משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה שקרה לי .. ממה שהבנתי זה קרה אחרי הפאץ לגירסא רוסית (שבדרך כלל משנים את השפה רוב האנשים) המשחק עולה אבל כשבאים לשחק רואים מסך שחור ריק ואי אפשר לעשות כלום ... הפתרון עידכון קבצי השפות של המשחק ... אפשר למצוא הסבר כאן וקישורים להורדה (2 מגה) http://pastebin.com/0sesgL7A מקווה שיעזור לעוד אנשים שנתקלים בזה ... עובד לי מצויין ...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש: מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עם זכרון 8 GB וכונן ssd ואני התקנתי את crysis 3 ולא נגעתי בהגדרות והכל נורא איטי. איך אני יודע להגדיר את ההגדרות האידיאליות בשביל שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את הגרסה החדשה בסטים אחרי ששיחקתי בגרסה הישנה.. רציתי לשאול מה חדש בגרסה הזאת חוץ מה dlc שכלול... הבנתי שבמהלך המשחק הרגיל יש יותר ספרים שמלמדים אותך תרגילי לחימה וכאלה... מישהו מכיר? מה חדש במשחק הרגיל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, ורק שתדעו חיפשתי באתר של האתר ולא מצאתי כלום........
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שכבר קרתה לי בשני משחקים ששיחקתי ( bioshock ו- assasin creed) והיא שבזמן שאני משחק במשחק והוא פועל טוב ויפה אז באמצע המשחק המסך נהיה לי שחור והמשחק נתקע כזה (שומעים את המוזיקה תקועה כזאת) ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מ-ריסיט למחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
התחלתי שבוע שעבר לשחק במשחק, עכשיו, אני עשיתי משימה שבה אני נכנס למשאית ונוסע לבית לגנוב כמה ארגזים, אחרי המשימה היה רשום שכשאני לא באמצע משימה אני יכול לפרוץ בשביל הכיף לבתים של אנשים, כלומר, אני צריך את המשאית הזאת, אבל אין לי מושג איפה המשאית הזאת נמצאת, מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה להתרשם איך המשחק רץ על המחשב שלי לפני שאני קונה אותו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם [glow=red,2,300][/ אני מאוד רוצה לשחק ב DIABLO 2 LOD בפאץ' החדש הביעיה היא שאין לי אם מי לשחק. אם גם אתם מעונינים לשחק אם מישהוא אז תיצרו איתי קשר אני מאוד אשמח!!! מספר הICQ שלי הוא:1996774617 אני מאוד מקבע שמישהוא קרא את הההודעה הזאת! טוב תודה על זמנכם הפרטי!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamebanshee.com/news/108879-drakensang-online-leaves-beta-atlantis-update-trailer.html מדבור במשחק לא רע בכלל בסיגנון דיאבלו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מאלה לאחי הקטן. מי יותר טוב?למי יש גרפיקה יותר טובה? והאם יש משחק שיש אותו רק לPS2 ואין לXBOX? תודה
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקעתי בערפדית בסוף שלב 9.. למישהו יש טיפים איך לעבור אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
The Hardware: 1. Support for DVD-video, DVD-Rom, DVD-R/RW, CD-DA, CD-Rom, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 cd, JPEG photo CD 2. All games supported at 16:9, 720p and 1080i, anti-aliasing 3. Customizable face plates to change appearance 4. 3 USB 2.0 ports 5. Support for 4 wireless controllers 6. Detachable 20GB drive 7. Wi-Fi ready Custom IBM PowerPC-based CPU - 3 symmetrical cores at 3.2 GHz each - 2 hardware threads per core - 1 VMX-128 vector unit per core - 1 MB L2 cache CPU Game Math Performance - 9 billion dots per second Custom ATI Graphics Processor - 500 MNz - 10 MB embedded DRAM - 48-way parallel floating-point shader pipelines - unified shader archite…
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות!!! הנמכתי את כל ההגדרות למינימום וזה פשוט מקרטע ובלתי שחיק!!! ועל תגידו לי שזה בגלל המפרט ה-MOHAA הרגיל וSPEARHEAD עבדו אצלי מצויין על גראפיקה בינונית+ והמשחק הבן זו*ה הזה פשוט מקרטע!! למישהו יש רעיונות איך לשפר את המצב?? בבקשה אני מתחנן לעזרתכם.. :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אני בשלב האחרון של המשחק(נראה לי) ובמקום להכביד עליכם במילים, אני פשוט אראה לכם איפה אני תקוע http://www.geocities.com/shaul_rub/jedi1.JPG קישור למקום שבו אני תקוע.(לא נותן לי להעלות את התמונה משום מה) האיכות גם לא משהו, אבל אפשר להבין מה קורה שמה מה לעזאזל אני עושה פה?!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כשאני משחק אז הוא נתקע לי לצד ימין וכל הזמן זז ימינה, מה לעשות???
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לשרתים של הקווסטים ושל המאטצ' בGUNZ אבל יש את השרתים של ה CLAN שאני כן מצליח להתחבר אליהם.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אני מפש משחק, לא משנה הז'אנר שהוא נחשב בגדר "חובה". פעם אחרונה ששיחקתי במשחק כלשהו היה לפני 5-6 שנים ובא לי איזה משחק לאחרונה. אהבתי את GTA 4, MAFIA 2 ומשחקי לחימה כמו SNIPER ELITE, COD, BF
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-