עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שבת שלום חברים! אני מזמין אתכם לפתוח את הסופ"ש עם אחד הסיפורים הכי מעניינים בתעשיית המשחקים - ההתחלה של אקטיביז'ן, ובמקביל, הנפילה האדירה של אטארי. קחו כמה דקות, שבו עם איזה כוס קפה, ובואו לסיור קטן ומרתק בהסטוריה של התעשייה הכי מעניינת בעולם!

2. משחק הפעולה המדובר זמין לכולם החל משעות הבוקר היום, ולמרות שביקורות רשמיות עדיין אין בשל החלטה של המפיצה, נראה שהגיימרים עצמם מרוצים מהקאמבק הזה עכשיו אפשר לכתוב זאת באופן רשמי – סדרת Doom חזרה לחיים שלנו, ונראה שהיא עשתה זאת בצורה משובחת. ביקורות מאנשי מקצוע בתחום עבור הכותר החדש נתחיל לראות ככל הנראה רק בעוד מספר ימים, זאת בשל החלטה מוצהרת לספק להם עותקים רק ביום ההשקה עצמו, על מנת שיוכלו לחוות את כלל רכיבי הכותר (המשחקיות המקוונת ומנגנון ה-SnapMap לבניית מפות עצמיות באופן מהיר ונגיש) באופן שתואם לזה של הצרכנים עצמם – אך 1,195 ביקורות שכבר קיימות עבור המשחק ב-Steam, בשילוב עם דיונים ותגובות למיניהן ברחבי הרשת, מציירות תמונה חיובית בהחלט. להמש…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by asafyy,

אני מוכר את המשתמש פשוט חשבתי שהמשחק יותר ACTION ולא התחברתי אני מוכר אותו ב 140, אני מרעננה את התשלום נעשה במציאות ולא דרך המחשב, שאני אראה לך במחשב שלישלך את הקוד סיסמא ותשנה את הססמא והכל כולל המייל ותקבל גם את הסיריאל ואז תביא לי את ה 140 שקל. ככה זה הכי בטוח לשני הצדדים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. יש לכם זמן פנוי אבל אין לכם יותר מדי משאבים כספיים להשקיע? נהדר - הנה תשעה כותרים שלא ידרשו מכם אפילו שקל ויוכלו לספק לכם שעות של בידור לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

את מי שזה מעניין זה יצא במחצית השניה של השנה אני מת על המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by ZomberGaming,

הנה מדריך קצר איך להשיג אקספי מהר וקל בוארזי http://www.youtube.com/watch?v=nPlKnVfZLBs&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by poltergeits,

היי קודם כל איני מתכוון ל- ZERO HOUR , אלא למשחק הרגיל והמקורי עכשיו לפי מה ששמתי לב יש שתי אופציות האחת : משחק רשת פנימית כשבה מגדירים יחד עם עוד משתתפים על יוצר משחק וכל אחד רושם את האיי פי של היוצר השנייה : משחק גלובלי שאין לי בו כל כך מושג ( אני מניח שזה משחק שמבוסס על שרת של המשחק מהחברה EA ) אני ישמח אם ייצרו איתי קשר ו/או ייתנו הסבר

9. Started by Chymes,

אצלי המשחק תקוע על Success! בהתחברות. הבעיה התחילה לפני מספר ימים, הפסיקה ואתמול הופיע שוב. אני יומיים לא מצליח להתחבר.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by lowlow1001,

תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם Mass Effect 3 - סיקור תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  12. יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …

13. Started by oren99,

מי משחק? איזה תענוג.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by hardgore1,

הי, אשמח לכמה שמות מרוצי אופנועים, מכוניות, וגם חלליות / שונות מהחדשים ביותר, לאלה שפחות PC אם יש גרסה מחודשת / משהו דומה ל road rash, stunts, stunt car racer , מעולה! תודה : )

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by Crown,

האם אפשרי לשחק חבר נגד חבר בלי להתחבר לשרתים המעצבנים של ה PES6? אני זוכר ב PES4 היה אפשר להוריד תוכנה ... ולשחק... אחד מול השני ... האם אותו הדבר אפשרי גם ב PES6? תודה!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. רציתי לשתף אותכם ב3 המשחקים הנוסטלגיים שאהובים עליי ביותר. 1) פאקמן המשחק הנוסטלגי בו היצור פאקמן, מנסה לאכול כמה שיותר כדוריות בלי להתנגש בשדים. http://www.ongames.us/g-pacman 2) טטריס משחק שבאמת יכול להעביר הרבה זמן. למי שלא מכיר - צורות נופלות מלמעלה, וצריך לסדר אותם בצורה האופטימלית. http://www.ongames.us/g-tetris 3) סופר מריו המשחק הראשון שאי פעם שיחקתי במחשב, אי פעם בשנת 1993 ולכן תמיד שמורה לי פינה חמה בלב בשבילו. סופר מריו, היה אחד ממשחקי ההרפתקאות הראשונים. במשחק צריך לעבור שלבים תוך כדי איסוף מטבעות וצבירת נקודות. שווה! http://www.ongames.us/g-super-mario-classic עכשיו תורכם - מהם שלושת המשחקים הקלאסים המועדפים עליכם?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

בדיון הזה תוכלו "להשוויץ" בשלל הבלאק פריידי ושאר מבצעים דומים. משחקים בלבד כמובן, זהו פורום משחקים אחרי הכל... מקומות בהם יש מבצעי בלאק פריידי(או משהו דומה): באג Steam השלל שלי עד עכשיו: מSteam: Batman: Arkham Asylum ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 25 דולר במקום 50! 95 ש"ח! THQ Complete Pack ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 50 דולר במקום במקום 100! 190 ש"ח! - החבילה הזאת כוללת את: Company of Heroes - כולל כל ההרחבות(Opposing Fronts, Tales of Valor) - משחק אדיר. אדיר אדיר. קונה בשביל ההרחבות Frontlines: Fuel of War - לא אוהב מולטיפלייר. Full Spectrum Warrior - מה זה? Juiced 2: Hot Import Nights - לא אוהב מרוצים. Red Faction - הראשון - משחק ישן אך מצויין Red Faction 2…

18. באנטארטיקה, כשהמפלץ הזה רודף אחריי... לאן אני בורח? ניסיתי לירות לו בגב בחלק המסומן אבל נגמרו לי הכדורים לפני שקרה לו משהו בכלל... וגרמתי לו לפוצץ את הזכוכית המשוריינת שם אבל אני משום מה לא מצליח לקפוץ מהחלון... אני מחליק אחורה או משהו מוזר כזה... מישהו יכול לעזור? עריכה: איך לא ראיתי את הצינור הזה, איך?? תודה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by idanmal,

יש בנמצא שותפים זקנים כמוני(43) לBF2042?

20. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים זה הסרטון הראשון שלנו מקווה תיהנו אשמח לביקורת בונה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  22. שלום לכולם לאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3 אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבות התחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי. הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי. אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו. הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחד ואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקן דבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  24. Started by TeaTime,

התקבלתי לבטא של דרגוןשארד, והם אמורים לשלוח דיסק עם הבטא אליי, אבל זה היה לפני שבועיים וחצי... עוד מישהו בבטא וקיבל את הדיסקים/יודע מה מצבם? עריכה: טוב הם לא ממש מאורגנים, מסתבר שהתאריכים שם לא מכוונים למשהו והבטא בעצם נפתחה היום...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.