עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Terminator,

אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ETB,

כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ztahie,

מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ETB,

????

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. זהו המקום לבכיות של כולכם אנו משתתפים בצערכם על המצב שהגעתם אליו אנו כאן בשבילכם תמיד עמותת נפגעי voodoo 3000 בישראל ;D

• 43 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by url,

אני ממליץ פה על משחק נחמד שמצאתי השבוע ברשת בטח מלא אנשים כבר מכירים אותו אבל לאלה שלא זה משחק פלאש שבו אתה מגלם את דמותו של מוכר פלאפל לחוץ שמנסה לרצות את לקוחותיו כדי שלא יתעצבנו ויקרעו לו ת'צורה :AR15: אחלה משחק להעביר בו כמה דקות של שעמום ביחוד לאלה שחולמים להיות מוכיר פלאפל בעתידם אפשר לשחק אותו ברשת אבל עדיף להוריד אותו למחשב את שני הדברים אפשר לעשות בכתובת הבאה בהצלחה ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nice-1,

אם כן באיזה פרקים? ואיך הם? (אני מחפש אותם בנרות, חוץ מאת CLASH OF THE DRAGONS).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי חבר'ה, התחיל לשעמם לי אז החלטתי שאני רוצה להוריד קווסטים ישנים (שהם הכי יפים), למישהו יש רעיונות לכמה קווסטים לתת לי (ישנים)? אבל יפים

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by max_cool,

אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני חושב שהכותרת אומרת את הכל....

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by max_cool,

יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by The Terminator,

אני זוכר לפני 3 שנים במגזין WIZ רשום שיוצא בקרוב המשחק, אני מזה שמחתי, משחק כזה טוב, ועוד המשך, תלת מימד.עד היום עוד היו כל מני פרסומות שיוציאו את המשחק. הנה היום באתר AVAULT.COM אני רואה הכינו כבר כתבה למשחק, זאת אומרת הוא אמור לצאת, אז מה שאני רוצה לשאול זה אם אתם חושבים שהוא ייצא, או יתעכב(כמו תמיד) ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Doron Rosenzweig,

איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by DJO,

מאוד התלהבתי מהמשחק, הורדתי את העדכון לגרסה האחרונה והכל ואני משחק כמה ימים. סיימתי את המשימה השנייה ועכשיו שהוא טוען את המשימה השלישית (הפלישה לנורמנדי) הוא פשוט נתקע דיי בהתחלה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, להפעיל את המשחק בלי שום תוכניות להפעיל את המשחק במצב בטוח לסיים שוב את סוף המשימה השנייה ולא לגעת אבל זה פשוט לא עובד! התדריך עובד אחלה ואז יש את הדף הזה מהגנרל שאתה אמור לקרוא ובינתיים עולה השלב אבל דיי מהר המשחק נתקע ואני מקבל כזאת הודעת של XP על שגיאה בתוכנה :<<< הצילו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by e-Pit@m,

הכותר הבא בסידרה??

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by SIGAMNO,

אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pc4u,

למי שניסה את המשחק מדוע בתפריט של המשחק המשימות המהירות לא ניתנות לבחירה אלא רק המערכות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by devil,

כל מה שאני יודע עליו ברגע זה זה שהוא קיים אבל אני לא בדיוק יודע את השם שלו כי אם אני לא טועה השם שלו זה לא מורטל קומבט 5 אז האם מישהוא יודע מהו שמו ומאיפה איפשר להשיג אותו או מידע כמו תמונות או משהוא בסגנון הזה עליו??? ??? בתודה מראש DEVIL :asthanos:

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum17/HTML/003038.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DJO,

MOHAA. בונא משחק פשוט מדהים!@ המחשב שלי אפילו לא עומד בדרישות מינימום (450..) אבל חפיף זה רץ אצלי ב 640X480 נראה לי אני הולך לקנות מחשב חדש

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים