עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק חדש בסדרה הטקטית הוותיקה והאהודה נוחת בעוד כמה ימים - וזמין לרכישה מוקדמת כעת בעבור 40 שקלים או קצת פחות, שהם רק חצי מהעלות המיועדת המלאה לכתבה

2. Started by coorva,

שלום רב בחנות steam מצויין בדרישות המערכת המנימליות למשחק, שהמעבד יהיה I5 4400. המעבד אצלי הוא I5 2500 3.3 GHz . שאר המיפרט אצלי הוא מעל המנימום - 16G RAM + כרטיס מסך geforce 970 על חלונות 10 מישהו יודע אולי \ יש לו ניסיון, אם המשחק יעבוד אצלי על המחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by אמיר גולן,

לפני כשנתיים כשהתחברתי בפעם הראשונה לאפיק גיימס הם ביקשו ממני לשלוח מייל נוסף כגיבוי. פתחתי חשבון מייל במיוחד למטרה הזאת. אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי באתר ניסיתי להיכנס היום וקיבלתי הודעה שהם שולחים לי מייל לחשבון המייל החדש הזה מטעמי אבטחה. נכנסתי לכתובת המייל שחשבתי שהיא הכתובת ששלחתי בזמנו לאתר אבל התברר לי שלא קיבלתי לשם שום מייל מהחברה! אני תקוע ולא יכול להיכנס לחשבון שלי, ומה שהכי מעצבן שהתמיכה שלהם על הפנים. לא מגיבים להודעות שני שולח להם. מה אני יכול לעשות?

4. Started by Elvis8135,

צריך עזרה עם המשחק NBA2K18 . בחרתי לשחק ב season ובחרתי קבוצה לרוץ איתה ,הגעתי ללוח שנה להתחיל לשחק ואני במסך של לבחור נגד קבוצה לשחק ושם זה לא מתקדם יותר . עושה stimulates through date ומאשר וכלום לא קורה. אני רואה daily view שמה או cancel . מה עליי לעשות כדי לשחק ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  5. זו הייתה המתנה ארוכה הרבה יותר מדי - אך בקרוב אנשי ה-PC יוכלו סוף כל סוף לחוות את צמד משחקי הפעולה המפורסמים מבית Bungie, בגרסאות מודרניות משופצות לכתבה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  6. שלום לכולם, שמי שון, אני משתמש חדש בקהילה, עם השאיפה להרחיב ולפתח את תחום הסימולציה הצבאית (MilSim או "מילסים"). הנני נציג ומנהל של קלאן בינלאומי עם שורש ישראלי חזק הקרוי Task Force Wolfpack (או TFWP) שמשחק ב-ArmA 3 - הסימולטור הצבאי מבית Bohemia Interactive. אנו מחפשים להרחיב את אוכלוסית הקלאן שלנו דרך כל מקור קהילת גיימינג בארץ ובעולם, במטרה לגייס שחקנים ותיקים וחדשים כאחד בעלי עניין מאוד חזק בתחום וב-ArmA 3 בפרט. להלן פרטים על הקלאן: אודותינו Task Force Wolfpack הינה קבוצת משחק ב-ArmA 3 אשר נוסדה בספטמבר 2017 ע"י מספר שחקנים ותיקים עם ניסיון וממוצע של עשר שנים יחד בתחום המשחקים הטקטיים והסימולטרי טיסה, כולל ArmA, Squad, Project Reality, DCS וכיו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האם הקונסולה הצנועה הייחודית של נינטנדו תוכל לעקוף את היקפי המכירות של ה-PlayStation 4? לכתבה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Yair1717,

System data Unable to save זו ההודעה שאני מקבל בכל פעם שאני פותח את המשחק. מה שאומר שאני לא יכול לשמור כלום לא שינויים, לא תוצאות, לא הגדרות שפה או מקשים. חרשתי את האינטרנט לא מצאתי פתרון חשוב להגיד שהמשחק קנוי דרך steam לא פרוץ או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. צמד המשחקים הראשונים בסדרת Tony Hawk's Pro Skater האגדית יזכו לגרסאות מודרניות שנבנו מחדש - לאחר שנים של כשלונות צורמים אשר קברו את המותג לכתבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. המשתמשים מקבלים הוכחה נוספת לכך שקולם המשותף הוא בעל השפעה - המפיצה של כותר הפעולה מחליטה להסיר את מנגנון ה-Denuvo Anti Cheat החדש שיצר שלל בעיות ודאגות בלתי צפויות לכתבה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. שלום לכולם! אני בטוח שכולנו מכירים משחקים כמו Skyrim, Fallout, Morrowind וכו'. חברת בתסדה היא היום אחד השמות הגדולים בתעשייה, אבל הסיפור שלה מתחיל במקום הרבה יותר צנוע, ומסתבר שמאחורי החברה הזאת יש סיפור דרמטי מאוד. בשלב מסוים, בתסדה אפילו עמדה להיסגר, אבל הצליחה לצאת מהמצב הקשה ברגע האחרון. מקווה שתהנו מהסרטון! אשמח לשמוע מה דעתכם. אם נהניתם, מוזמנים להסתכל ברשימת "ההתחלה העקומה - כל הפרקים", יש שם עוד כמה סרטונים בסגנון על כמה מהחברות הכי מוכרות בתעשיה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  12. המצב המתוח בארצו של הדוד סם והמשך משבר הקורונה הכריעו יחד - סוני מכריזה על דחייה לאירוע שהיה מיועד להתקיים היום, ללא מועד חדש בשלב זה לכתבה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by hp1080pp,

שלום רב התקנתי את F.E.A.R דרך GOG GALAXY והוא פותח מסך ברזולוציה נמוכה עם עיגול כחול חושב ונתקע שם . מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. ב-Epic Games מצהירים כי משחקים הופכים למכניסים יותר לאחר שהם מוצעים חינם לגמרי לפרק זמן קצוב - ומקווים להוכיח את העניין בשיתוף פעולה מבטיח עם היוצרים והמפיצים של Total War Saga: Troy לכתבה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  15. עמוד זמני עבור דור העתיד של הגיימינג הסלוני עם נפח אחסון של 2 טרה-בייט עשוי להצביע על שחזור של השקת ה-PlayStation 3 לכתבה

16. Started by yonatan.mendelson,

כעת אנחנו סוף כל סוף יודעים מה יהיה העיצוב הרשמי של קונסולת ה-PlayStation 5 אשר תהיה זמינה בשתי גרסאות לפחות - וזה מסתמן כמו נצחון ראשון על המתחרה מבית מיקרוסופט לכתבה

17. Started by TheDiesel,

כבר כמה שעות שאני לא מצליח להתחבר ל-UPLAY כל הזמן מופיעה לי הודעה שאנסה להתחבר יותר מאוחר האם מישהו יודע על בעיה?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by Elad Ben Itach,

שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by זבנג222,

אני בחיפושים לאתרי משחקי קלפים למתחילים אשמח לקבל המלצות לאתרים כאלה מעניינים

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Ron Steinmetz,

היי, הכנתי סרטון סקירה על הגליל ואיזה אביזרים לשים עליו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Ron Steinmetz,

היי, פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לצפיות ולעשות סבסקרייב בשביל מוטיבציה להמשיך לעשות זאת https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  22. אירוע הגיימינג של המפיצה הצעירה Devolver סיפק לנו תוספת של כמה כותרים אל רשימת הציפיות והמשאלות שלנו לכתבה

23. Started by Rondh,

היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים

24. Started by Rondh,

סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!

25. Started by Rondh,

משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!

דיונים חדשים בפורומים