משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אינספור שמועות הופכות למציאות עם ההכרזה הרשמית על ה-Xbox Series S, במחיר מומלץ של 300 דולר בלבד ונחיתה בחנויות ברחבי העולם החל מה-10 בנובמבר, לצד ה-Xbox Series X לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ולאחר מכן כשאני מפעיל הוא מראה FIFA 06 והוא כותב בעיה ב"קריאה" של זכרון. יש לי אפשרויות של OK וCANCEL והוא מודיע שאי אפשר לשחק. גם לחבר שלי יש את זה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני כבר לפני סיום ומאוד נהנה. המשחק די מפחיד. יתכן ודורש כרטיס מסך חזק אני משחק על מסך 27 2K עם כרטיס 3070 שאר החומרה בת 3 תומך בהכל כולל עקיבת קרניים מומלץ גיימפד
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
HEXIC שחקו חינם אונליין באתר המשחקים של MSN. למי שלא יודע, זה להיט הקרב שחקני ה XBOX 360 LIVE ARCADE. http://zone.msn.com/en/hexic/
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקנתי את הפאטצ' לפיפא 2005 שמוסיף את הליגה הישראלית והנבחרת במקום הליגה הדנית (מי צריך אותה..) , אבל דבר מוזר קרה, והמדים של הקבוצות לא השתנו. ז"א ,למרות שאני רואה בתפריט בבחירת התלבושת את התלבושת שאמורה להיות, במשחק עצמו מופיעות תלבושות של הקבוצות מדנמרק במקום...והשוער נראה כמו ליצן עם התלבושת שלו שם.... מה הבעיה של זה? אם אני יתקין מחדש זה יעזור? (מחקתי לפני זה את התקיה של FIFA 2005 מהמסמכים שלי, כי שמעתי שזה דופק הכל אם לא עושים את זה). עריכה: עכשיו זה עובד טוב.....התקנתי מחדש (הייתי צריך למחוק את השמירות לפני, וגם לתת לחלון שחור שנפתח אחרי ההתקנה להמשיך להתקין ולא לסגור אותו.....)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
החנות המקוונת שגם מחלקת חלק מההכנסות לצדקה חוגגת יום הולדת שני עם מגוון הנחות לגמרי לא רעות לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-משחקים-נאים-לרגל-החורף-בחנות-ה-humble-store/
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יוביסופט מפתיעה ולוקחת את מותג הפעולה שלה אחורה בזמן, במטרה להפוך את העולם הפראי ובעלי החיים למאפיין משמעותי יותר מאי פעם זה לא תמיד עובד כמתוכנן, אך אי אפשר להכחיש את העובדה שביוביסופט מנסים לספק לנו חוויות שונות ומגוונות במשחקים שלהם – מתקופות היסטוריות שונות, ממקומות שונים ואקזוטייםברחבי הגלובוס ואפילו מעולמות פנטזיה מקבילים. הדוגמה החדשה לכך היא Far Cry Primal, הפרק החמישי המרכזי בסדרה המצליחה שלוקח את ההישרדות בעולם זר ופראי כמה צעד קדימה, או אחורה – אל תקופת האבן הפרהיסטורית. מבלי להסביר יותר מדי, פשוט צפו בסרטון החשיפה הרשמי להלן: ב-Primal השחקנים יגלמו את Takkar, ציד שמוצא את עצמו לגמרי לבד, ללא ציוד או נשק, בחבל ארץ בדיוני שעונה לשם Oros ומדמ…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ל-XBOX יש למטה את הקוד שמשחקים עם Rocky איך עושים את זה ??? http://www.cheatcc.com/xb/djffny.html
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני ועוד 2 חברים משחקים בזה, המשחק הוא חינאמי למי שלא יודע, המשחק הוא בדמוי World of Tanks אם נשמע לכם מוכר - משמעות היא tactical team arena, משחקים בצוות של 5 נגד 5 - הקטע המעניין במשחק לעומת WoT זה שאתה צריך ליצור לעצמך את המכונת קרב הכי אפקטיבית שאתה יכול והכי יצירתי שאתה יכול - אם מישהו מעוניין - תגיבו פה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בpes 4 במצב ניבחרות כן. אבל לא במצב קבוצות החץ מופיע רק לצד שמאל ואין אפשרות לשנות. מה אפשר לעשות.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך להתקין את מערכת הXP שלי מחדש והתקדמתי די יפה במשחק DIRT, כמובן אני מעונין לשמור על מצב המשחק שלי (מדובר בהמון שעות משחק עד עכשיו). בדקתי את ההתקנה (שנמצאת בכונן בו אין שום מערכת הפעלה) על מערכת הVISTA שמותקנת אצלי על מחיצה ניפרדת והמישחק התחיל ממצב של חדש ללא שום PROFILE וללא ההישגים שהשגתי עד עכשיו, אני חושש שזה מה שיקרה כשאתקין מחדש את מערכת הXP. כדאי לציין שבזמן ההתקנה הגדרתי את ספריית שמירת המשחק (SAVE) בתוך המחיצה שבה מותקן המישחק אבל זה לא עזר במיקרה של הVISTA. כיצד אני שומר על מצב המישחק שלי לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש ? (ובלי שום קשר, למיקרה שאפספס משהו -חוץ משמירת הFAVORITS, דואר, סיסמאות לאתרים - יש עוד משהו ששכחתי שצריך לגבות לפני התקנה מחדש של הXP?)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש עוד שני אנשים שרוצים לקנות מי שרוצה צריך לשלוח הודעה לאמייל שלי yshaiy98@gmail.com עם הפרטים הבאים: (כדי לדעת שהם רציניים) שם פרטי פייסבוק איימיל ופלאפון התשלום יהיה דרך Paypal כל אחד צריך לשלם 66 שקל שזה במקום 90 אם הייתם קונים יחיד....
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי,האם אתם מכירים את האתר הזה:http://www.gamecriticsawards.com/ נתקלתי בו,עניין אותי זה הבחירות שלו...
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני לא מצליח להתחבר ל-UPLAY כל הזמן מופיעה לי הודעה שאנסה להתחבר יותר מאוחר האם מישהו יודע על בעיה?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
סיכום נוסף של מעללי 2023 מגיע אלינו מהפלטפורמה שמרכזת את דעותיהם של המקצוענים מכל רחבי המרשתתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על קווסטים, משהו בסגנון של "THE LONGEST JOURNEY" שיחקתי אותו לא מזמן (למעשה סיימתי אותו רק אתמול) ומאוד התרשמתי ממנו (למרות שזה משחק משנת 2000, אבל אני חושב שעלילה עמוקה ומעניינת מתעלה אלף מונים על גרפיקה לא משהו (בניגוד למשחקים היום)) קיצר אשמח לקבל עוד המלצות לקווסטים מעניינים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, צירפתי תמונה של סימס 2, שבו פתאום בזמן משחק יש שבירה של התמונה. מן קטעים הרוסים פתאום. המערכת ההפעלה שלי: ויסטה באנגלית כרטיס מסך: NVIDIA 6600 GT חיבור: AGP בדקתי בעוד שתיי מחשבים אחרים עם כרטיסי מסך: NVIDIA 7600 GT. 1 ATI 9600 XT. 2 ועם הכרטיסים האלו הכל עובד חלק אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה. שלומו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש CATALYST 3.8 יש לי....אני לא מעדכן ל-3.9 בגלל שהוא מוריד ביצועים.... בכל מקרה אני ב-OC מ-275 ל-301 (גם ליבה גם זכרונות) עם הקירור המקורי רדאון 9000 פרו 64MB.....GIGABYTE. המשחק תמיד עבד לי מצוין עכשיו הכל עובד אחלה רק בג'נרלס אני רוצה עצמים כאלו "נעלמים" על המסך.... למישהו זה קרה ? ניסיתי להוריד את ה-OC וזה לא עוזר.......לכבות להפעיל AA AF וכל מיני כאלו....לא עוזר. אני מיואש...:-\ אשמח לעזרה ,תודה !
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בואו לגלות מה גרם ליצירתה של סדרת משחקי הפעולה המפורסמת מכולן שמלווה אותנו כמעט יותר מ-20 שנים והפעם הסיפור מאחורי אחד המשחקים המשפיעים ביותר על תעשיית הגיימינג בכל הזמנים. משחק שנחשב לאבא של משחקי ה-First Person Shooters ועוד שנים לאחר מכן חברות משחקים התייחסו אליו כהתנ"ך של משחקי היריות.משחק כל כך טוב, שאפילו כיום יותר מ-20 שנים אחרי שיצא, אנשים עדיין משחקים במודים של המשחק המקורי מ-1993. אנו מדברים כמובן על Doom. הסיפור של Doom מתחיל בחברה לפיתוח משחקי מחשב בשם Id Software שהוקמה בשנת 1991 ע"י ארבעה חברים: ג'ון קארמק, ג'ון רומרו, אדריאן קארמק וטום הול. וזאת לא הייתה סתם עוד חברה, כי ג'ון קארמק היה בחור שאפתני שעם כל משחק ומשחק שהוא וחבריו פתחו חיפש תמיד…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ברשותי עותק מקורי של המשחק ואני לא מצליח להתחבר לאפשרויות האון ליין ההודעה שאני מקבל : "Unable to connect to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maintenance work....." ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואת ההגנה של האנטיווירוס "Avira" . הספק של האינטרנט זה אורנג' והחיבור Ethernet מישהו נוסף אולי נתקל בבעיה הנ"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות סרבר ל COD אבל לא יודע איפה? תודה.
-
תקופת הנסיון מתחילה ביום שישי ה-23 [מחר] ב- 10:01 בבוקר בשעון ישראל ועד יום שני ה- 26 בשעה 09:59 בבוקר אני כותב קצת באיחור, אבל עדיין לא מאוחר מידי הרשמו עכשיו ב- https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ יוצא לי דווקא טוב מאוד כי בזמן האחרון אני חושב אם כדאי לי לקנות אותו, אז עכשיו אני יכול לנסות אותו ולראות אם שווה. מישהו פה משחק או מתכנן לשחק בסוף שבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-