עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מיזם חלוקת המשחקים On the House ממשיך עם משחק האקשן-תפקידים הזכור לטובה מסוף המילניום, ועם חבילת DLC נוסף עבור כותר ה-Battlefield האחרון שהושק עד עתה מפיצת המשחקים EA ממשיכה במינוף פלטפורמת ה-Origin שלה, הפעם עם חלוקה חינמית כפולה – של משחק התפקידים הקלאסי Nox, ושל חבילת DLC בשל Getaway עבור כל בעלי משחק הפעולה Battlefield Hardline. Nox הוא משחק "תואם דיאבלו" שפותח על ידי סטודיו Westwood הנודע לפני יותר מ-15 שנים, ועוסק בבחור צעיר מהעולם המודרני האמיתי שלנו שמוצא את עצמו בעולם פנטזיה מקביל בו עליו לסייע במאבק מול כוחות הרשע. לא בטוח שלכותר החביב הזה תהיה היכולת לספק היום אפקט דומה לזה שהוא סיפק כשרק הושק, אך כאשר הוא מוצע בחינם (עבור כל מי שפתחו לעצמם משתמש ב-Or…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by almog1620,

אשמח לקבל המלצה למשחק של מסע בין כוכבים ל-PC שדרישות החומרה שלו לא גבוהות במיוחד... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הניסיונות להפוך את מערכת החלונות 10 לחלומם של כל הגיימרים ממשיכים גם עכשיו לכתבה

4. בגירה מערכות מחפשת בונה מודלים ובסיסי נתונים על מנוע קרייטק פרטי המשרה: gira Systems is looking for a freelancer or student CryENGINE graphical database developer. Requirements: • Proven experience in CryTek’s CryENGINE gaming engine • Knowledge in Python scripting • 3D Graphics – Autodesk 3DSMax, Blender • 2D Graphics – Gimp, Photoshop The position is for a specific project till May. Please send your CV to: Careers@bagirasys.com. דניאל 03-5505030 daniel.nir@bagirasys.com

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by ReDragon 8000,

משחק דפדפן ... אם זה בכלל משחק דפדפן טוב כנסו אם בא לכם... http://dragonfable.com/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. יש אפשרות במשחק להכניס כתובת של שיודר חי לרדיו שאתה רוצה ואפשר לשמוע רדיו במשחק. ניסיתי להכניס תחנות מהארץ (גלגל"צ, ECO99) אבל זה לא עובד. מישהו הצליח? תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by gil1908,

אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. היי אנשים. אני בעוד כשעה שעתיים , נוסע למישהו להתקין לו מחשב חדש שהוא קנה ממני. (מערכת הפעלה דרייברים) הבחור ביקש ממני גם משחקים לילדים שלו. יש לו ילדים בני 9 ו 10. המחשב שהוא קנה זה amd 3100 \ 256mb \ 64mb sis כרטיס מסך נורא חלש , וקצת זכרון... אני אמור להביא לו משחקים פשוטים מאוד... כמו worms , דמואים של need for speed 3\4 ילדים קטנים ... לא צריכים יותר מזה. משהו שגם יהיה פשוט להפעלה. אני צריך אתר של דמואים \ המלצות על דמואים שיחסבו על המחשב הזה. (אני הולך להוריד את הגרפיקה הכי למטה כדי שהמשחק ירוץ) אני נוסע אליו בקרוב , אז אני רציך גם להספיק להוריד\לצרוב. זאת הסיבה שזה דיי דחוף. תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by roy2002,

בשלב שלישי המשימה היתה להטמין פצצה בתחנת החשמל עשיתי אותה ,ועכשיו חזרתי אחורה ואין כלום הפצצה התפוצצה -מה עושים עכשיו לאן ללכת אני תקוע כבר יומים על זה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. יצרנית החומרה MSI מכריזה על קונסולת גיימינג ניידת משלה - הכירו את ה-Claw, קונסולת הגיימינג הראשונה אשר מבוססת על דור המעבדים הטרי של אינטללכתבה

12. הכותר החדש בסדרת משחקי האקשן-תפקידים יוצע בחינם לבעלי ה-Xbox One והמחשבים האישיים - במודל עסקי ששואב רעיונות מ-League of Legends וחבריו לכתבה: http://hwzone.co.il/fable-legends-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-moba/

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by rroonnii,

http://store.steampowered.com/app/201700/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by miaoo673,

TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. שלום ובוקר טוב.... לאחרונה התקנתי את המשחק AOE3. ובעיה דיי מציקה שנתקלתי בה היא שבכל פעם שאני שומר את המשחק לוקח בערך 3-4 דקות בשביל שהשמירה תתבצע. המחשב שלי סביר (<--) ואני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות, הכל בערך על מדיום. זה עוצר את זרימת המשחק וגורם לי לשמור פחות....יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by triple_maxim188,

מישו יכול להימליץ לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by barcelona2002,

שלום! יש לי את המשחק PRO BEACH SOCCER והוא פועל היטב עד שנכנסים לאופציית המשחק עצמו.....(FRIENDLY לדוגמא) אז המשחק מתחיל להיות איטי בצורה מחרידה! אם זזים עם הכדור או מקפיצים זה לוקח שעות! הקטנתי את הרזולוציה עד כמה שאפשר וזה עזר בטיפ טיפה אך לא פתר את הבעיה אני בטוח שלעוד כמה זה קורה. לעיתים נידמה לי שככה המשחק אבל לאחר מבט חוזר במשחק בטוח שלא תיכננו אותו ככה, חשבתי אולי צריך פאטצ' מסוים........ נ.ב. הערות נוספות: יש לי מחשב חדש ומצוין כך שזה לא קשור לביצועי המחשב התקנתי DIRECX 9 מזמן כל הדרייברים שלי מותקנים כמו שצריך. תודה מראש!

18. שלום, לאחרונה הורדתי את המשחק MapleStory, נכנסתי להתקנה לאחר ההורדה ובטעינה של הקובץ היה כתוב שהקובץ עושה אקסטרקט עד שהופיעה השגיאה הבאה: ניסיתי להוריד מחדש, ניסיתי ממקורות אחרים, דיברתי עם היצרנים של המשחק והם אמרו לי לצרוב את הקובץ ולנסות להתקין מהדיסק וזה גם לא עזר... ההתקנה היא עם install shield אז אולי זה קשור איכשהו. עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by fenix21,

אני בטוח שיש עוד אנשים שלא מוצאים את עצמם שייכים לקבוצה כלשהי בguilds wars2///מחפש שותף/שותפים לפתוח גילדה חדשה בעולם GUUNERS WORLD כינוי: crixus yosi avioz :hi:

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by just_me,

משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by cb,

אחרי שהתקנתי תמשחק ...שוב (חח היה בא לי רצח!! לא שיחקתי בו מהפעם הראשונה שסיימתי אותו,משחק גדול). יצאתי לאחר כמה שלבים... והדסקטופ שלי הופיע כך: http://i35.tinypic.com/2l8eyya.jpg בהתחלה גם כל השירים שעל השולחן עבודה היו נראים ככה אבל אחרי ריסט הם חזרו לעצמם,כולל הראר שיש שם.. אבל משום מה כל שאר הסמלים נשארו דפוקים...זה משגע אותי,מישו יכול לעזור? אם זה לא הפורום הנכון תעבירו את הנושא שלי...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. המשחק החדש הראשון בסדרה הנהדרת מאז שנת 2005 נראה מבטיח מאוד במסגרת טיזר טרי שמיקרוסופט חושפת בפנינו לכתבה

23. Started by naki,

המשחק נתקע לי בשלב שני, המסך קופא... התקנתי מחדש, עכשיו הוא אפילו לא עולה, נותן לי הודעת שגיאה.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by kthedog,

אמרו לי שיש איזהשהו פיקס... שמוריד את הקוניפגורציה ל Nvidia או משהו כזה.. אפשר לקבל יותר FPS ככה על כרטיסי ATI.. אמרו לי לשאול פה (אנשים עצלנים) אז אני שואל (אני לא עצלן ^^) זה נכון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.