משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
Duke Nukem: Manhattan Project - משחק בסגנון קראש (ההמשך של דיוק 2). המשחק מצויד ב7 נשקים, דיוק שאוהב לקלל וגרפיקה מעולה! אתה רואה את דיוק מהצד וצריך לעבוד שלבים (למצוא מפתח ולנטרל פצצה). אני יודע שזה נשמע עלוב אבל אני התמכרתי. GTA3- השם אומר הכל! סוף סוף זה יצא לPC והורדתי את זה הל היום השני במשחק רואים את המכוניות מלמטה... יש שליטה על השחקן גם עם העכבר, יש רדיו שאפשר לצייד אותו בשירי MP3 האהובים עלינו, יש נשקים מדהימים ואפשרות ירייה גם מתוך המכונית (רק עם עוזי). בקיצור ענק!
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לינק למשחק או מאיפה אני יכול להשיג אותו :asthanos: תודה רבה על העזרה LOCO2000
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ידוע לי שזה לא המשחק הכי חדש בשטח אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות והתאפשר לי לנסות אותו עכשיו. ההתקנה עברה בשלום אבל כשאני מנסה להריץ אותו מתקבלת הודעה שצריך לפחות DIRECTX 7 למרות שהגירסה שלי היא 8.1. מישהו יודע למה זה קורה ואיך לפתור הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש את השלב ARMORED ASSAULT, מייד כשיוצאים מהמנהרה, לקראת סוף השלב בו צריך להשמיד את ה HAND OF GOD עם ה ION CANNON. אז השמדתי את הזבל הזה ועכשיו אני מנסה להבין איך עולים לקומה השנייה... אני כרגע נמצא בחוץ, איפא שיש מגדל מצד שמאל, מטוס משא מצד ימין וממול את ה HAND OF GOD. אני רואה קומה שנייה אך אין לי מושג איך מגיעים אליה. אם אני נכנס לביניין, אחרי חדר המגורים של החיילים יש מעלית עם חץ למעלה, אך הדלת לא נפתחת. חיפשתי אולי איזשהו צ'ט שיתן לי לעבור דרך הדלת של המעלית או לפחות לטפס לקומה השנייה. מישהו יודע מה עושים שם? או לפחות איפא בטוח יש צ'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כף שטות לכולכם אני הומו וחוץ מזה לא אכפת לי שתעיפו אותי (אני חבר של yoav9 כי ממילא אין לי חיים) ועל תיהיו לי GEEKS :-[(אני יודע שאני כותב עם שגיאות כתיב,קשה להיות ערס) GAYSSSSSSSSSSS :nono:
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינקים לאתר וורז. בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ותוכנות זה טוב תודה אחים שלי
-
יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אוי כמה שאני אהבתי את 2000 ב 486 שהיה לי נראה נחמד
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני משחק ב-2 כל יום כל היום... מתי ייצא שלוש?!?! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגיד לי Ghost Dogg למה לנעול סתם נושא?!? יש הרבה משחקים שבאתר הבית שלהם אפשר להוריד את המוזיקת רקע/שירים של המשחק! אז למה ישר לנעול?!? נראה לי שיש לך בעיה עם הצירוף מילים להוריד ומשחקים באותו משפט...
-
אמממ אנשים אני ממש ממש ממש ממש רוצה מאוד את police quest swat הראשון !! אתם בטח שואלים למה אזז פשוט נזכרתי במשחק הזה וכמה כיף הוא היה !!@@! אז בבקשה אנשים אם אתם מקירים מישהו שיש לו או אתם מכירים מקום שאפשרי להוריד ממנו את המשחק או בכלל כל דבר שקשור לזה !! בבקשה תעזרו לי !! ;D
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק מ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להביא לי אתר שממנו אפשר להוריד את השירים (Theme Songs) של סדרת המשחקים מונקי איילנד (1, 2, 3 ו 4) ? ???
-
את מי שזה מעניין זה יצא במחצית השניה של השנה אני מת על המשחק הזה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
סוף סוף לאחר 3 שנים הוכרז אתמול RollerCoaster Tycoon 2 ! ע"פ נוסח ההודעה תהיה שיטת בניית רכבות חדשה אך כנראה לא יהיה מנוע גרפי חדש שיחליף את המנוע הקיים (והמיושן) המשחק יצא עוד השנה בסתיו
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
cs 1.4 sux !!!!!!!!!!!!! הם שינו את כל המשחק ... זה כבר לא יפה ולא כיף..
-
משהו שמע על המשחק הזה? הוא יצא?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי HERCULES 8500LE FDX וכאשר אני משחק ב CS קצב הרענון שלי הוא 60HZ מישהו יודע אולי איך לתקן את זה? :-/
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? דברים כאלה קיימים בכלל? אני פשוט חייב אותו כדי לשחק ב final fantasy x פשוט חייב!! אם יש כזה דבר: איזה מחשב זה דורש? אני יכול לצרוב דיסק כזה?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-