עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכול חברי הפורום אז ככה אני רושם הודעה זאת ואני מקווה שתתייחסו אליה ברצינות רבה ולא כאל צחוק אז ככה אני יספר תספור בן אדם בשם נדב קליין לפני שבועיים התחתן,כול החתונה שמורה על המחשב שלהם,המחשב ניידדד,כמו כן התמונות אישיות זיכרונות הכול נשמר על מהמחשב. לפני שבוע בשבת הייתה לבנאדם תאונת דרכים קשה מאוד,וכתוצאה מכך כול מה שנמצא זה האוטו שהוא מרוסק,והבנאדם שנהרג במקום . ברכב הוא החזיק מחשב נייד של IBM אותו מחשב שנמצאים בו כול התמונות של החתונה שלו ושל איישתו. המחשב הזה נגנב מתוך הרכב כנראה אחרי התאונה .. עכשיו אני לא מכיר את הבנאדם,זה מקרה שחבר שלי ביקש שאני יעזור לו בכול דרך שהיי בפורם הזה ובעוד כמה. אני וכול מי שאני מכיר עושים את כול המאמצים למצוא לפחות רמז אל המחשב הז…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.

3. Started by miki16,

מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?

4. Started by nivTw,

היי לכולם, אני ניב... בן 18 ועוד מעט מתגייס לצבא (669 ) תמיד היה לי חלום לטוס לאמריקה, עכשיו זה מתאפשר בגלל שכמה חברים שלי טסים לעבוד שם ואני יכול לגור ולעבוד איתך. מבחינתי זה הגשמת חלום, תמיד רציתי את זה וההורים אמרו לי בבוא הזמן גם אתה תעשה את זה. לצערי, אבא שלי מאוד דואג שאני אעבור לניו יורק לתקופה ארוכה ורוצה שיהיה לי את הכסף לטוס ולחזור לפני שהוא נותן לי את האישור שלו. בגלל שזה כרטיס טיסה לניו יורק זה סכום גדול מאוד, אבל שמתי לעצמי מטרה להגיע לזה ולממש את החלום שלי לטוס. חיפשתי דרכים לעשות זאת והדרך היחידה לעשות זאת היא למכור את הביבי שלי, המחשב. אם אתם מחפשים קנייה, מציאה של ממש, אני ישמח אם תכנסו ללינק למטה ותראו, אם בן משפחה או חבר רוצה אנא הפנו אותו למודעה.…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by approx,

^^^^^^ אני צריך לדעת בתוח

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by genia,

זה מה שקורה כשמפספסים שיעור או שתיים בכל מקרה נתקעתי על שאלה ממש פשוטה אודה אם תעזרו לי: האם הזרם שמראה A2 גדול,קטן או שווה לזרם שמראה A3,נמק-יעני צריך להראות חישובים http://img187.imageshack.us/img187/7096/dsc01027kv6.jpg A1[יש מצב שטעיתי] מראה 3 אמפר V מראה 24 וולט. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by Wingedbull,

אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום יש לי חבר שקיבל זימון לחבצלות וכל שאר הילדים (הלא טיפשים) בכתה קיבלו לגמא זה יותר טוב או פחות טוב? יש להם אותה תעודת בגרות ואותה קבא... למה הוא קיבל לחבצלות והשאר לגמא?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by borg,

אני מחפש חנויות בישראל שמציעות מגוון רחב של סרטי DVD (לא רק החדשים ביותר) למכירה דרך האינטרנט. עשיתי חיפוש בגוגל עם מילות מפתח שונות, אבל מסתבר שזה די קשה למצוא בישראל אתרי אינטרנט בעברית שמציעים למכירה סרטי DVD עם תרגום לעברית. בעיקרון, חנויות להשכרת סרטים מציעות גם סרטים למכירה, ואם אין להן סרט מסויים שאתה מעוניין בו, אז הן יזמינו אותו עבורך. אבל, הרבה יותר נוח לעיין באתר אינטרנט שמכיל מגוון גדול של סרטים למכירה, ולהזמין את הסרט שאתה רוצה לקנות ישירות דרך האתר, וגםלהשוות מחירים בין אתרים שונים. אני לא נוהג לקנות סרטי DVD בשל מחירם המוגזם לדעתי (אם המחיר של סרטי ה-DVD בארץ היה סביר, אז הייתי קונה את כל הסרטים שהורדתי מהאינטרנט), אבל יש כמה סרטים שאני בכ"ז מעוניין לקנות ל…

• 4 תגובות
    • 10.3k צפיות
  14. היום כידוע היו אזעקות ברמת הגולן. תחילה אמרו יורט כלי טיס לא מזוהה ואח"כ הוכרז על חזל"ש ודובר צה"ל מסר כי הייתה אזעקת שווא והנושא בתחקיר. קורה ! עכשיו יש ידיעה כי חלק מהמיירט של כיפת ברזל נמצא בשטח הסורי - https://mobile.twitter.com/QalaatAlMudiq/status/997139891560513536 וזה מה שמדאיג.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אין לי רעיונות איך להעביר תזמן בזמן הצום. זה פשוט הורג אותי. יאלה עוד 40 דקות,כל אחד יכתוב פה מה הוא עושה. *אני למשל קורא הארי פוטר עד שימאס לי חח

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  16. למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

אני צריך לדעת איך קוראים לBODY KIT של הCELICA הלבנה העמוד הזה http://www.tuningnews.net/gallery/veilside-toyota-celica/pic.php?id=06 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by kobibo,

מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.

21. יש לאחותי עבודה להגשה והיא צריכה להוציא מידע על זה מהאינטרנט...למישהו יש איזה אתר עם מידע על זה? אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by redead,

קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by VL,

יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Fame Daddy-אתר אנטרנט בריטי מציע לנשים זרעים של סלבריטיאים.מהכדורגל ועד לתעשיית הבידור.15K לזרע. http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Website_offers_women_celebrity_sperm http://famedaddy.com/-

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.