עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. דיווחים ראשוניים מעודדים וביקורות טובות עשו את שלהם, כך נראה - הפרק הראשי מספר 12 בסדרת המפורסמת חווה את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותגלכתבה

2. עם ההצלחה הנאה המסתמנות ל-Assassin's Creed Valhalla לאחר הפוגה בסדרה, האם גם דחייה של מספר חודשים בתאריך הנחיתה של משחק הפעולה הבא בסדרת Far Cry יאפשר לנו לקבל מוצר מפתיע לחיוב?לכתבה

3. משחק הפעולה האלמותי ממשיך למצוא פלטפורמות נוספות לפעול עליהן - הפעם כתחליף למשחק אלמותי אחר שעבורו נוצרה המערכת במקורלכתבה

4. בעלי מינוי לשירות ה-PlayStation Plus מתחילים לקבל משחק חינמיים גם עבור קונסולות הדור החדש של סוני, ואילו בעלי מינוי Xbox Live Gold מקבלים תזכורת לכך שכל הכותרים אותם צברו בדורות הקודמים אמורים לפעול כהלכה גם אם החליטו להשתדרג עם Xbox Series S/Xלכתבה

5. המפיצה ומפתחת המשחקים THQ Nordic אינה מפסיקה להתחמש - ומכריזה על רכישתם של 11 אולפני פיתוח חדשים שיצטרפו אל המערך המשמעותי שכבר פעיל תחתיהלכתבה

6. Started by PeteRoy,

אם בא לכם לשחק GTA ONLINE תוסיפי אותי במחשב PETEROY

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  7. אנחנו נמצאים בישורת האחרונה בהחלט בדרך להשקה של משחק הפעולה והתפקידים המלהיב מבית CD Project RED - והרשת מוצפת בסרטונים ופרטים מעודכנים, כולל חומרות נדרשות על מנת לחוות את האפקטים המתקדמים ביותר (עבור כרטיסי NVIDIA בלבד בשלב הראשון)לכתבה

8. אף כרטיס מסך שזמין בשוק אינו מסוגל לספק חוויית משחק איכותית ויציבה בכותר התפקידים המלהיב החדש - לפחות במצבו הטכני הנוכחילכתבה

9. אירוע The Game Awards המשיך לחזק את מעמדו גם השנה בתור הפרס הפופולרי ביותר בשוק הגיימינג - אבל נראה כי רבים לא יקבלו את השליטה המובהקת של כותר אחד ספציפי בפודיוםלכתבה

10. שלום לכולם , הנכם מוזמנים להצטרף לקבוצה החדשה שפתחתי ב-Discord עבור המשחק Assetto Corsa Competizione, שם תוכלו לשוחח על כל הקשור ל-Sim Racing לקבל טיפים לשיפור הנהיגה והזמנים, ציוד גיימינג ותוכנות סימולציית נהיגה, נארגן משחקים כדי שנוכל להנות ביחד מהמשחק. דרכנו ניתן למצוא ריכוז של תחרויות וליגות שבהם ניתן להשתתף בניהם מספר ליגות האירופאיות. בתכנון שלנו להקים שרת משחק פרטי של הקבוצה לארגון תחרויות ואימונים עם לו"ז דו שבועי (תנתן אפשרות להצבעה עבור מפות ומזג אוויר). חשוב לציין כי עיקר הפעילות תהיה ב-PC אבל גם מחזיקי הקונסולות מוזמנים להצטרף. הצטרפות לשרת (לחצו על התמונה או הלינק) : https://discord.gg/FMCvBdHcaU

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. כולם היו משוכנעים כי העסקה בין המפיצה האמריקאית Take-Two Interactive לבין המפתחת הבריטית Codemasters היא עניין סגור - אבל אז הגיחה מתחרה נוספת ברגע האחרון וחטפה לעצמה את הגביעלכתבה

12. ההחלטה של סוני להסיר את המשחק המדובר מהחנות המקוונת שלה מאיצה משמעותית את התגובות החריפות הנחרצות נגד המפתחת - וכעת נראה כי כמה תביעות ייצוגיות על הטעייה מכוונת עלולות להפוך את המצב לגרוע אפילו יותרלכתבה

13. Started by MyTechDesk,

המשחק זמין להורדה בחינם עד שישי (1/1/2021) ב-14:00. פרטים בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. עשור אחרי הפרק האחרון בסדרת משחקי הפעולה העל-טבעית הייחודית - אנחנו אמורים לקבל המשך רשמי שמנסה לשמר את סימני ההיכר העיקריים של המותגלכתבה

15. פלטפורמת הגיימינג הכי גדולה בשוק ה-PC מספקת לנו קצת נתונים על מה שהעסיק מיליוני שחקנים בכל רחבי העולם בשנה הקשוחה שזה עתה הסתיימה להלכתבה

16. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rondh,

שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו

19. Started by mrraz,

אני כבר לפני סיום ומאוד נהנה. המשחק די מפחיד. יתכן ודורש כרטיס מסך חזק אני משחק על מסך 27 2K עם כרטיס 3070 שאר החומרה בת 3 תומך בהכל כולל עקיבת קרניים מומלץ גיימפד

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. אינספור שמועות וחלומות מתגשמים בבת אחת עם ההכרזה עם גרסה מחודשת של משחק האקשן-תפקידים האלמותי - עבור המחשבים האישיים וקונסולות של שלשות המתחרות הגדולותלכתבה

21. Started by Guy Mizrahi,

מחפשים שחקנים ישראלים (גילאים 20+) ברצוני להציג בפניכם את - Conqueror's Blade זהירות משחק ממכר! קהילה תומכת ועוזרת בכל שאלה ושאלה. המשחק חינמי, ניתן להתקדם מהר ולהגיע לרמות הגבוהות יחסית מהר. בחירה ממגוון רחב של קלאסים שונים לכל אחד יכולות שונות. משחק MMO-RGP-RST מבוסס קרבות היחידות שלהם, במשחק מצבים 1 על 1 או 15 על 15 ועוד. PVE. על מה המשחק ? מלחמה - ימי הביניים אתה שולט בדמות ראשית , ובחיילים בשדה הקרב יש מודים של PVP , יש מודים של PVE יש עולם פתוח , יש קראפטינג בתוך העיר . יש מלחמות טריטוריה והקלאן משיג ערים וכפרים המטרה? לכבוש כמה שיותר ערים ושטחים , לשפר את הדמות הראשית והסקילים , לשפר את הנשקים ,לשפר …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שירות ה-Game Pass של מיקרוסופט בתשלום חודשי ממשיך לתפוח ולהשתפר - עם 67 כותרים נוספים מבית EA Games שזמינים מעתה למנויים במחשבים האישיים ללא תוספת עלותלכתבה

23. Started by Yeshayhu Brill,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת משחק פעולה בגוף ראשון, לא כבד ובעל אפשרות למשחק מולטיפלייר במצב Local (מחשבים שיושבים על אותה רשת). כרגע אנחנו משחקים ב Cod 2 אבל הוא כבר ממש ישן ובחלק מהמחשבים החדשים כבר יש בעיות תאימות רציניות שלא נותנות להתעסק עם הגדרות הגרפיקה מבלי לתקוע את המחשב... קיצר מחפש משהו בסגנון הזה, ריאליסטי, עם דרישות מערכת מינימליות - וחינמי. אני מניח שמשהו בן 10 שנים יהיה סבבה. חשוב שתהיה אפשרות לחיבור מהיר ומקומי למשחקי death match או flags. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה

25. Started by maor1470,

היי, הורדתי מודים למשחק והם לא עובדים אשמח להסבר מה לעשות אחרי חילוץ הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים