עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Spawn123,

היי מי יודע מתי מגיע המשחק - WARCARFT 3 כי אמרו שהוא יגיע בנובמבר..... והוא לא הגיע!!! ואני מאוד רוצה לשחק בזה!!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בשביל לשחק אני צריך USER NAME ו-PASSWORD ... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by DiSc@MaN,

מה דעתכם על המשך/גירסה משופרת של המשחק המהולל Johns? הנה מה שכתבתי ל sierra support אם תיהיה הענות גדולה נארגן עצומה חברתית עולמית!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by benor,

לחבר שלי יש פנטיום 2 266 אם 32 מגהבייט וכרטיס מסך SIS6326 וזה לא עובד לא אני עידכנתי לו דרייברים מSIS וזה לא עבד לו יש איזה דרייברים מיוחדים שאני יכול להוריד לכרטיס הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Spawn123,

מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by made in zauglom,

אני היתקנתי את המשחק פעם רשאונה כהגעתי לשנת 70 אח שלי חיבל בקובץ כל שהוא אז אחרי מכות "נמרצות " שנתתי לו אני ניגש להתקין עוד הפעם את המשחק ומה קורה לי הוא מבקש ממני סיריאל נמבר אולי כל החברים שלי ששיחקו במשחק אמרו לי שאף פעם לא קרה להם אז אולי מישהו קרה לו ואולי יודע את הסיראל המעצבן ?!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by huber,

אני ממש צריך טריינר (לא צ'יטים, יש לי וזה לא עבד) למשחק דיוס איקס... נתקעתי בשלב בו נלחמים עם הבחור עם המבטא הרוסי ביציאה מתחנת הרכבת מיד אחרי הקרב עם האישה (ההוא עם העיניים האופטיות הכחולות). לא משנה כמה תחמושת אני מרוקן לתוכו, הוא לא רוצה לשכב על הגב

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Spawn123,

:AR15: התקנתי מחדש את המשחק טירת הנאצים החדש , ואת השמירה שלי שמרתי בתיקייה נפרדת... כשהחזרתי את השמירה למשחק אחרי שהתקנתי את המחשק מחדש אז זה לא הופיע לי ב- LOAD מישהו יודע איך לצרף את השמירה בחזרה??? תודה מראש לי שיעזור בגלל שהגעתי לשלבים מתקדמים מאוד .... ואין לי כוח להתחיל הכל מהתחלה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by BlackTalon,

אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shimon23,

הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by Ewingum,

דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by or,

מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BlackTalon,

מישהו יודע מתי Hitman 2 יגיע סוף סוף ?????

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by RedHat_Lover,

אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by or,

יש מישהוא שיודע מאייפה להוריד את המשחק המלא או את הדמו (לא של 2)??????????????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nice-1,

הגיע מיני מיני מיני דמו שנראה כאילו EA שיחררו רק לVENDORS או משהו אין אופציות למשחק וזה מחצית של צרפת נגד סתם איזה נבחרת עם hack קטן יש קצת יותר אופציות 33 מגה ואין אפילו צליל אחד במשחק. חביב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by vitalis,

שלחו גם תגובות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vitalis,

מי שמוכר את המשחק סימס שיתן את המחיר ולמי שיש קודים אז הוא יכול לשלוח לי בבקשה פה בפורום ותנו את כל הפרטים טלפון ובלה ובסימס את הקוד התקנה אני רוצה את האמיתי אני אבדוק את זה לפני שאני אקנה את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aipe,

שלום האם יש דרך כל שהיא לתת לחיילים שאיתי בקבוצה עזרה רפואית? אחרי קרבות , הם נפגעים בל משום מה הם לא מרפאים את עצמם למרות שיש מספיק עזרה ראשונה , הם פשוט לא לוקחים את העזרה ראשונה ואז הם צולעים כל הזמן ולוקח לי מלא זמן להגיע ממקום למקום הם יש דרך להכריח אותם לקחת עזרה ראשונה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by vitalis,

תנו תגובותעל המשחק counter strikt

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by vitalis,

הסקר ינהל עוד 3 ימים אנא השתתפו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dr-XP,

משהו יכול להמליץ לי על PS2 Emulator טוב? :AR15: אני חייב אחד כזה ... אני רוצה לראות כבר גיטיאיי 3 !

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. סקר שמאוד מעניין אותי שבתכלס בא לענות לי באופן אישי על סוג הגיימרים בפורום של HW. אבל מה דעתכם להעלות סקר כזה רישמי (ומעט משופר,ויותר מקיף...) ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים