עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נהניתי בזמנו מאוד מ-commanche4,האם יש עוד משחקים טובים בסגנון דומה? אני לא מחפש משחקים שהם ריאליסטיים מדי ודורשים קריאת מדריך עב כרס ,אלא יותר בסגנון ה-arcade בדומה ל-commanche4. תודה מראש על המלצות אפשריות.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by UnknownAssHole,

אני וחבר פתחנו ערוץ של cod trolling ואנחנו מקווים שתהנו מהסרטונים שלנו אם נהנתם comment like subscirbe לא לשכוח להביא כמה שיותר אנשים לערוץ יותר אנשים יותר פרסים !!!!!!!! ערוץ:http://www.youtube.com/user/BuffaloGaming911

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sefi2,

אני צריך ת'קודים של gta san andreas בבקשה דחוף תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by masterb,

א. אין לי בעיה מבחינת דרישות מינימום, ב. המשחק עולה ( התפרטים )הכל טוב ויפה, וכשאני בוחר new game ואת הרמה הקו של הטעינה מתחיל ופתאום אני חוזר לתפריט הראשי :'( :'( :'( plz hlp m8's

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chenrp,

קיבלתי הזמנה לCLAN אבל אני עדיין לא מצליח לשחק CW. האם אני צריך SERVER כדי לשחק CW? לפעמים עושים CW ואז צריך סיסמא. מאיפה אני משיג סיסמא?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by Interl-Conore,

http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&click=topslot הגראפיקה של XBOX 360 הרבה יותר טובה!!!! ( ) וגם ה FPS יותר טוב במשחקים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי PSP. מכיוון שאינני מכיר משחקי PSP חשבתי לבקש המלצות בפורום למשחקים שנחשבים מישחקי MUST כגון GTA. יש המלצות? הבהרה - אני ממש ממש לא אוהב משחקי ספורט או מירוצים.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by bm1125,

אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by Funkyzord,

לכול אלה שמתים על deusEX מחר הוא יצא http://www.eidosinteractive.com/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by M_G_N_U_M,

מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא? אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.remedygames.com/games/death_rally.html המשחק המצויין הזה שוחרר ב-1996 ומאז העלה אבק. עכשיו הוא משוחרר חינם עם תמיכה ב-XP וויסטה ואפילו 64 ביט (במקור היה מיועד לדוס.) תורידו ולא תתחרטו!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by hammer_of_light,

לכל מי שרוצה לרכוש את המשחק המשובח-הוא במבצע בסטים בסופ"ש הקרוב.24$ בלבד.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום מישהו יודע אם יש איזה מידע על gta 06 אם פרסמו משהו בנוגע למשחק ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by inspire2006,

מה אני אמור לעשות? אי אי אפשר לעבור שם... http://img329.imageshack.us/img329/1205/15001500148815131501mn2.jpg תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by rk666,

אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. המשחק עובד סבבה, רואים טוב והכל אבל רק דבר אחד מעצבן והוא: המקשים!!!!! המקום המקש האמיתי אני רואה ]'[ או ]/[ ואני לא יכול לשחק ככה.... כל המקשים השתנו לי... אני מגדיר מחדש וזה עדיין נרשם כככה למישהו יש רעיון מה לעשות? (נסיסית קאפסלוק גם ולא עזר) תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by amd@ati,

היי, ברצוני לשאול אתכם שאלה בנוגע דרישות המינימום למשחקי מחשב, נגיד שבדרישות המינימום של משחק מופיע מעבד athalon 64 כלשהו, ולי יש מעבד athlon xp 2900+ שהוא מסדרה מוקדמת יותר, וכל שאר הרכיבים שלי מתאימים אף לדרישות המומלצות. האם המשחק ייתן לי "הזדמנות" להריץ אותו, או שיידחה את המעבד על הסף ולא ייתן לי אפילו להכנס לתפריט של המשחק? תודה רבה מראש לעונים, אני מעריך את זה

18. Started by Ron Steinmetz,

היי, פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לצפיות ולעשות סבסקרייב בשביל מוטיבציה להמשיך לעשות זאת https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by eb24,

לפרטים נא לפנות לאיסיקיו: 259594423 או למייל: ekbar@013.net.il

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by watch out,

לא משנה אפשר למחוק את הפוסט תודה שמחקתם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עכשיו כשיש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב, הייתי רוצה למצוא עוד משחקים למחשב שאני יכול לשחק עם אחי או עוד חבר, כמובן מלבד PES2010 שדי מאכזב אותי. אם יש משחקי מכות בסגנון TEKKEN זה יהיה מצויין (לא להמליץ על SSF4)

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

אני צריך להתחיל מירוץ אבל לא יודע על מה ללחוץ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by overload,

פשוט אי אפשר לשחק רצוף במשחק הזה הפעם הבעיה היא עם השמירות. פימטתי את המחשב אתמול, שמרתי את השמירות מהמשחק על CD לפני הפירמוט, התקנתי שוב את המשחק על המחשב אחרי פירמוט, הכנסתי את התיקייה "SAVES" של השמירות מהCD למשחק. וכלום לא קרה, הוא אפילו לא הכניס את הפרופיל למשחק, הוא מבקש ממני ליצור פרופיל חדש כשאני נכנס כי אין אף פרופיל במשחק. בבקשה תגידו לי שיש לזה פיתרון, אולי קוד שמעביר שלבים? אולי פאצ' לא רישמי? אולי עשיתי משהו לא נכון? ד"א אני בפרק 12.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by pro,

האם באמת יתבעו את BMW?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. Started by sgt_flippy,

מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.