משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/victor-vran-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%93%d7%99%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-tropico/
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני הכול: שני המשחקים חוקיים יש לי דרייברים מעודכנים 2 המשחקים עבדו לי כבר פעם. כשאני מנסה רק לראות את רשימת השרתים בCSS - זה כול הזמן מחפש ולא מוצא ואפילו לא אומר שאי אפשר להתחבר לשרת המרכזי. למה זה? (האינטרנט דולק כמובן ואף משחק אחר לא רץ ברקע) 2)כשהתקנתי את DARK MESSIAH - ההתקנה עברה חלק. עידכנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו אני שמעתי רק את הצלילים (ומסך שחור) כשבאתי ללחוץ CTRL+ALT+ DELETE כבר בכפתור של הCTRL הופיעה לי ההודעה הבאה. (המשחק מקורי+דרייברים מעודכנים וגם ניסיתי להתקין מחדש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כל המחירים שראיתי יצאו מעל 250 שקל... לא שווה את זה כרגע. באתר של בליזארד הם מחייבים אותי לקנות במטבע אנגלי שבכלל מעלה את המחיר של המשחק ל-270 שקל וסתם הודעה ישנה מאוד שלי שמצאתי לגבי המשחק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362623.0 4 שנים עברו... לדעתי הם פישלו עם המשחק הזה בגדול.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חברת Game Freak, שבמשך עשרים שנות קיומה הביאה לנו בעיקר את משחקי הפוקימון לדורותיהם, סידרה לנו הפתעה נעימה עם Tembo the Badass Elephant, בכיכובו של פיל קומנדו אימתני לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-משחק-tembo-the-badass-elephant/
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מעוניינים. בהצלחה לכל המועמ…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבילה שכוללת משחקים כמו MDK, Earthworm Jim ו-Kingpin זמינה כבר אטרקטיבי במיוחד עבור חובבי הנוסטלגיה גם היום יש לרשת מבצע גיימינג מעניין להציע לנו – כזה שידבר ככל הנראה בעיקר אל אלו שעברו את שנות הילדות וההתבגרות שלהם אי שם בסוף המילניום הקודם. חנות ה-GOG בה כל המשחקים הם נטולי מנגנוני הגנת קבצים מציעה חבילה של 34 כותרים שונים (38 למעשה, אם לספור צמדים שנמכרים יחד כמוצר בודד) של חברת Interplay Entertainment האמריקאית הגדולה (לשעבר) – כולם במחיר כולל של 23.26 דולר בלבד, או כ-92 ש"ח, שהם פחות משלושה שקלים לכל משחק. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A2%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94-gog-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כשאני מתחבר לתוכנה ולוחץ על המשחק BATTLEFIELD 2 (משחק מקורי) אני מקבל את ההודעה הבאה ולא יכול לשחק.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
מישהו פה שיחק במשחק sacred ? אני מחפש משחקים שיזכירו את המשחק הזה. האם יצא sacred underworld 2 ? ואם כן , אפשר לשחק בו רק בתנאי שיש לי את הסאקרד הראשון על המחשב ומתקינים עלוי הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הדמו עבור היצירה החדשה מבית Capcom גורף שבחים רבים - ומצפה לכם ב-Steam כעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בטוח שזה הקטגוריה והמקום לפרסם את ההודעה הזאת - אז אם זה לא בבקשה תפנו אותי למקום הנכון.... יש לי את משחק קאוונטר סטרייק - ומדי פעם כאשר אני מפעיל אותו הוא נתקע - ואני צריך לעשות ריסטרט.... יש לי WINDOWS XP - ואני יודע שכל כך הרבה ריסטרטים יהרגו את המחשב שלי בסוף. בבקשה תעזרו לי... (אם תרצו עוד מידע רק תבקשו - אני אגיד הכל... ) תודה...
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה זה יהיה פופולארי אבל אני מציע לפתוח פורום Combat Arms EU בסה"כ משחק נהדר ופשוט שועבד גם על מחשבים ממש חלשים..
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?
-
הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קיבלתי הזמנה לCLAN אבל אני עדיין לא מצליח לשחק CW. האם אני צריך SERVER כדי לשחק CW? לפעמים עושים CW ואז צריך סיסמא. מאיפה אני משיג סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
המשחק עובד סבבה, רואים טוב והכל אבל רק דבר אחד מעצבן והוא: המקשים!!!!! המקום המקש האמיתי אני רואה ]'[ או ]/[ ואני לא יכול לשחק ככה.... כל המקשים השתנו לי... אני מגדיר מחדש וזה עדיין נרשם כככה למישהו יש רעיון מה לעשות? (נסיסית קאפסלוק גם ולא עזר) תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לצפיות ולעשות סבסקרייב בשביל מוטיבציה להמשיך לעשות זאת https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
פשוט אי אפשר לשחק רצוף במשחק הזה הפעם הבעיה היא עם השמירות. פימטתי את המחשב אתמול, שמרתי את השמירות מהמשחק על CD לפני הפירמוט, התקנתי שוב את המשחק על המחשב אחרי פירמוט, הכנסתי את התיקייה "SAVES" של השמירות מהCD למשחק. וכלום לא קרה, הוא אפילו לא הכניס את הפרופיל למשחק, הוא מבקש ממני ליצור פרופיל חדש כשאני נכנס כי אין אף פרופיל במשחק. בבקשה תגידו לי שיש לזה פיתרון, אולי קוד שמעביר שלבים? אולי פאצ' לא רישמי? אולי עשיתי משהו לא נכון? ד"א אני בפרק 12.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
וידאו שנתקלתי בו אתמול וכהמשך לכתבה שפורסמה פה באתר לפני כמה ימים looking good
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן וזה. סרטון ראשון - קטעים מתוך משחק ב Stealth jet ב conquest. למי שאף פעם לא ניסה, אחד הכיפיים. סרטון שני - כל מיני קטעים מצחיקים והריגות נחמדות. תהנו, ולראות על 1080p.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-