עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אירוע State of Play הראשון לשנת 2024 סיפק לנו מידע חדש אודות כמה וכמה כותרים מסקרניםלכתבה

2. מה קורה חברים? רוצה לשתף אתכם בפרויקט שאני עובד עליו כבר שנתיים וחצי! אז לאחר המון זמן של עבודה, החלטתי סוף סוף לפרסם את הקישור לפרויקט שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן. קצת פרטים על השרת: מדובר במשחק תפקידים סוחף ומאתגר שמאגד בתוכו את כל מה שאתם רק יכולים לדמיין. בין אם זה דמויות עם יכולות מטורפות, לשחק אונליין עם חברים, להילחם, להתאמן, לעשות משימות, ועוד המון דברים!! המשחק חינמי לחלוטין ומאפשר לכל אחד לקבל הזדמנות להיות השחקן הטוב ביותר! אז למה אתם מחכים? הצטרפו לחוויה!! LEGION MU Season 12.2 EXP: 900 שרת בינוני/קל מערכות חדשות Bonus Event עודכן!! מה זה אומר? שכל שעתי…

• 0 תגובות
    • 319 צפיות
  3. בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה

4. מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה

5. חברת Take-Two Interactive אישרה כי המשחק המצופה GTA 6 ישוחרר בסתיו 2025לכתבה

6. בואו להשיג שעות רבות של גיימינג בעלות מינימלית, או אפילו חינם לגמרילכתבה

7. ההכרזה על משחק חדש בסדרת DOOM הצפויה ביוני הקרוב, עשויה לשנות את כל מה שאנחנו מכירים על הסדרה האייקונית - המשחק החדש ייקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה

8. Started by iveco,

ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה

9. יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה

10. מאחורי הקלעים של הקלטת הקולות ב-GTA: San Andreas, חברי כנופיות אמיתיים הביאו לאותנטיות מרשימה. איך הם הגיבו לתסריטים, ומה זה אומר על התהליך כולו?לכתבה

11. השבוע אנו מכריזים על שורה ארוכה של משחקים חדשים ועל עדכונים נוספים, כמו גם על ההשקה של דרייבר GeForce Game Ready החדשלכתבה

12. המשחק האגדי Half Life 2 מבית Valve חוגג יום הולדת 20 ואם קיים סיכוי קטן שאין לכם אותו בספריית המשחקים של Steam, כעת הוא ינתן במתנה לזמן מוגבללכתבה

13. Started by react0r,

אין לי ממש מושג לגבי המשחק, אבל אני מאמין שעם קבוצה יהיה אפשרי ללמוד מהר יותר אם מישהו משחק בזה שיוסיף אותי לסקייפ liranm24

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by Sonic84,

שלום חברים. אני רוצה לעניין את החובבים שבינכם במשחקי WoW, Starcraft ואחרים כי יש מכירה מיוחדת של משחקי לוח כיפיים חדשים לרכישה. כל המעוניין יכול לפנות ישירות למדור יד שניה או להיכנס ללינק: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/26758 מקווה שתיהנו בלשחק בהם לא פחות מאשר במשחק עצמו במחשב. ותעשו טובה, תנו לעיניים לנוח...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by aviel3634,

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל DarK-BETRAYED פירסם challenge מה הכי מהר שאתם יכולים לכוון? אז אמרתי אין בעיה אחרי 10 דקות של צילום השגתי הרבה קטעים אבל את זה הכי אהבתי תגידו לי מה אתם אומרים אגב DarK-BETRAYED הגיב לי על הסרטון מה אתם אומרים ? שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by aviel3634,

שלום חברים טוב אז אחרי המונטאג'ים שעשיתי החלטתי לעשות עוד סדרה ( הסדרה לא תפגע במונטאג'ים ואני ימשיך להעלות מונטאג'ים) סדרה שנקראת : "Epic Moment" בסדרה זו אני יעלה שתי קטעים או קטע אחד יפים שאהבתי . אני מקווה שתאהבו ואני תמיד ינסה להשיג את הקטעים הכי טובים שלי זה דורש ממני לשחק הרבה אבל אם אתם אוהבים את זה אין לי בעיה להמשיך אם אהבתם ותרצו שאני ימשיך תנו לי סאב ולייק ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם בשביל לקדם אותי ושהיה לי רצון להמשיך להעלות בשבילכם סרטונים נ.ב את ההשראה לסדרה לקחתי מXhoho שכם הוא עושה סדרה כזאת. פרק ראשון

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. http://www.evga.com/articles/00726

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  18. הגילדה הישראלית Kyphosis שממוקמת בשרת הפופולרי Kazzak EU מחפשת שחקני WoW רציניים שיוכלו להשתלב בגילדה. הגילדה סיימה את הרייד האחרון- Throne of Thunder ברמת הקושי Heroic (מקום 378 בעולם!) תמונה של ההריגה של רא-דן: הקבוצה מורכבת מסטודנטים, אנשים עובדים וחיילים- כולם ישראלים! לקראת פאטצ' 5.4 והרייד המדובר של ההרחבה Siege of Orgrimmar הקרבים הקבוצה מעוניינת בשחקנים ישראלים בעלי נסיון בHeroic וחושבים שיש להם את מה שדרוש כדי להגיע למקומות גבוהים יותר משכבר הגענו! (הגילדה גם מקבלת שחקני Casual שאוהבים לשחק בקצב שלהם) ימי הריידים: רביעי- 20:00-23:30 שישי- 15:00-18:30 ראשון- 20:00-23:30 בכדי ליצור איתנו קשר יש להוסיף את ה-Real ID או ליצור קשר דרך האימייל: מאור - Beo…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by landes98,

מחפש עוד שני אנשים שרוצים לקנות מי שרוצה צריך לשלוח הודעה לאמייל שלי yshaiy98@gmail.com עם הפרטים הבאים: (כדי לדעת שהם רציניים) שם פרטי פייסבוק איימיל ופלאפון התשלום יהיה דרך Paypal כל אחד צריך לשלם 66 שקל שזה במקום 90 אם הייתם קונים יחיד....

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, הינכם להיכנס ולבדוק ערוץ גיימינג ישראלי בשם IsraGames ממולא במשחקים מגוונים ותוכן מצחיק ומשעשע בכל הנוגע למשחקים. סדרות וסרטוני Let's Play, כל יום. בערוץ ישנן סדרות כמו Left4Dead2, Skyrim, Assassin's Creed, Mount&Blade ועוד הרבה! היכנסו לבדוק מה חדש www.Youtueb.com/IsraGamesChannel

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. The Elder Scrolls V: Skyrim - #1 - ההרפתקה מתחילה, לינדהדלינדה. ההתרגשות של הפרק הראשון במשחק שהמונים אוהבים וקוראים לו אגדי גורם לי החשק לשחק בו ולהעביר את החוויה בצורה הכי טובה שיש! למה חתלתול קופץ עלינו מהשמיים זאת שאלה טובה, בואו צפו. - צפייה מהנה! -IsraGames- תיהנו! לכל שאלה, בקשה, תמיכה או עזרה בנוגע לכל דבר שהוא אתם מוזמנים לפנות אליי. במידה ויש לכם הצעות לערוץ ולסרטונים אל תשמרו את זה לעצכם ותביעו את דעתכם כדי שאני אוכל להשתפר בהמשך למענכם, תמיד שמח לשמוע תגובות בונות.

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. יצא ביום שיש בלילה כניאה עדכון לדוטא 2. אני מנסה לעדכן את המשחק אבל הוא כותב לי שאין לי מספיק מקום בכונן. יש לי בכונן כ40G פנויים מתוך 478. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by Tut_Banana3,

שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by NoVaPrO6,

הנה סרטון מונטאג' שהכנתי בBF3 SNIPERS אז תראו קצת אהבה ותעשו LIKE & SUB בתודה NoVaPrO6

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.