משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שאני מעלה אתה משחק בשני המצבים (רגיל או DELETED SCENES) אז באחד מהם הוא יוצא לויינדוס ובאחד הוא חוזר לתפריט הראשי זה קורה לאחר שאני טוען את השלב. מחקתי את הדרייברים והתקנתי ישנים יותר בבקשה עזרה תודה. :-\
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
13-7 GG עשינו KILLCAM ROUND כי לחלק לא נכנס אז כל תוצאה להוריד ראונד אחד לנו half 1 half 2
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה כל המי ומה בתחרות הגיימינג השנה - https://gaming.walla.co.il/item/3473267
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
אני תמיד רואה את הדמות של באטמן בצד שמאל האם יש אפשרות לשנות את זה שהוא יהיה במרכז ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה של יוצרי Dishonored לא דומה בשום צורה למשחק משנת 2006 שנשא את אותו השם בדיוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכנתי סרטון סקירה על הגליל ואיזה אביזרים לשים עליו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שאני חיי קצת בדיליי, אבל רק לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב-COH. בשלב הרביעי כמדומני, כשצריך לחלץ את dog company, יש לי בעיה קטנה. כמובן שהרגתי את כל הנאצים בסביבה, והשתלטתי על האיזור הזה. אבל מסיבה כלשהי עדיין רשום לי בצד שלא השלמתי את המשימה, והם נשארים בתוך המבנים. מה אני צריך לעשות כדי "לחלץ" אותם? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה קורה חברים? רוצה לשתף אתכם בפרויקט שאני עובד עליו כבר שנתיים וחצי! אז לאחר המון זמן של עבודה, החלטתי סוף סוף לפרסם את הקישור לפרויקט שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן. קצת פרטים על השרת: מדובר במשחק תפקידים סוחף ומאתגר שמאגד בתוכו את כל מה שאתם רק יכולים לדמיין. בין אם זה דמויות עם יכולות מטורפות, לשחק אונליין עם חברים, להילחם, להתאמן, לעשות משימות, ועוד המון דברים!! המשחק חינמי לחלוטין ומאפשר לכל אחד לקבל הזדמנות להיות השחקן הטוב ביותר! אז למה אתם מחכים? הצטרפו לחוויה!! LEGION MU Season 12.2 EXP: 900 שרת בינוני/קל מערכות חדשות Bonus Event עודכן!! מה זה אומר? שכל שעתי…
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? פתחנו את טורניר ההרשמה לטורניר מספר 20 שאי"ה יתקיים כרגיל ביום רביעי בשעה 20:30! Check-in יחל אי"ה בשעה 20:00! שוב פרס למקום ראשון פד של חברת SteelSeries! להרשמה: http://www.z33k.com/z/hl3
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בכמה סרטונים ביוטיוב האומרים ש"CS:GO הרבה יותר טוב מBF ודורש הרבה יותר כישורים" וכו', ועוד יותר מכך אלפי תגובות בנושא לכאן ולכאן, לפיכך אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגעתי למשימה בשנחאי ואני צריך להקליט את השיחה הגעת למקום שבו אני יורד בסנפליג וכאן אני תקוע אין לי מושג לאן להמשיך או לעשות ניסיתי הכל מי שמשחק או שיחק בבקשה תן לי כיון מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
גירסת המחשבים האישיים של אחד המשחקים המתקדמים ביותר בסביבה תוכל סוף סוף לפעול ברזולוציה האמיתית של המסך, בהנחה שיש לכם חומרה מתקדמת מספיק בכדי לאפשר זאת בתחילת החודש ראינו את Remedy Entertainment, יוצרת Max Payne ו-Alan Wake, משיקה את Quantum Breakעבור קונסולת ה-Xbox One ועבור המחשבים האישיים. משחק הפעולה השאפתני שמשלב בתוכו מעין סדרת טלוויזיה קצרה אשר מרחיבה ומעמיקה את העלילה זכה לקבלת פנים סבירה אצל המבקרים עם ציון ממוצע של 77 מתוך 100 (לגירסת הקונסולה), ובמפיצה מיקרוסופט מיהרו להצהיר כי מדובר בהצלחה הגדולה ביותר בדור הנוכחי עבור מותג טרי שאינו חלק מסדרת משחקים קיימת – אך במקביל בחרו להתעלם באלגנטיות מגירסת ה-PC, אשר הושקה באופן בלעדי לחלונות 10 ולחנות …
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות למשחקים טובים ומעניינים שיתאימו למפרט הזה: מעבד: פנטיום 4 2.8GHZ ראם: 1GB כרטיס מסך: GEFORCE FX5200 128MB (תומך ב-PIXEL SHADER 2.0, VERTEX SHADER 2.0 ו-OPENGL 1.5) תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-DREAMFALL המשחק כאילו לא שומר לי את הגדות של הפאד שלי (RUMBALE PAD2) כלומר אני מגדיר את כל הפתורים ואז רושם לי שזה נשמר אבל בפעם הבאה שאני מפעיל המשחק - הכפתורים לא עובדים!! למרות שהכוונים האנלוגים כן עובדים! למישהוא יש פיתרון???
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מדגיש שוב סימולטור. לא היה לי ממש נסיון עם משחקי מירוצים והגה לכן אני רוצה המלצות ממי שמכיר ושיחק. המשחק היחיד ששיחקתי זה היה מסדרת NFS אך הוא לא היה ארקייד זה היה PORSHE האגדי ... ולשחק איתו עם הגה היה מעוד מהנה.. אין שום הגבלה של דרישות מערכת אז תרגישו חופשי
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-