כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחר משהו שקשור לצבא, ואני צריך להיות שם ב-14:30. התוכנית היא לקחת את הרכבת מחיפה בת גלים ב- 12:30 ולהגיע בסביבות 13:30. השאלה היא באיזה תחנה הכי טוב לרדת - השלום או מרכז, ומשם איך להגיע. כמו שכתבתי, אני צריך להגיע לבית אליהו שכתובתו אבן גבירול 2.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי יש ל HWZONE ערוץ?? אם כן אז איפה? (למה יש לי תחושה שהולכים להתעצבן עליי? :\)
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, ה226bw שלי מבאג, אחרי שנתיים ושמונה התחיל לרצד בעת הפעלה לאחר כיבוי ממושך (נראה שהבעיה בקבלים, יש אפילו סרטון תיקון ביוטיוב). באג הפנו אותי לחיון. פניתי לחיון \ כור תקשורת והם הפנו לנקודת איסוף בירושלים. הם רוצים שאני אביא להם את המסך ארוז בקופסא ושהם רק שולחים את זה לנתניה ובעצם לא קשורים. מן הסתם שכבר אין לי את האריזה המקורית, לאחר ששאלתי בכמה חנויות מחשבים גם להם אין. מה עושים במצב כזה? שלחתי מייל לחיון שכבר יותר נוח לי לבוא לנתניה להביא להם את זה מאשר לחפש אריזות, אין תגובה. המסך הוא 22", עכשיו מאיפה בנאדם פרטי אמור להוציא אריזה, קלקר, נייר בועות, אנערף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
* אין אחד שלא ישב עם חבר שלו בפאב ואמר לו 'אחי, אנחנו חייבים לפתוח פאב!' * הוכח מדעית: הכאב שאישה חשה בזמן לידה נמוך ב-72% מהכאב שגבר חש ממכה בביצים * הוכח מדעית: הכאב שגבר חש ממכה בביצים נמוך ב-128% מהכאב כשהזרת נתקעת ברגל של המיטה בלילה * אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום * היא לא באמת עורכת דין אם אין לה לפחות שני שמות משפחה * בנות זה כמו אימיול: לוקח קצת זמן, אבל בסוף הן יורדות * הרשת נגד חרקים שבחלון שלך דווקא מפריעה להם לצאת. להיכנס אין להם בעיה * אחרי שאלוהים סימן את החנונים עם פאוצ'ים, הוא גם נתן להם פריסבים, שיהיה להם מה לעשות בים * אין אחד שכשהחברה הכוסית של אחותו באה לישון אצלה, לא חשב על זה שאם הוא יתגנב אלייה בלילה היא תיתן לו * אנשים שצריך להרו…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את האוזניות AKG Y45BT ורציתי לדעת האם ישנה קיימות לנזק מוחי. למה אני שואל? ברור שיש נזק מוחי למי שישתמש באוזניות In-Ear. אבל האם זה גם משפיע על מי שמשתמש באוזניות On-Ear? אשמח לתשובה מקצועית בנושא (ואני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
או שעדיין לא ? מדובר בארה"ב כמובן
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבין במחשבים ולומד במגמת מחשבים. אני מבין במאוד כללי בתחום החומרה והייתי רוצה לממש להבין בזה ולהיות מתקדם כמוכם. אז הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, קורה הרבה פעמים שיש חדשות באתר שאומרים שם דברים שהם בשבילי יפנית אז מה כדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000), מכל הבחינות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
-
התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מבל"ד ,רע"מ,תע"ל, אני לא מבין בוואלה חדשות אם אין להם כח לכתוב שלא יכתבו... מקור: http://news.walla.co.il/?w=//893507
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים נפתח אתר חדש כמו האתר יד שנייה המפורסם שהוא לכל הארץ רק שאצלנו האתר רק של אשדוד זאת אומרת שתוכלו לחפש שם מודעות עבודה בדרושים, רכבים וכו' כמו באתר יד שנייה רק שהיתרון הוא שהוא רק בשביל אשדוד. רוצה לקנות רכב ואתה גר באשדוד ואין לך כח לנסוע עד לבאר שבע? הפעם המוכר שלך יהיה גם אשדודי. אם אתה אשדודי אז המקום הזה בשבילך, יש שם רק מודעות מאשדוד, רכבים רק מאשדוד וכו' בשביל הנוחות כדי לא להסתבך בלקנות ממישהו רחוק. מהי מטרת האתר? האתר בעצם הוא של איכות הסביבה ומטרתו לעזור לנקות את אשדוד ממודעות רחוב המכוערות שתלויות בכל פינה. האתר נפתח לא מזמן וכבר יש כניסות לשם ופעילות, אז למה לא לנסות? הקישור לאתר הוא: http://ashdodcity.co.il/ אם אסור לפרסם ככה אז מצט…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעקבות ריב עם אמא, על זה שאני שוכח לכבות את הדוד ואת המפזר חום הקטנטן (בעצם שחרור דיפרסיות ולחצים מהחיים האישיים שלה בצורה נוחה שאינה צורכת הדחקות - עלי), רציתי לדעת כמה כסף עולה להחזיק כל אחד מהמכשירים לשעה, מכיוון שבוחדשיים האחרונים שכחתי את הדוד דולק לבסיבות ה7-9 שעות וכנ"ל המפזר חום. צריך לדעת בדיוק כמה עולה להחזיק אותם לשעה כדי להחזיר לה את הכסף. המפזר חום, הוא מכשיר קטנטן בגודל של כדור-רגל (קטן, גודל 4), אבל בצורת אליפסה שמשמש בעצם כמפזר חום עם מאוורר - שנקנה השנה (2008), שום טכנולוגיות מיושנות. הדוד מים, הוא דוד רגיל של בית פרטי שנבנה בשנת 2002-2003. תודה. 3>
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949805,00.html מסתבר שלמרות שבדרך כלל יש בעיה להחזיר ניידים שהופעלו (בגלל מערכת ההפעלה וכו') השופטת פסקה שמגיע לו להחזיר בגלל שלא הסבירו לו שאי אפשר להחזיר.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בתוך כדור בעל רדיוס 8 מדדו את הפוטנציאל ומצאו שהוא הפונקציה הבאה: V® = 47.5*(r/8+e^(r/8)) נתון כמו כן כי שאר המרחב, מלבד הכדור אינו טעון. כמות המטען בתחום הרדיוסים (6.667 , 9.6) היא: ? מי שמצליח שיכתוב גם איך הגיע לפתרון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב האחוד היקר של חברת הטכנולוגיה מצליח לשבור גם את התחזיות האופטימיות ביותר עבורו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תהיתי אם יש אתר או פורום שאנשים מתכננים בו תוכניות לטיולים. כמו שיש טיולים מאורגנים, אז רק את הארגון. סוג של הכוונה מה לעשות במקום ההוא לאיפה כדאי ללכת. נשמע לי הגיוני שקיים אתר שיהיו "לוז"ים" מומלצים, ותוכניות חינמיות בהמלצת אנשים שונים. הבנתם לאן אני חותר. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-