עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by chnon,

במשימות מסוימות כאשר צריך לפרוץ את הקוד עם האקינג כמו בתמונה למטה, העכבר פשוט נתקע ולא זז לי. מישהו מכיר את הבעיה? חיפשתי ברשת ולא מצאתי כלום. בלי זה אי אפשר להמשיך במשחק ואני פשוט תקוע על 40 אחוז פרוגרס. המשחק לא פרוץ. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את העניין. תודה.

2. Started by SciFi7,

שלום הורדתי את הגירסא של WOW ל-10 ימים עכשיו אני רוצה לשחק עם חבר שלי שיש לו את המשחק המקורי אצלו במשחק הוא יכול לבחור בין מדינות - בשרתים לי יש אפשרות רק לבחור בין oceanic ל-united staits ואצלו יש אפשרות לכל המדינות, איך אני עושה שאני והוא נוכל להיכנס לאותו שרת? בגלל שניסו אני נכנסתי בטעות לשרת הגרמני והוא לשרת הצרפתי, שלשניהם יש את אותו השם. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  3. יש לי (שוב, זה בגלל אחותי !) את הSIMS 2 המקורי במחשב. וכרטיס מסך GF4MX 440. המשחק לא מצליח לפעול על מהירויות שעון רגילות (400, 275 1.5V) יש תקיעות של 15 שניות כל 20 שניות במשחק. ניסיתי לשחק עם המתחים של הAGP הרבה, זה לא עזר. בסוף הצלחתי להפעיל אותו עם 270 ליבה ו 375 זיכרון - 1.5V . אני יודע שזה לא ממש משנה עם כרטיס כזה אבל בכל זאת זה ממש מעצבן אותי שהכרטיס בדאון קלוק. מישהו יודע למה? (בכל המשחקים האחרים אין בעיות) ואני משתמש בNO CD CRACK , כי אין לי קוח להכניס את הדיסק כל דקה בשביל אחותי, זה יכל להשפיע על המשחק?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by David :o,

ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :] ***הביאו לי לינק לרשימת סיקורים של כל המשחקים.. WTF זה לא עוזר.. ****

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by *Roe.S,

יצא GTA- Liberty City Stories למחשב?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by Monte,

בימים האחרונים נתקלנו אנחנו חברי הצוות בשלל שחקנים חדשים שלא מוכנים לכבד את חוקי הקהילה. אשכול זה נועד לכל השחקנים, ומטרתו להבהיר כמה נקודות. 1. אנחנו קהילה תחרותית. בקהילה מסוג זה אין מקום לבעיות משמעת כאלה ואחרות. אנחנו לא נתמודד עם בעיות משמעת. שחקן יוזהר לפני באן, 3 פעמים לפחות, ואם ידרוש יוכל לשוב לשרת הטימספיק להבהרת הבאן בלבד. חובה על כל השחקנים לקרוא את החוקים טרם השתתפות במשחק, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. 2. אנחנו לא נקל בעונשים שנקבעו. האדמינים הם שחקנים ותיקים, שמעריכים נכונה את מידת העונש. שחקנים שחשים שעונשם לא מוצדק מוזמנים לפנות לאדמין או מנהל בסטים, ואני אבדוק אישית את האירוע. אם לאחר ישיבת הנהלה נקבע כי העונש הוא מוצדק, העונש ישאר כפי שהוא. 3. זכותו ש…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?

9. אני לא בטוח אם יצא למחשב אבל לPS2 אני יודע אז האם למישהו יצא לשחק במשחק? כי אני שיחקתי ולא ממש אהבתי אותו, יש שם ממש מבחר ממש קטן של מכוניות בהתחלה ואז כל מכונית שם בקושי עושה 100 MPH, והNOS שם אתה לא יכול לבחור מתי שאתה רוצה להשתמש אלא רק במקרים מסויימים... אני ממש התאכזבתי מהשחק כי ממש אהבתי את midnight club 2 היה מצויין ! אז סתם ככה אני רוצה לדעת מה הביקורות שלכם :s05:

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. ICQ - 169824856

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by dan1711,

שלום,הסוני 3 של בני הוא מארה"ב, את המשחק שבנדון רכשנו מהאי בי .לפני מספר שבועות רכשנו לו "עולם" במחק והוא לא יכול להכנס אליו.פנינו לסוני ישראל שם נאמר לנו שזה בגלל שהמשחק לא נרכש בארץ.מה ניתן לעשות?תודה רבה דן.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by AiXC,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק את הביצועים שלו... תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by nore0,

יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Boomer,

כשאני מריץ אותו הוא כותב לי: !Runtime error Program: D:\Deadly Dozen 2 Demo\DDozen2_demo.exe abnormal program termination רק אם אני מריץ אותו על 480*640 זה לא עושה את זה, גם אחרי שמשנים באפשרויות של המשחק את זה ל-768*1024... מה זה?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  15. שבת שלום לכולם אני מחפש אתרים להורדת משחקים ללא תשלום לפלאפון החדש שלי motorola הדור השלישי .....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by assaffel,

מחפש שותפים טובים ל- COD AW ולמשחקים ב-XBOX ONE בכלל : Gamertag: llGhostKillerll

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. התמונות נראות מענינות מישהו ניסה את הדמו? http://www.gamespot.com/pc/action/ubersoldier/downloads.html

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by yanivsk,

תגידו יש אפשרות לשחק את המשחק הזה תחת ויסטה בלי שה PB יעיף אותך על החמש שניות הראשונות מכל שרת עריכה: OK מצאתי איך, פשוט מריצים את המשחק תחת ADMIN וזהוא.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9-overwatch/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Noririco,

מה הדיבור אנשים??? מישהו פה מחזיק STICK?? אני ממש רוצה לרכוש לעצמי אחד ולהחזיר את היכולות StreetFighter שלי.... פה בארץ אין כלכך עניין עם זה ... אשמח לקצת עזרה אם מישהו התעסק עם זה לפני... אפילו אם הזמין מחו"ל או הביא איתו במזוודה

• 39 תגובות
    • 9.2k צפיות
  21. שלום, כבר קרוב לחודש שאני משחק במשחק ובשבוע-שבועיים האחרונים, בנוסף לכל הבעיות של EA, אני מקבל התנתקויות מהמשתמש באמצע שאני משחק בלי סיבה נראית לעין. ההתנתקויות האלה קורות בערך כל 1-5 דקות מהרגע שאני נכנס לשרת, ותמיד מפסיקות בידיוק ב23:15 בלילה. לפני שהתחלתי לפזר האשמות, חיברתי את המודם ישירות למחשב, פתחתי פורטים ועדיין אותה בעיה נמצאת. נכנסתי לפורום באטלפילד של ויגיימס ונתקלתי בדיון הבא (מצטער אם אסור לתת לינקים לאתרים חיצוניים): http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1345954 גם שם יש אנשים עם אותה בעיה בידיוק, והמכנה המשותף של כולם הוא שכולם מנויים בבזק כספקית אינטרנט. בדקתי את הנושא הזה גם אצל חבר שיש לו בזק וגם אצלו יש את אותם ניתוקים מבאטלפילד. אני לא יודע אם זה …

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בדיוק כהAUTORUN רץ זה עושה את הארור הבא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by ew89,

ניסיתי את הפקודות בקונסול שראיתי במדריכים..ושום דבר לא עובד האם הם שינו שם משהו בקונסול? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  24. Started by shefi,

DEMO!!!!!! Ghost Recon: Advanced Warfighter out!!! http://www.gamershell.com/news/29781.html מומלץ בחום! משחק רק למחשבים חזקים משחק מאוד מאוד יפה!

• 130 תגובות
    • 9.3k צפיות
  25. Started by coorva,

צריך שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH אחרי הקטע של הבית סוהר ICQ: 131383840

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.