עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

זה היה אמור להשתחרר עוד אתמול ב3-4 לפנות בוקר. מה קורה עם זה? גם יוריקה לא יצא :-\ *שימו לב לא דיברתי על ווארז אלא בסך הכל על סידרה*

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  3. מהרמה הבסיסית עד חדו''א מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  4. טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. Started by olegr,

או לפחות את התמונה בגדול, מישהו יכול לעזור פליז?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by א אוהל,

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  7. למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by BetZeFer,

:lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Cupid Me,

זה הסרט שבסופו מתברר שבראד פיט בעצם סובל מפיצול אישיות?

10. חברים, אפשר לנשום לרווחה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…

12. Started by eladbu,

שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  13. המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by bilbo,

הי. אני מעוניין לקנות אופניים ולהתחיל לטייל בשבתות. משהוא פה יכול לנדב לי מידע לגבי קבוצות רכיבה למתחילים שאפשר להצטרף אלהם? כמה זמן דרוש כדי להכנס לכושר ? ומסלולים למתחילים .... אני לא רוצה לקבל התקף לב בשבת הראשונה

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by edoson,

איך נפלו גיבורים... :'( אילן גיבורנו, לנצח ינשא שמך בפינו, לנצח נזכורכך וננצורך בליבנו. ולמשפחת רמון אומר כי באחד מתמירי הארזים נפלה שלהבת היום, אבל אילן זכה לחיי נצח בקרבו של עם ישראל, זכרו לעולם לא ישכח. משה רבנו, הרמב"ם, הרצל, חיים וויצמן, כגדולים רבים מעמנו ינשא שמו בגאון בכל אשר תדרך רגלו של יהודי, ואולי בזאת תמצאו נחמתכם. אנא הצטרפו אלי בהצדעה לאחד מטובי בניה של מדינתנו שנפל היום. אילן רמון, אני מצדיע לך, על כי העזת...וניצחת. יהי זכרו ברוך. "...אל תגידו בגת, אל תבשרו בחוצות אשקלון..."

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  16. אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by y_a_n_i_k,

שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לכל ביקורת באשר היא

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. לא תמיד משלוחים מהמזרח הרחוק מתעכבים לעיתים תוך שבועיים שלוש הם מגיעים . אבל הרבה פעמים זה לוקח יותר מחודש . מישהו יכול להגיד מה הסיבה לכך ? זה בגלל שזה מתעכב במכס ? או שאולי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים בכלל לישראל ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. Started by TermiNal,

הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם.. חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר.. בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול.. אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה.. תודה

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by 12131,

אני מחפש לעשות סדר בתיקיית הסרטים שלי. פעם זה עוד עבד לחלק לפי תיקיות "דרמה" "קומדיה" וכו', אבל היום יש הרבה ז'אנרים לכל סרט וגם לפעמים אני רוצה לחפש לפי במאים. מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה גם לארגן את כל הסרטים עם חיפוש נוח וגם תתמוך בכתוביות בעברית?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  23. איך מגיעים לנמל חיפה באוטובוסים מירושלים? לא ממש הבנתי איך משתמשים באתר של אגד

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by Eli100,

שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אז כמו שרשמתי מחר אני מקבל מחשב חדש .. מפרט: Intel Core i5 + Noctua NH-U12P SE2 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Gigabyte HD4850 DDR3 512MB Seagate 500GB Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero 2 + 3 120MM Dell 2209WA המחשב עובר בחנות OC אם זה משנה... אני מקבל אותו היום בצהריים ללא ווינדוס מותקן... אני מתקין את הווינדוס שקניתי (WIN 7 64BIT) השאלה שלי זה חוץ מיזה שאני מתקין את הווינדוס יש לי משהו מיוחד להגדיר? איזה דרייברים שאני צריך להוריד? או כל דבר אחר? אני יודע שאת הכרטיס מסך צריך לעדכן, אז תפתחתי על זה אשכול בפורום כרטיסי מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442659.0 תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)

• 0 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים