עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DEMON HUNTER,

מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מי פה כבר סיים את זה? מבחינת המשימות המאורגנות, המשחק די קצר, אבל לפחות אפשר להמשיך אחרי זה בתור פרי לנסר.... 8)

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by maphisto,

אוי לאחר כולה שבוע משחק סיימתי את NWN וזה ממש אכזבה אני חייב לציין. פשוט עלוב לעומת החלק השני. זושה שלקח להם כמה שנים של פיתוח להוציא משחק הרבה פחות טוב מהראשון ושני. ההבדל ברמת המשחק ניכר הרבה יותר מאשר בדיאבלו 1 מול דיאבלו 2. ממש חבל , ועוד אני נמנע מלהשתמש במילים בוטות\גסות.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by Alex14,

טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. בקרוב אני מקבל את NWN ואני מתלבט איזה גזע לבחור אז אני צריך הרבה מידע אם אפשר???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין. אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The_Matrix,

אוקיי אז ככה - יש לי את המשחק המלא... הפעלתי את Gamespy...נכנסתי לאיזה שרת וזה מפעיל את המשחק ואז זה כותב Connceting ואחרי כמה שניות זה פשוט חוזר לתפריט של המשחק! למה???? :-\ נ.ב ~~ למי שלא יודע... אפשר להוריד את המשחק המלא + חוקי מכאן: http://www.nvidia.com/view.asp?IO=army_download תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום אני במשימה של השוד בנק אני נהיה מבוקש שלוש כוכבים ולא מצליח לברוח איך אפשר לברוח לשוטרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by jean-paul,

יש לי מחשב פנטיון 4 1.7 ,256 ddr ram כרטיס מסךgeforce2 64 mx 400 של asus כאשר אני מעלה את warcraft3 ומסמן שהמשחק יעלה ע"פ הפרטים הגרפים הגבוהים ביותר,המשחק רץ לי יפה ואינו נתקע.אולם כאשר אני יוצא מן המשחק השולחן עבודה עולה לי לאט וכשאני בודק את צריכת הזיכרון(xp)בעזרת task manager אני מגלה שהמשחק השתמש בנוסף ל זיכרון ram בכונן הקשיח האם זה נורמלי למשחק בסדר גודל כזה? ???

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  10. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  11. חבר'ה אני באימונים של AA עם ה M16 צולף כמו תותח בכל מה שזז אולי מחטיא פעם פעמיים ובכל זאת המפקד השמוק הזה אומר לי שאני לא מספיק מוכן ושולח אותי לאימון חוזר!!! אז התעצבנתי יריתי בו ... שמו אותי טיפה בכלא ;D אבל איך עוברים את הקקה הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DEMON HUNTER,

סוף סוף המשחק הכלי והחייתי הזה מגיע אלינו סוף סוף : http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-07-13&platform=1#10698

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  13. Started by asili,

הי אני בשלב 7 עם ה NIGHT ELF שלב שבו צריך להגן על עץ העולם מפני ה UNDEAD למשהו יש טיפ איך ניתן להגן על המקום במשל 45 דקות אני תמיד קרוב כ דקה לסיום עד שהם מגיעים לעץ

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by INFERNO,

איך לעזזזל אני מתקן את זה ? יש לי XP

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by DXT,

יש לי בעיה במשחק הזה. הוא כל הזמן קופץ ולא משנה באיזה רצולוציה. יש לו לא קפיצות רגילות כאלה של קפיצה פתאומית של פריים אלא מן, איך להסביר את זה, קפיצה 'חלקה' אבל מאד מאיטה את קצב הפריימים. ראו מפרט מחשב, המשחק אמור ללכת חלק על המחשב שלי. נ.ב: יש לי *שיעול* ISO *שיעול* אז זה לא אמור להיות עניין של פריצה גרועה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by JAMOOS GADOL,

1)אני מחפש צ'יטים למשחק PROJECT IGI 1 2)האם יצא המשחק השני בסדרה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. בעיקר מעניין אותי הדרקון והמכוניות

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

אך עוברים את המשימה עם 8-BALL זו שנותנים לך רובה צלפים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי 56K ובקרוב אני משיג את המשחק ויש פרוייקט מגניב בשם העיר ''ציון'' בגיימר ( מאוד מומלץ לקרוא שם בפורום NWN) ואני מת לשחק את זה בMP אז יש למישהו תשובה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lord Nikon,

מה אתם חושבים על משחק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bob111,

עבר עריכה לאחרונה בתאריך 11.07.02 בשעה 19:58 לשלום לכולם !!!!!!!!! יש לי בעיה במשחק Zoo Tycoon והבעיה היא שבזמן שאני משחק לפתע המשחק נתקע ואני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נפסק באמצע ובייחוד בזמן שמירה של המשחק האם מישהוא נתקל בבעיה דומה ? מקווה שיש פתרון לבעיה כי זה משגע אותי אני עובד עם מערכת הפעלה win98

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by orends,

שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. היום בעבודה התבקשתי לבדוק מחשב עם המשחק הנ"ל... אחרי כ20 דקות משחק ניפוץ כמה עשרות מכוניות ואנשים והרבה התלהבות הייתי צריך להפסיק (נו בכ"ז צריך לעבוד) :'( הכי כיף היה ששוטר בא לעצור אותי אז גנבתי לו ת'ניידת ודרסתי אותו.... ;D "יש לי האמר, מי יכול עלי?!" HEHEHEHEHEHEHEHE

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Funkyzord,

אני בפרק השני ואני לא מוצא את ההוכחה לאיפה שהכת נמצאת מצאתי אחת אצל חצי אוגר (שכחתי אך קוראים לו). כבר גמרתי את רוב QUEST-ים שם חוץ מהwere wolf

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DXT,

כי נמאס לי מהמחשב הלוזר הזה (רמה Very Hard) לנצח אותם כל הזמן 6-0. מישהו בא משחק? ;D

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים