משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, יש לחבר מחשב P4 1.5GHz עם זיכרון 256 יש לו כרטיס מסך GF2 MX200 זיכרון 32MB הוא לא מצליח לשחק ב NBA במחשב שלו. המשחק רץ מאוד לאט ממש ב slow motion יש לו את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך אבל זה לא עוזר. הוא עובר ב WIN98 לי יש מחשב הרבה יותר ישן (פנטיום 800 עם כרטיס מסך TNT2) ואצלי המשחק טס. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxSJvg&hd=1 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו מוכר? *צריך שהסוני יהיה במצב תקין ובלי בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא בארץ אתרים או חנויוית שמוכרות קונסלות ישנות (כדוגמת atari 2600), בינתיים לא הצלחתי למצוא שום דבר. אולי מישהו מכיר אתרים או חנויות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.humblebundle.com/ הרבה משחקים ידועים במחיר טוב מתוך אתר ברשת: מינימום של $1 Call of Juarez: Gunslinger Grow Home Rayman Origins מינימום של כ $7 Far Cry 3 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Assassin’s Creed Chronicles: China Bonus Games (Added to the bundle next Tuesday at 11:00 a.m. Pacific time) מינימום של כ $15 Assassin's Creed Rogue The Crew מינימום של כ $75 Tom Clancy's The Division (Pre-Order) Exclusive Tom Clancy's The Division T-Shirt Coupon for 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store (excludes certain items) מצריך שימוש בחשבון וכנראה תוכנת UPLAY …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתעניינים אך ורק במרכיבי משחק מרובי משתתפים? ב-Steam תוכלו לרכוש כעת חבילה שתאפשר לכם להתנסות ברכיב המקוון של Call of Duty העדכני, בעבור רבע מהמחיר המלא שלו האם "הפירוק לרכיבים" שעליו הוכרז עבור הכותר החדש בסדרת Hitman מתחיל לתת אותותיו גם אצל יצרניות משחקים אחרות בשוק? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא – אך כעת גם למשחק הפעולה Call of Duty: Black Ops 3 יש חבילת מולטיפלייר ייחודית שמעניקה גישה רק לאספקט הזה של הכותר, בעבור עלות מוזלת של 15 דולר. חבילת ה-Multiplayer Starter Pack של המשחק, שזמינה כעת בפלטפורמת ה-Steam (ותהיה זמינה אך ורק עד ה-29 בפברואר), תעניק לרוכשיה גישה למשחקים מקוונים עם שיטת ה-Ranking, בכל מצבי המשחק הקיימים. גישה למצב המשחק לשחקן יחיד, למצב הז…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מת על המשחק הזה אבל הגרסא האחרונה שיש לי היא כבר מלפני איזה 3-4 שנים נראה לי שזה civ3 מישהו יודע עם יצא או שעומד לצאת המשך או יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה ארוך אחר? אפילו עם real time במלחמות נגיד כמו red alert אבל שיהיה גם קטע של תורות כמו civ בקיצור המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן! קנינו לבן-דודה שלי היום מחשב חדש, הוא יגיע שבוע הבא, אני רוצה למלא לו אותו קצת במשחקים. איזה משחקים טובים אפשר לשים לילד בן 7?(שכמובן אוהב יריות ומכוניות) כמובן שאני שואל את זה כי אני לא רוצה לשים לו משחקים לא חינוכיים כ"כ. המפרט הוא מפרט לא חלש ומתאים לילד שמתחיל לשחק בפעם הראשונה.(מפרט כניסה) amd athlon II X3 445 4GB DDR3 GTS450 תודה, אריאל
-
- 26 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
וות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מע…
-
- 0 תגובות
- 69k צפיות
-
-
אהלן , מי שמכיר את המשחק וניסה לשחק בו או משחק אולי חווה את הבעיה בכל אופן שמעתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה הזו במשחק ובמשחקים כאלה ואחרים , כשאני לוחץ על האיקון של המשחק שום דבר פשוט לא קורה , זה לא נכנס למשחק . התקנתי כמה פעמים בכוננים שונים , החלפתי קראקים וזה לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת של מחשבים בבית..(3) והתקנתי את המשחק ב2 מחשבים..חבר שלי ואני רוצים לשחק אחד נגד השני.. ניכנסתי לBATTELE NET יצרתי חדר ומהמחשב השני אני לא רואה אותו...אולי זה בגלל שזה בעצם על אותו אינטרנט? ניסיתי לעשות דרך חיבור ישיר וגם לא ממש הולך.. מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
נראה משחק טוב..... ביקורת: http://belphegor.uzidesign.com/?p=49[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 00:30:44 מה אף אחד לא משחק? ???
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=pc&message.id=36144 Call of Duty 4 minimum requirements OS: XP or Vista Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista) RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista) Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16 Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file. Supported chipsets: Nvidia Geforce 6/7/8 series ATi X800 or higher בעלי WIN VISTA ממש מקבלים בעיטה הגונה בתחת בדרישות המערכת
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כניראה שלא תספיקו ליראות אבל מומלץ להיכנס ל GAMESPOT (היחידים שהצלחתי להתחבר אליהם), כרגע יש את MODERN WARFARE 2 וניראה כאילו MS מראים עוד הרבה משחקים טובים.http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/ המשחק ניראה מדהים! ערכיה: נגמר. XBOX360 הולך לקבל 2 חבילות של מפות לפני ה PC וה PS3. השלב שהראו היה בשלג וכל מה שראיתם בטריילרים קיים במשחק ב GAMEPLAY! בנוסף יש מלא שלג והפיסיקה ניראת טוב. VALVE עובדים על L4D2 והוא כניראה יהיה רק ל XBOX360 בהתחלה יצא בנובמבר, השנה והפעם גם עם chainsaw
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי לכולם, אז אתמול יצאתי טמבל ורכשתי מהאתר הזה את הקוד שבכותרת. לאחר התשלום קיבלתי קוד, וכשמצאתי שהסטים לא מכיר בו, אני עושה כמה בירורים באתר ובסוף מסתבר לי בעמוד העזרה שלהם שהמשמעות של retail היא שלא מדובר בקוד להורדת המשחק, אלא בקוד למי שכבר יש את המשחק המקורי ומסיבה כלשהי חסמו אותו או איבד את הקוד או השד יודע מה. בקיצור, קוד חסר ערך !!!! כשפניתי אליהם בבקשה להחזר כספי הם סירבו, וטענו שרשום בפירוש באתר שהמשחק לא להורדה (רשום בפירוש באיזשוהי שורה שהאתר לא תומך בהורדה, אך הנחתי שהכוונה היא שלא מורידים מהאתר אלא מסטים, ובעמוד נידח של העזרה הטכנית רשום שזה בכלל לא קוד רשמי של הורדת המשחק), ושאם אני רוצה את המשחק אני צריך להוריד אותו מהאינטרנט. ככשאלתי מאיפה, אמרו לי "לא חס…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפיצה EA Games בוחרת לחגוג את חשיפת תאריך השקתו הרשמי של הכותר החדש בסדרת Mass Effect עם הצעה חינמית חביבה וקורצת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחות חינם Steganos Online Shield VPN (לא פרוץ) המפתחות חוקיים כוללים תמיכה ניתן לחבר 3 מחשבים על כל מפתח (ווינדוס,אנדרואיד, IOS) ינתנו על פי בקשה בלבד. רישיון לשנה\12 חודשים , ללא הגבלה של כמות נתונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
הכירו את Need for Speed: Payback, שיתן לכם הזדמנות לשחק בתור אחת משלוש דמויות בסוף השנה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1) איך אני יכול לשחק ברמה יותר גבוהה מה WORLD CLASS ? 2) אני קונה בנקודות כדורים אבל כשאני באמצע עונה המצב מנג'ר ומחליף כדור ב SETTINGS זה לא משתנה המשחק ומופיע אותו כדור רגיל. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מתכוון תמונה שיש שם את כול הערים\מערות\מקומות שאפשר לראות, ואז במשחק ללכת למקום בלי לחפש אותו? [וכן ניסיתי גוגל...]
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק כבר שנה ולאחרונה התחילו לי בעיות עם הצבעים במשחק ,אחרי איזה שעה של משחק הצבעים נדפקים ,ואי אפשר להבין כלום במשחק . לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך בזמן המשחק והוא מגיע למקסימום של 78 (במנוחה 40-45) . אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה יכול לגרום לבעיה זו .. כי זה ממש מתסכל אגב הכרטיס מסך זה gtx 560 ti
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-