עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eyal,

שאני נכנס לקטגוריית ההתאמנות אז כתוב שעברתי את האימון הבסיסי (באמת סיימתי) וכשאני מעביר לאימון הטקטי הכל הול טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לאימון עצמו אני עושה: הבא, הבא, הבא והוא חוזר לי למסך הראשי!!!! יש משהו שעשיתי לא טוב!!!??? עריכה: לא ראיתי את הת'רד למטה!!!!!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by talkfir,

שלום, ברשותי המשחק 2MEDAL OF HONOR ISO דיסקים מחבר,עם קראק.מודם k56. הבעיה-1.כשאני מתחבר לשרת כלשהו,אחרי כמה זמן כתוב לי: server connection timed out משהו כזה,וניסיתי הרבה שרתים בכל מיני סוגים פינגים. אמרו לי להוריד את העידכון. הורדתי מ ea.com את MOHAA_UKUS_ONLY_patch111v9safedisk.exe 15.3 מגה הגודל. לאחר 2 NEXT שאני לוחץ,זה מראה לי את ההודעה הבאה: WARNING: Could not find the UK or US version of medal of Honor Allied Assault installed on your computer.Setup will now exit. המשחק מותקן בצורה נורמלית,מאד הופתעתי מההודעה הזאת.כאילו שהמשחק לא נמצא בכלל המחשב. האם כדי לנסות להתקין מחדש? אז איך עושים גיבוי לשמירות והגדרות מהOPTIONS? או שבגלל שהמשחק ISO אז אי אפשר להתק…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by JAMOOS GADOL,

אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של משחקי טניס רצוי חדשים עם גרפיקה טובה ומשחק פשוט ומהנה? נ.ב יש לי את virtua tennis וסיימתי אותו כבר..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EG,

אי רוצה לבחור מכונית ואומרים לי שצריך להוריד אותה מהאינטרנט מה זאת אומרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bck,

האם הוא כמו דיאבלו? הרי זהו משחק תפקידים , אבל שמעתי שיחה של שני אנשים ואחד מהם אמר שאי אפשר בכלל להשאוות בין שני המשחקים כי זה סוג אחר לגמרי. מה השוני?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  6. המשחק americas army והורס לי הכל עם פרסומת ענקית של nvidia בתחילת המשחק וזה מעצבן בצורה רצינית אני מפעיל את המשחק עם הרדיאון החדש שלי ורואה פרסומת לגיפורס או כפי שאמר המשורר או המשוררת and isn't it ironic, don't you think ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש PATCH ל NBA 2001 הוא משום מה לא עובד אצלי (יש לי אקס פי וזה המקורי !!!)

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  9. Started by benor,

איך אני עושה את זה אני צריך להוריד משהו מיוחד??? נגיד אני רוצה לעשות Host ושמישהו יכנס אליי יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. הורדתי את המשחק, סיימתי את כל הBASIC TRAINING ! עכשיו קיבלתי גישה ל INFATRY TRAINING יש משימה 1 שמסומנת אני עושה NEXT ועוד NEXT ועוד אחד עד לאן שזה בעצם MISSION BRIEF ויש שם איזה HONOR ו LOYALITY בלי שום בחירה, אני לוחץ NEXT וזה חוזר לי לתפריט הראשי!!!! למה זה ככה??

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by DEMON HUNTER,

סיפרו לי שיש פקודה או משהו כזה מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם המערכת הזו: CPU:AMD Athlon XP 1700+ MotherBoard:Gigabyte GA-7VTXE Video Card:ATI Radeon 8500LE 64MB + TV Out Memory:Crucial Micron 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk:Western Digital 80GB 7200RPM Special Edition DVD-ROM:Toshiba (16x48) CD Recorder:Mitsumi 32X12X48 Mouse:A4Tech WOP-35 תריץ טוב את המשחקים הבאים חלק ויפה עם איכות טובה ? Zoo Tycoon Star Trek Aramda WarCraft III Unreal Tournament Stunt GP Doom 3 Unreal Tournament 2003 Sega Bass Fishing Madden NFL 2002 Lego Racer 2 Trophy Bass Fishing Ping Pong 3D Virtua Fighter Virtua Cop 2 World Cup 2002 FIFA 2002 Ghost Recon Cue Club GTA3 Dragonball GT Final Bout Roller Coaster Tycoon Theme Park World World Cup 2002 Heroes…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DXT,

אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mb7,

אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הבעיה היא ככה..... הגעתי למן קטע כזה שחללית נכנסת למקום מסויים נסגרות דלתות ואז קורה בפנים משהו.... כשאני נכנס לחדר אני מת.....וכשאני מחכה בחוץ כלום לא קורה!!! מה אני עושה????? אם כרגע אין תשובה יהיה קל יותר לענות לי באיי סי קיו 75862709 תודה! :AR15:

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by fim,

הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

???

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

תסתכלו באתר של Blizzard ותראו שהPatch הראשון כבר יצא יום לפני המשחק. המתכנתים שם עד כדי כך סניליים?

19. Started by url,

היי, איך אני מסדר שאני אשמע גם קול כשאני משחק במשחקי dos ( כמו קין או דייב) מהתקופה הפרהיסטורית (מה לעשות זה מה שהvoodoo 3 שלי מאפשר לי) ?

20. מה בדיוק עושים שם עליתי על המדרגות והתחלתי לירות מרחוק על יושבי האוניה אבל קיבלתי אחרי חצי דקה שהמשימה ניכשלה מה בדיוק עושים שם? והאים אני צריך לחכות שמשהוא יקרא ואחרי כן לירות עליהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DEMON HUNTER,

נביאו לי את המשחק אבל אני לא רואה בכלל שום פונטים במשחק אלא רק סימני שאלה ???????????? בכל מקום מישהו יודע מה לעשות כי אני עובד עצות ממש ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by benor,

מישהו מכיר טריינר או איזה קוד לGTA3 שמבטל את המשטרה וגם את הזמן של המשימות. תודה! בן אור

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Or ei,

איפה אני יכול ל"השיג"(לקנות ;D) אותו וכמה הוא עולה ? והאם הוא יעלה על ודוו בנשי בכלל ?? או על GF 2 TI בצורה חלקה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. Started by INFERNO,

אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by pitosi,

ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים