משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם EA החליטו לפנק ולתת את סימס 2 וכל ההרחבות בחינם כל מה שאתם צריכים לעשות זה זה: (תמונות של התהליך מצורפות) 1. להכנס לאוריגין 2.להפעיל קוד מוצר 3.להכניס את הקוד הבא (אני ישים אותו בצורה שתוכלו פשוט להעתיק): I-LOVE-THE-SIMS 4.להוריד ולהנות 5.להעביר לחברים מצטער שכל התמונות נלקחו ממק ולא ממחשב שמריץ וינדוס בגלל שבזמן הכנת ה׳׳מדריך׳׳ הזה המחשב שהיה ברשותי הוא מק אך התהליך תקף גם על מחשבי וינדוס ואפשר לשחק במשחק רק במחשבי וינדוס [ATTACH=CONFIG]6401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6402[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6403[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6404[/ATTACH] תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים, בערוץ Yarimiz התחילה הגרלה חדשה: חמישה עותקים של Watch Dogs במתנה! כל ההוראות להשתתפות בהגרלה נמצאים בסרטון הבא: שווה מאוד לעקוב אחרי הערוץ בימים הקרובים, הזוכים יוכרזו ביום ראשון ובתקופה הקרובה יהיו עוד הרבה הגרלות על משחקים וחלקי חומרה! עקבו אחריי גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz ## טוויטר: https://twitter.com/YarimizGaming צפיה מהנה, ובהצלחה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וידאו שנתקלתי בו אתמול וכהמשך לכתבה שפורסמה פה באתר לפני כמה ימים looking good
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
פשוט נעלם המשחק כאילו לא היה קיים. בניסיון לאשר את הקוד של המשחק הוא לא נותן לי ואומר שהמשחק הזה כבר מאושר לי בחשבון. קניתי את המשחק לפני כמה ימים והספקתי לשחק בו רק למך 20 דקות ומאז לא היה לי זמן ושכן היה לי זמן לא יכולתי להפעיל את המשחק כי היו להם עידכונים בדפדפן הטיפשי הזה שהם בנו אז גם לא יכולתי לשחק אפילו לא בסינגל פלייר... ועכשיו שיש לי זמן המשחק לא עובד מה נסגר אני נלחם איתו יותר מאשר משחק בו... מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c-pc-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי, רק אתמול הסתכלתי ולא מצאתי כלום.. היום פתאום אני רואה את העידכון הרישמי בגרסאת 1.2 לאובליביון. מישהו ניסה את זה ? מלבד הפרטים המועטים שרשומים בפרטי העידכון האם מצאתם שהוא תורם בדברים נוספים למשחק ? ???
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עד עכשיו תמיד שיחקתי עם SMG אבל בא לי קצת לגוון ולנסות לשחק עם סנייפר כעקרון אני אוהב לרוץ הרבה אז אני מניח שאני צריך סנייפר שגם טוב לquick scope ראיתי סרטונים ביוטיוב שמסבירים איזה סנייפר הכי כדאי אבל בכל סרטון ממליצים על נשק אחר אז כבר התבלבלתי.. בקשר לperks, לפי מה שראיתי השילוב הכי טוב זה sleight of hand + quick draw + marksman, למישהו יש רעיון יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים (או שאולי היום) יצא סרטון לGOW2 והוא נראה פשוט מדהים, גרפיקה שבהחלט מראה שיש לPS2 הזקנה מה להציע, משחקיות כמו שרק GOW יכול לתת, בקיצור תאווה לעיניים, לא יכול כבר לחכות למה שבעיניי (ובעיני רבים) הוא משחק הPS2 הטוב בכל הזמנים אפשר לראות את הסרטון כאן:http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148146&pid=932295 כעת למשחק הבא, Prey. משחק שמפותח לX360 ולPC כבר כמה שנים טובות, מבית 3DRealms (מישהו אמר מקס פיין? דיוק ניוקם דיליי פוראבר?), משחק FPS מדע בדיוני, די ביזארי האמת, אבל לפי כל הכתבות והדעות עליו הוא הולך להיות הדבר הבא למחשב האישי, קצבי, נראה טוב, ובעיקר מיהנה. נצטרך לחכות(כנראה לא הרבה) ולראות אם אכן הוא יהיה כזה, אבל מה שבטוח הוא …
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב נקנה בקיץ...יכול להחזיק את רוב המשחקים
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן וזה. סרטון ראשון - קטעים מתוך משחק ב Stealth jet ב conquest. למי שאף פעם לא ניסה, אחד הכיפיים. סרטון שני - כל מיני קטעים מצחיקים והריגות נחמדות. תהנו, ולראות על 1080p.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני משחק על 1024X768 ויש קרטועים מידי פעם. <---מפרט
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה , הכל טוב ויפה אחרי כמה דקות משחק האנשים פשוט נעלמים ,ומה שנשאר זה רק הבגדים שלהם כל מה שרואים זה בגדים זזים,בלי גוף . מישהו נתקל בתופעה ? הדרייברים של הכרטיס מסך הם 41.09 צירפתי תמונה כדי שתראו
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יודע אך אני מעלה רזלוציה בבקשה !!?!זה כל כך מגעיל
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
hi somebody know the pass to gamer server its not pass=gamer so somebody know it??
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום (אבל המוסכים כן מסומנים) מישהוא יכול לעזור לי???????
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא לעשות משימה כלשהי אחרי כמה זמן אני מקבל הודעה שהמשימה נכשלה מה אני אמור לעשות בשביל להצליח במשימה ? ועוד שאלה, איך אינ מתמצא במפה הזאת, אני לא מבין בה כלום אני בוחר משימה וזה מקפיץ אותי כל הזמן למקום אחר ולפעמים הוא לא מעביר אותי לשום מקום ואין לי מושג מה רוצים ממני
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כשאני מגדיר הגדרות גרפיקה תמיד יש אחת הקטגוריות בשם - anti-aliasing 1.מה היא אומרת? 2.מה אני צריך להגדיר אם יש את ה-8800 GTS תודה מראש לכל העונים :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכוונה לחנות באינטרנת שמוכרת והאם הוא יפעיל לי את קאונטר סטרייק 1.6 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יצא הפאטץ' החדש 1.6, כמובן סטים לא איחר ועדכן את המשחק. אבל מה, כרגיל כבר, הפאטץ' החדש הורס לי את המשחק. אז בזבזתי את ה12 שעות האחרונות במחיקת והתקנת מודים בנסיון למצוא את המקור לקריסה שלי. המשחק קורס ברגע שאני יוצא החוצה לעולם הפתוח, ואפילו כשאני מתחיל משחק חדש. כל זה לא הלך כשהמשחק קרס גם כשהתחלתי משחק חדש *בלי מודים בכלל*, אז כבר אמרתי לעצמי שזה כנראה משהו בהגדרות, נבדוק מה קורה אם אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות. ואיזה פלא! המשחק לא קורס! מיד התחלתי להעלות את ההגדרות אחת אחת ולראות איזה מהן גורמת לקריסה. מה מסתבר? ההגדרה שגורמת לקריסה היא איכות טקסטורות. ברגע שאני מגדיר אותה לגבוה - קריסה. נמוך או בינוני המשחק עובד... מה שמעצבן עוד יותר ששיחקתי עד עכשי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-