עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות שלט למחשב שיוכל להתחבר אל-חוטית אבל גם יוכל לעבוד על ה-Nvidia shield שלי. ראיתי את השלט של האקס בוקס וואן אבל הבנתי שהוא יכול לעבוד רק כאשר מחובר עם כבל והשלט של הפלייסטישן 4 הוא גרוע ולא נוח יש את האפשרות לקנות גם מאמזון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

ACTIVISION הודיעו על סגירת הסטודיו שעמד מאחורי PROTOTYPE, Scarface, The Simpsons: Hit & Run, Hulk, חלק מסדרת Crash Bandicoot וזוג משחקי Mario שיצאו למחשב. http://kotaku.com/5922129/prototype-creators-shutting-down המפתחת שנפתחה ב 1991 הייתה המפתחת האחרונה של ACTIVISION שלא עבדה על COD או משחקים שמבוססים על סרטים. הסטודיו לא יסגר לגמרי אבל גם לא יפתח משחקים יותר, במקום זה תשאר שם קבוצה קטנה שתעזור בפיתוח של מפתחות אחרות. עצוב לראות מפתחת כזו (וגם את RAVEN שלא במצב הרבה יותר טוב) במצב כזה בזמן שמפתחות כמו Beenox ו FreeStyleGames נהנות מיחס שונה למרות הזוהמה שהם הוציאו בשנים האחרונות.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by full_clip,

בבקשה: https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download צריך חשבון Steam

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. מפתחת המשחקים הצרפתית Ubisoft ממשיכה לחלק מתנות ללא עלות, והפעם מדובר בכותר הפלטפורמה המצוין משנת 2012 לכתבה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by overload,

היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

אני תקוע במסך CRAVED IN SAND מסך 9 עם החיזרים. אני בסופו של המסך אומרים לי להגן על עמודים לבנים כאלו, הרגתי את כולם אין לאויבים LZ יותר. אומרים לי לפוצץ את כל ה מכונות תקיפה אויר קרקע אני לא מוצא אף אחת נוספת אותם והמסך לא נגמר. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. כל משחק שמצריך תגובה מהירה גם אם הפינג די נמוך 70 MS המשחק לא מרגיש חלק האם חייב חבילת גיימר בשביל לשחק נורמלי ובאמת יש שיפור ?

9. Started by D135,

במשחק Alone in the dark 5 אני מגיע לקטע שאתה מתרסק עם המכונית/מונית ואז יש לי הודעה של הווינדוס (vista 64bit) שיש בעיה במשחק והווינדוס סוגר אותו. ניסיתי להתחיל מהפרק הבא אבל זה עושה לי את זה בכל מקרה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי את קול אוף דיוטי הרחבה...ואני תוקע שם באיזה קטע:.. אני מתחיל משימה חדשה..כאשר אני יושב על טנק..עם עוד כמה..מהצבא שלי ומאחרי יש עוד טנק..השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות שם.?? אז למי שיש את המשחק ועבר את הקטע הזה בבקשה שיגיד לי איך עוברים את זה.?????

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by djhenrya,

מוד (ישן אולי) של ULTIMA 5 - 500 מגה של שיגעון חושים ! שלא לדבר על קלאסיקה האלים 5 !!!!! www.u5lazarus.com כירסה 1.2 ממש יציבה ומהנה דעות ? נ.ב. יש גם לינק למוד עבור ULTIMA 6 - ובכלל זה יפה שיש "עולם עקשן" p

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Black Knight,

יש מישהו כזה כאן? מי שלא משחק, הנה הסבר קצרצר. מה זה האטריק? האטריק זהו משחק מנג'ר חינמי המתנהל כולו בתוך הרשת. להבדיל ממשחקי מנג'ר אחרים בהאטריק המשחקים יהיו תמיד נגד יריבים אנושיים. האטריק זהו משחק ניהול קבוצת כדורגל וירטואלית ולאחר הרשמה קצרה והמתנה של כמה ימים מקבל המשתמש קבוצה המתחילה מאפס וצריכה להתמודד עם מצבים כלכליים, מחלקת הנוער, המשחקים בליגה ובגביע, אנשי הצוות, לוחמה בעד עליית ליגה או לוחמה נגד הירידה, אצטדיון הקבוצה ועוד. הדבר המייחד את האטריק זה המציאות. בהאטריק לא כמו במשחקים אחרים הכל נראה מציאותי כמו שלא נראה באף משחק. המשחקים והאימונים מתקיימים תמיד בזמנים ושעות קבועים ועונה נמשכת ארבעה חודשים. כיום, נדבקו במחלת האטריק מאות אלפי אנשים ברחבי העולם…

13. התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. שש וחצי שנים לאחר שהושק לראשונה עבור הפלייסטיישן 3, מכריזה סגה כי הכותר הייחודי המשלב משחק תפקידים ומשחק אסטרטגיה (ומתרחש בגירסה אלטרנטיבית של מלחמת העולם השנייה) מגיע גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%97%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-valkyria-chronicles-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. המשחק שאני מדברת עליו הוא לפני 15 שנה אולי יותר הוא בסגנון של המשחק הזה... גם שם הנשק זה כמו פה חרב או גרזן משהו כזה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by ag43,

GOG מחלקים ביומיים הקרובים את FALLOUT המקורי ללא תשלום. הזדמנות מצויינת להשיג את הקלאסיקה הזו למי שעדיין לא שיחק. http://www.games.co.il/article6751.html

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  17. עדכון: סרטוני משחקיות חדשים נוספים מתוך Dawn of War 3 ממשיכים להרשים אותנו – הפעם גם ללא התוספות בשפה זרה. צפיה מהנה, ובואו לספר לנו מה ההתרשמות שלכם ממה שהוצג עד כה. משחק האסטרטגיה החדש מספק קרבות רחבי היקף ויחידות מאסיביות יותר מכל מה שראינו בסדרה עד עתה, וזה נראה מרשים מאוד תקופה טובה מאוד עוברת על המותג Warhammer 40K ביקום משחקי הוידאו – עם ההשקה המוצלחת מאוד שלTotal War: Warhammer הייחודי, כמעט במקביל לחשיפתו של Dawn of War 3 הסופר שאפתני מבית המפתחת Relic Entertainment. כעת, כנראה לרגל תערוכת E3 2016, אנחנו מקבלים צמד סרטוני משחקיות ראשונים של הכותר החדש, אשר מבהירים בצורה די טובה כי ההבטחה לקרבות גדולים ואלימים יותר מבעבר שהגיע…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. איך מתקינים ב- SA את הטלאי של הסקס Hot Coffee הזה ואיך אני משתמש בו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני משחק ב-fear combat ואחרי שפירמטתי את המחשב אני יכול להיכנס למשחק אבל אני לא יכול לזוז למי שיש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by Grim Reaper,

ראיתי שהמשחק שיצא ל PC נמכר ב 2 סוגי די וי די.... אחד של 5 ומשהו גיגה ואחד של 7 גיגה בערלך מה ההבדל.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  21. ניסיתי וניסיתי דרך המולטיפלייר ולא הצלחתי! האם מישהו שמכיר את הבעיה יכול להדריך אותי?? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by SagiGK,

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. הבעיה העיקרית: בשלב מסוים במחשק, המשחק יוצא ואני מקבל הודעת שגיאה שהתוכן שלה הוא - "Exception: Access Violation". בעיות קודמות: כמעט כל הבעיות המוכרות של המשחק הישן הזה, בעיות עם אפקטים של וידיאו וסאונד- שנפתרו הודות ל"פאטצ'" לא רשמי שהורדתי מ(ארכיון) הפורום של אטארי - המפיצה של המשחק. מה ניסיתי כבר: CPUKiller, 3D Acceleration. פתרונות שכבר ניסיתי: להתקין Win98 על המחשב הכי "מבוגר" שאני מחזיק בבית (וגם אז הייתי צריך להתקין תיקון לא-רשמי של ה NDIS), וזה לא עבד. הנסיון העכשווי הוא התקנה של WinXP SP2. אותה תוצאה. הפתרונות שאני מחפש: פאטצ' למשחק, אם מישהו מצא. פתרון-קסם בסגנון 'תתקין WinXP בלי שום חבילת שירות'. אני לא אוכל להגיב במשך החג, אז כבר עכשיו - חג שמח

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אחרי החידושים עבור שלושת משחקי הסדרה הקיימים, היוצרים פונים אל הכיוון המתבקש הבא - עם המשך רשמי לאחר הפוגה של קרוב לעשורלכתבה

25. Started by VanHalen,

יש אומרים שזה פצצה של משחק אפילו שמדובר בגרסת בטה. מישהו שיחק במשחק??

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.