עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MassiveAmmo,

ראיתי שיש משחק בשם CELLFACTOR שדורש כרטיס פיזיקלי כדיי שיהיה אפשר להריץ אותו בצורה נורמלית. בקיצור הורדתי אותו בכל מקרה ודווקה עובד לי מצויין ללא כרטיס כמובן מזה החרתא הזה? אפילו צילמתי את זה בFRAPS ובזמן הצילום זה עדיין עבד מצויין. הינה הסרטון: http://www.fileflyer.com/view/eoKoCBV שחכתי לכוון את הכרטיס קול בFRAPS אז אין קול,גם ככה זה לא חשוב אז לא נורא... עוד מישהו פה ניסה את המשחק הזה? זה עובד למישהו לאט או שזה סתם חרתא?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by elad76,

שמתי על ההגדרות הכי גבוהות(שתי האפשריות שהיו שם שמתי על ON) על רזלוציה של 1280... בקטעים שרואים תשחקנים ותמגרש(לא באמצע הממשחק כשאני משחק) המשחק עובד ממש לאט...(על 20FPS) גם בדמו לא נגעתי בכלום כי לא היה ובקטעים האלה שמראים תמגרשים ותשחקנים או מתי שיש חוץ זה היה על 20FPS. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה ומשחק אנדר קובר אני מצליח לשחק רק עם ההגה לא מצליח להגדיר את ההילוכים ודוושת המצמד מישהו יכול לעזור? נייד פור ספיד 1 ונייד פור ספיד 2 תומכים בהגה g25?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shimmi1982,

היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by JentuS,

שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by QuAKeR_996,

http://www.gamershell.com/news_HackersInvolvedinBHalfLi.shtml ישששש!!!!! הלוואי יכניסו אותם ל5 שנים מאסר.

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?

8. Started by FireFlash,

כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתוב התוכנה מקורית מה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקורית וללא הצלחה נסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  9. מישהו פעם ניסה להתקין אימולטור של PS2 על המחשב וככה לשחק משחקים של PS2 על המחשב? אם כן ספרו לי אם עבד לכם או לא...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. מפתחת המשחקים היפנית מצטרפת אל בת ארצה ותציע לעולם לרכוש קונסולות-רטרו קטנות ומדליקות לכתבה

11. Started by shlomibandit,

דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

13. Started by Raul,

יש למשהו CRACK שבעזרתו יהיה אפשר לשחק ברשת??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by tulicooli,

יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  16. האם קיים במשחק Enemy Territory : Quake War אופצייה של מולטיפלייר או ריבוי משתתפים בלי אינטרנט .

17. Started by cold fire,

יש לחבר שלי oblivion מקורי יש מהאריזה, הבעיה היא כזאת שתוך כדי המשחק (אחרי איזה 20-30 דקות משחק) המשחק יוצא ויש הודעה של windows שהתוכנית בצעה שגיעה ולכן הסתיימה(או משהו כזה...) האם יש בעיה במשחק או שיוכל להיות שרק בדיסק שלו?

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by ColonelJackass,

יצא HUMBLE BUNDLE חדש !! אם קונים את הבאנדל במעל לחמש דולר והמחיר יורד (!!) ובתמורה לחמשת הדולרים מינוס, מקבלים BATTLEFILED 3 ועוד 7 משחקים שווים !! https://www.humblebundle.com/ תהנו וספרו לחברים שלכם (לאלו שעדיין אין להם BF 3 !! ) *הדיל נגמר תוך שבועיים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by messi,

למישהו יש המלצה לאיזה משחק פעולה יריות משהו טוב אין לי במה לשחק עכשיו אני צריך המלצה אם יש לכם תחזירו תשובה.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.