עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה קורה חברים? רוצה לשתף אתכם בפרויקט שאני עובד עליו כבר שנתיים וחצי! אז לאחר המון זמן של עבודה, החלטתי סוף סוף לפרסם את הקישור לפרויקט שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן. קצת פרטים על השרת: מדובר במשחק תפקידים סוחף ומאתגר שמאגד בתוכו את כל מה שאתם רק יכולים לדמיין. בין אם זה דמויות עם יכולות מטורפות, לשחק אונליין עם חברים, להילחם, להתאמן, לעשות משימות, ועוד המון דברים!! המשחק חינמי לחלוטין ומאפשר לכל אחד לקבל הזדמנות להיות השחקן הטוב ביותר! אז למה אתם מחכים? הצטרפו לחוויה!! LEGION MU Season 12.2 EXP: 900 שרת בינוני/קל מערכות חדשות Bonus Event עודכן!! מה זה אומר? שכל שעתי…

• 0 תגובות
    • 246 צפיות
  2. בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה

3. מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה

4. חברת Take-Two Interactive אישרה כי המשחק המצופה GTA 6 ישוחרר בסתיו 2025לכתבה

5. בואו להשיג שעות רבות של גיימינג בעלות מינימלית, או אפילו חינם לגמרילכתבה

6. ההכרזה על משחק חדש בסדרת DOOM הצפויה ביוני הקרוב, עשויה לשנות את כל מה שאנחנו מכירים על הסדרה האייקונית - המשחק החדש ייקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה

7. Started by iveco,

ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה

8. יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה

9. מאחורי הקלעים של הקלטת הקולות ב-GTA: San Andreas, חברי כנופיות אמיתיים הביאו לאותנטיות מרשימה. איך הם הגיבו לתסריטים, ומה זה אומר על התהליך כולו?לכתבה

10. השבוע אנו מכריזים על שורה ארוכה של משחקים חדשים ועל עדכונים נוספים, כמו גם על ההשקה של דרייבר GeForce Game Ready החדשלכתבה

11. המשחק האגדי Half Life 2 מבית Valve חוגג יום הולדת 20 ואם קיים סיכוי קטן שאין לכם אותו בספריית המשחקים של Steam, כעת הוא ינתן במתנה לזמן מוגבללכתבה

12. שלווםם, קניתי לפני כחודש את WOW EUROPE (בלי הרחבות) ואני רוצה להמשיך לשחק. החלטתי לקנות את החבילה של השלושה חודשים, אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי . שמעתי על כל מיני כרטיסים שמוציאים בדואר שמאפשרים לעשות את זה.. אפשר עליהם מידע ? נ.ב- אשמח לקבל עזרה מאנשים שעושים את זה באמת ולא יודעים בערך איך עושים את זה , כי לפי מה שהבנתי ה-WOW לוקח תשלום מידיי חודש והכרטיסים שאפשר לעשות מאפשרים רק תשלום אחד .. אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עם המעבד הקודם שלי הייתי מקבל 38-39 פריימים לשניה ועם המעבד החדש (q9550) אני מקבל 58 פריימים לשניה הבדל משמעותי הייתי רוצה לדעת כמה אתם מקבלים ועם איזה מערכת?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by ilay22,

קחרי סאגה ארוכה של לגרום למשחק לעבוד אחרי שקניתי אותו ב direct 2 drive מגיע הפרק הבא - הלייב עדכן את עצמו לגרסה 3 (אני חושב..) ועכשיו הוא בכלל לא עולה עם המשחק מה שאומר שכל הסייבים שלי נמחקו ויש לי אפשרות רק למשחק חדש יש דרך לגרום ללייב שוב לעלות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by saoron,

שלום לכל הגולשים שרת חדש נפתח לאייון משחק ה MMORPG שכולם חיכו לו לפרטים http://www.facebook.com/pages/Aion-IL/178689687725?v=wall לאתר השרת http://84.108.47.183/index.php שאלות ניתן להפנות למייל: saoron@gmail.com תהנו!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. רציתי לשתף אותכם ב3 המשחקים הנוסטלגיים שאהובים עליי ביותר. 1) פאקמן המשחק הנוסטלגי בו היצור פאקמן, מנסה לאכול כמה שיותר כדוריות בלי להתנגש בשדים. http://www.ongames.us/g-pacman 2) טטריס משחק שבאמת יכול להעביר הרבה זמן. למי שלא מכיר - צורות נופלות מלמעלה, וצריך לסדר אותם בצורה האופטימלית. http://www.ongames.us/g-tetris 3) סופר מריו המשחק הראשון שאי פעם שיחקתי במחשב, אי פעם בשנת 1993 ולכן תמיד שמורה לי פינה חמה בלב בשבילו. סופר מריו, היה אחד ממשחקי ההרפתקאות הראשונים. במשחק צריך לעבור שלבים תוך כדי איסוף מטבעות וצבירת נקודות. שווה! http://www.ongames.us/g-super-mario-classic עכשיו תורכם - מהם שלושת המשחקים הקלאסים המועדפים עליכם?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. המשחק הוא משחק עסקים + אסטרטגיה והוא כולל משתתפים מכל העולם. הסיבוב החדש נפתח לפני יום והוא כולל פרסים שווים למנצחים xbox360. יש בריתות ישראליות במשחק אז שווה להצטרף! www.windsofconquest.com סרטון הירשמות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by Spiderpaz,

אחי הקטן משחק בזומבי מוד שמה ומתי שהוא שם ליזרים יש לאגים אחושרמוטה... (ואני לא מFXP!)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

בדיון הזה תוכלו "להשוויץ" בשלל הבלאק פריידי ושאר מבצעים דומים. משחקים בלבד כמובן, זהו פורום משחקים אחרי הכל... מקומות בהם יש מבצעי בלאק פריידי(או משהו דומה): באג Steam השלל שלי עד עכשיו: מSteam: Batman: Arkham Asylum ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 25 דולר במקום 50! 95 ש"ח! THQ Complete Pack ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 50 דולר במקום במקום 100! 190 ש"ח! - החבילה הזאת כוללת את: Company of Heroes - כולל כל ההרחבות(Opposing Fronts, Tales of Valor) - משחק אדיר. אדיר אדיר. קונה בשביל ההרחבות Frontlines: Fuel of War - לא אוהב מולטיפלייר. Full Spectrum Warrior - מה זה? Juiced 2: Hot Import Nights - לא אוהב מרוצים. Red Faction - הראשון - משחק ישן אך מצויין Red Faction 2…

21. למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Teliran1,

היי, הורדתי שמירה למשחק NINJA BLADE מכיוון שהשמירה נמחקה לי. עכשיו שמתי תשמירה החדשה במסמכים שלי בתיקייה של המשחק. ועכשיו כשאני נכנס למשחק ומנסה לטעון אותה המשחק קורס ורושם שגיאת "אל תשלח".. מישהוא יודע מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by oren99,

אני כבר משחק בחבילת ההרחבה ל King's Bounty: the Legend כמו ההמלצה הראשונית, גם ההרחבה ממכרת וכיפית. Release Date: November 19, 2009 Exclusively on: PC Genre: RPG Publisher: 1C Company Developer: Katauri Interactive King's Bounty: The Legend, ציון 82 ב metacritic

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. נמאס לשחק נגד המחשב, רוצה אויב אמיתי ;D המסנג'ר שלי: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. היי מחפש משחק FPS שיעביר לי את הזמן הפנוי עד אשר RO:HOS יצא. כמובן שבזמן האחרון נתקלתי ביותר מידי בעיות עם ה-012 במשחקי MMO ו-STEAM. מבקש הצעות מאנשים שבאמת יכולים להציע משחק טוב שיעבוד לי בצורה כמה שיותר טובה. המשך יום נעים!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים