי הייתי מקבל פשוט כרטיס חדש) והוא שווה יותר מ-150 שקלים איך נשמע לכם ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הסרט החדש בכיכובו של השחקן הוותיק מוביל את רשימת המועמדויות בטקס הפרסים הנחשב ביותר. האם הוא סוף סוף יקבל את הפסלון שהוא כל כך רוצה, או שמקס הזועם ישדוד אותו? ב-28 בפברואר יערך טקס פרסי האקדמיה לקולנוע, האוסקר, בפעם ה-88 שלו – הפעם בסימן הסרט The Revenant('האיש שנולד מחדש' בתרגום עברי מעט תמוה), אשר גרף הכי הרבה מועמדויות, וגם נחשב בעיני רבים לסרט אשר סוף סוף יעניק אוסקר ראשון בקריירה לליאונרדו דיקפריו. פרט ל-The Revenant, שקיבל 12 מועמדויות לפרס הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר (האם זו גם תהיה הזכייה השנייה ברצף של אלחנדרו גונסלס איניאריטו? קצת קשה להאמין), שחקן המשנה הטוב ביותר, הסינמטוגרפיה, ההפקה, התלבושות, האודיו האפקטים ואחרים, גם סרטי המדע הבדיוני מקס הז…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שעבר או עובד בחו"ל בחברת הייטק, איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח רפואי בארץ או בחברות המקומיות שלהם? או להשיאר עם ביטוח תייר כי העבודה היא לשנה..בנתיים ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
טוב - מתישהו בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש מזיגזג ולהרכיבו לבד, ככה שאני רוצה לקנות ספר על PC שילמד הרכבה מהיסוד ושימוש בביוס. רצוי שהספר יהיה עדכני ולא ידבר על פנטיום 2! בבקשה לא להגיד לי לתת לזיגזג להרכיב כי הם טובים, אני סתם מעדיף להרכיבו לבד. תודה לכל מי שיענה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהוא מקיר אתרים שמזבירם כול מיני דברים של פיסיקה כמו חוקים ועדיף בעיברית
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם,אני חדש בפורום. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים של בלוג TV בחו"ל לא מה שיש בתפוז. תודה לעונים .
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-