משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את המשחק המקורי UT2004 והכול עבד טוב ופתאום ביומיים האחרונים הרבה פעמיים המשחק נתקע פשוט באמצע וזהו איפשר אפילו להוריד אותו למטה אני עושה RESTART וזהו..והמשחק עובד חלק חוץ חוץ מזה , התקנתי את הפאטץ' הכי חדש.. והמפרט שלי הוא: Amd athlon 64 512mb ram radeon 9600 xt מה הבעיה? :-\
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש בעיות בתצוגה של הטקסטורה במשחק(בסרטון שצילמתי- זה מתבטא בצמחייה) הצמחייה מופיעה רק כשאני מתקרב, בעיקר משנייה 10. תלחצו על כפתור ה- HD!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? מנהלים לא להעביר לדיון הראשמי כי העבירו לשם כבר וכצפוי אף אחד לא הגיב שם וזה סתם עבר לעמוד השני ובינתיים אני תקוע עם הבעיה ,,חוץ מזה שהבעיה לא קשורה ספציפית למשחק אולי זה במשחק אז זה לא קשור לדיון הראשמי
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי לגבי call of dury יש מקום שאפשר להוריד ממנו עוד משימות או מפות לשחקן יחיד? לגבי Act Of War High Treason למי שמכיר..איך המשחק? שווה לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות שקוראות בכול משחק שאני משחק ואין לי מושג איך אפשר לתקן אותה אז אני מצרף תמונות שתבינו מה הבעיה,אגב יש לי מחשב חזק וכרטיס מסך 8800GT הבעיה השנייה אין לי אפשרות לעשות צלם מסך אז אני רק אסביר:למשל אני עומד מחוץ לחדר ואני רואה שהצבע שלו סגול ושאני נכנס משתנה לירוק..קרה לי גם בכול המשחקים... וכפי שאתם רואים פשוט המשחקים נראים גועל נפש...(אלו לא תמונות שלי אך קורה לי בדיוק אותו הדבר בכול המשחקים לאו דווקא במירוצים) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק הורגים אותי האלו עם החץ וקשת ואני יוצא . אני עכשיו בקומה 5 בכנסייה (עם לוחם) וגם כשאני מנסה לדלג לקומה 6 מז*נים לי תצורה . יש לכם איזה טיפ או משהו בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי חבר'ה, התפנה לי עכשיו קצת זמן פנוי ואני מחפש משחקי FPS שיצאו בשנה האחרונה בסגנון COD4 כלומר משחקים "ראליסטים" מבחינת עולם אמיתי ולא שיקפצו עלי כל מיני יצורים שאני יגיד WTF? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?
-
טוב אז ככה יש לי נייד חדש של LG דגם R400. הנייד בא עם כ.מסך MOBILE INTEL 945GM EXPRESS DX10 מעבד CORE DUO T2350 1.8MHZ זיכרון 1GB. WINDOWS VISTA קיצר אני התקנתי TITAN QUEST וכשניסיתי להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור ואחרי כדקה של חשיבה מוציא לי הודעה שאומרת אז אחרי זה הורדתי את הDIRECTX הכי חדש מהאתר של MS וגם את הדרייברים הכי חדשים לכ.מסך. אך גם אחרי זה המשחק עדיין לא נפעל... אני יודע שהכ.מסך לא משו אבל לדעתי המשחק עדיין צריך לפחות לעלות. אתם יודעים אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במקרה נזכרתי בשמועות הישנות שמפתחים או שיפתח בעתיד המשך לכותרים אלה, אין לי ממש מושג למה פתאום נזכרתי בזה אבל אכן מעניין אותי אם מישהו יודע משהו. כבוד לשני המשחקים האלה, עליהם גדלנו.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש 2 משחקים שאני הכי רוצה שיהיו לי, מה שרשום בכותרת. רק מה, שמשום מה המחשב שלי מסיבה לא מובנת פשוט לא מתקין אותם ובשלב מסויים של ההתקנה מוצא בעיה אחרת במחשב\ בדיסק. חשבתי שזה בעיה של וירוס שדורשת פירמוט. פירמטתי. על הדרך התקנתי מנהנט שדווקא הותקן ופועל אחלה. היום קיבלתי עוד פעם את 2 המשחקים המדוברים, והופ! same shit אני ממש לא יודע מה לעשות, לא משנה מה אני עושה הוא מוצא איזשהי שגיאה כשאצל חברים שלי 2 המשחקים עולים ומותקנים בלי בעיות, רק אצלי שתי האלה לא מסכימים לפעול. מה הבעיה? :-\ אולי זאת בעית חומרה במחשב? או משהו אחר? ??? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
BATTLEFILED 2142 ו EA DOWNLOADER לא מתחברים בגלל ראוטר והעברת פורטים מה לעשות????
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מדובר במשחק FPS שמפותח ע"י The Farm 51 - יוצרי NecroVision והחידוש של Painkiller (שנקרא Hell & Damnation). המשחק יהיה בסגנון אינדיאנה ג'ונס וייתרחש ב - 1938 ויעסוק באוצרות אבודים ודברים בסגנון הזה. אתר המשחק - http://www.deadfall-game.com/ http://gamingbolt.com/deadfall-adventures-wiki ריאיון על המשחק - http://gamingbolt.com/deadfall-adventures-interview-comparison-with-uncharted-dual-wielding-pistols-cinematic-experience-and-more ועוד אחד - http://oxcgn.com/2013/04/09/oxcgns-exclusive-deadfall-adventures-interview/ טריילר:
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את sword of the stars???...טוב אם כן אז יכול להיות שתוכלו לעזור לי עם בעיה הוא כל הזמן קורס לי...אחרי איזה 10 דקות המשחק קורס...ואני יודע כבר בדקתי ויש PATCH שאני צריך להוריד אבל אני לא ממש מוצא אותו חוץ מבאימיול ושם לוקח לזה שנים כבר לרדת וזה משגע אותי..מישהו יכול לכוון ללינק הורדה של הPATCH הזה בבקשה?...(אם יש כמובן)
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8Ghz 1GB 6600GT זה יעבוד בצורה נורמלית או שלא לנסות בכלל?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עזרה בשלב במשחק KANE & LYNCH בשלב שי בו משאית ענקית שדורסת את הבת? תודה לעוזרים מצפה לתשובה על תהיו כאלו מבאסיים נב כבר לא צריך בפוקס הרגתי את הנהג איך שהוא ועכשיו אני ניכנסתי אם המאית הזאת לבית כלא אין דבר יותר מגניב מזה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם הכותר הבלעדי של קונסולות ה-PlayStation 4 שמתהלך על הקו הדק שבין משחק למעין סרט אינטרקטיבי שווה את זמנכם וכספכם? בואו לגלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את המשחק... אבל כשאני בא להפעיל אותו אז המסך הופך לשחור ואז זה נראה כאילו המשחק הולך לעלות... אבל אז זה יוצא בחזרה לווינדוס :-( אני לא יודע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני במשימה האחרונה בIV והגעתי לחלק שניקו צריך לטפס למסוק כתוב ללחוץ הרבה פעמים על רווח זה מה שאני עושה אבל לא קורה כלום והמשימה נפסלת אחרי 10 שניות כי פגורינו ברח ניסיתי את המשימה הזאת כבר 4 פעמים וכל פעם נתקעתי בחלק הזה המשחק מעודכן בכל העדכונים שיצאו למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-