משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שתי שאלות בקשר לUT , ליד איפה שמצויין הפינג מצויין גם FPH , מה זה המדד הזה? מה הוא צריך למדוד? האם מעל 400 זה טוב או לא טוב? ועוד שאלה , שאני משחק אני מרגיש שהעכבר לא זז מספיק מהר ולכן התגובה שלי לאוייבים היא יותר איטית , שיניתי את המהירות של העכבר במשחק , אבל זה שינה רק את המהירות של העכבר בתפריט של המשחק ולא במשחק עצמו יש משהו לעשות?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעייה מ'ס 1:אין לי קול במשחק - ב options הוא אומר לי no hardware found בעייה מ'ס 2:כול פעם שאני מתנגש במשהו הוא נתקע לי ואני צריך לעשות restart c-media PCI audio legacy device - זהו כרטיס הקול שלי ונאמר בפורום שיש איזהשהו FIX,מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה Empire Earth כל כמה זמן הוא מרסט לי את המחשב. זה לא קורה לי עם אף משחק שלי. ו... זה משחק מקורי. יש לי XP דרך אגב וה EE מעודכן ל גירסה 1.04 עם כל תקוני הבגים שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
אהלן! רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר מסודר שמסדר את כל המשחקים שיצאו ל Playstation 2 ול PsOne ומאפשר לראות איזה מהמשחקים יצא גם ל PC כנ"ל גם אתרים שממיינים משחקים לשאר הקונסולות (שוב - בהבדלה בין אלו שיצאו גם ל PC ואילו שלא).
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
מישהו אולי שמע משהו על אי-הקופים 5 (מתי יצא ואם בכלל?)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ועדיין אומרים שאין אותו מישהו יודע מתי ניתן להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
בבקשה הנה גלריית תמונות מהמשחק שאני גם מצפה לו וגם מחכה לו : http://www.blizzard.com/wow/content/screens/screens_may.shtml ויש לי רעיון בואו נעשה מהתרד הזה תרד תמונות רישמי של משחקים ואז כל פעם שיהיה לנו מידע על משחק חדש או תמונות אז נשים את זה כאן בסדר ואם אנחנו כבר מדברים על זה אז יש למישהו לינקים תמונות ומידע על IC כלומר IMPOSSIBLE CREATURES
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מעלה את הרזולוציה מעל 640*480 המשחק לא פועל חלק, הוא פועל בסדר בלי תקיעות, אבל אין תחושת מהירות, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. זה רק אצלי או שגם לכם יש אותה בעיה? יש איזה פיקס לזה שלא שמעתי עליו?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
למה ה-GTA3 שלי נתקע כל פעם שאני מתנגש באיזושהי מכונית ? :-/
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אני מחכה לWARCRAFT 3 בקוצר רוח אני נורא אהבתי את המשחק הזה ואני נורא מקווה שהוא יהיה על רמה. עוד משהו זה SIMCITY 4 שכבר התגעגעתי למשחק שכזה לאורך זמן רב... האם יש לכם גם ציפיות ממשחק מסויים?
-
- 60 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-