משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,😏 לפני מספר ימים פרסמו באתר הודעה על מצבע של humble,שבו אפשר להירשם לhumble ולרכוש COD ב12 דולר https://hwzone.co.il/main-games/שלושה-כותרים-נהדרים-מ-activision-במחיר-חסר-תקדי/ אני בקושי משחק במשחקים,ולכן אין לי כל צורך במנוי שהאתר מציע.. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל אותו,כדי שלא יחייבו אותי בחודש הבא בסכום נוסף? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יוצרי משחק הבאטל רויאל המצליח הטריפו את הגיימרים עם הכרזה פתאומית על "סוף" המשחק בסיום העונה העשירית שלו - בדרך להשקת פרק חדש עם מפה חדשה ותוספות מעניינות למשחקיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ראיתי כתבות שפורסמו השבוע שuplay דחו השקות של כמה משחקים מובלים שעומדים לצאת לשוק ללא תאריך ידוע. אך הנה נכנסתי לאפליקציית התוכן שלהם בdesktop ובמשחקים שנמצאים בקטגוריית coming soon מצאתי את המשחק watch dogs 3 וכן rainbowsix החדש. מצורף קישור לסרטון. תאריך ההשקה כאן
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם המשחק הגדול הבא מבית EA Games וחברת BioWare יחזיר אותנו אל העולם של Thedas לאחר הפסקה ארוכה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה , נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע + (קניתי אתמול:). המשחק כעת ב Early access . יש בפורום סקירה על המשחק הזה? מישהו פה משחק? נראה משחק ממש טוב - מושקע - קשה מאוד ומצריך חשיבה ועבודת צוות. אשמח לדעת אם יש קהילה כלשהי למשחק בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל משחקי Halo עוברים שידרוג והתאמה שיאפשרו להם להגיע בגירסתם האולטימטיבית אל עולם ה-PC - ונראה כי כעת יש לנו את תאריך היעד לפרק שיפתח את החגיגה הזו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שם השרת: EmpireMS תאריך פתיחת השרת: 15/11/2019 צ'אנלים: 15 גרסת השרת: v83 מאוחסן: כן ריפאק: HMS ערוך ומתוקן. אתר השרת: http://empirems.ddns.net/ (עוד מעט מחליפים DOMAIN) אתר הדיסקורד: https://discord.gg/VHNtFVr דרך ההרשמה: דרך האתר בלבד הורדת השרת: באתר נתונים: הכפלת Exp: 2 הכפלת Drop: 2 הכפלת Meso: 2 כל ה PQ's עובדים ללא יוצא מן הכלל, אין HP WASH בשרת (ניתן להשיג HP עם הסקרולים), אין GACHA מ CASH SHOP (על מנת שלא היה VOTE2WIN), הגאצ'אפונס יוצא מפלצות (אחוזים ממש נמוכים), Jesters לא קיים בשרת על מנת שאנשים יתמקדו יותר ב PQ's כמו בגרסאות הנמוכות יותר של השרת, VIP / Donators מקבלים רק גישות לתספורות חדשות וחפצי NX חדשים בשרת (אין P2Wׂ), רוב הקהיל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק החדש הראשון בסדרה הנהדרת מאז שנת 2005 נראה מבטיח מאוד במסגרת טיזר טרי שמיקרוסופט חושפת בפנינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ה-X019 של חברת הענק בלונדון העניק לנו הכרזות על מספר כותרים חדשים ומעניינים - וכמו כן מבט מעודכן ומורחב על כמה יצירות שנחשפו מוקדם יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שירות הגיימינג בענן מבית מיקרוסופט, xCloud, שיתחרה ב-Stadia של גוגל ויאפשר גיימינג כמעט על כל מסך עם חיבור לרשת ללא תלות בכוח העיבוד, מקבל פרטים טכניים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני חייב לדעת דחוף איך מורידים משחקים מהאתר למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש MADDEN 20 למחשב. זה פעם ראשונה שאני אשחק פוטבול האם זה קשה האם אפשר עם המקלדת או מומלץ שלט? ועוד..
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
Star Wars Jedi: Fallen Order שווה?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמן כמו כל דבר דורש אימוץ של מפתחי המשחקים במנועים שלהם, אבל בהחלט נראה מרשים ומבטיח: https://www.neogaf.com/threads/amds-new-femfx-physics-based-cpu-library-offers-lifelike-object-deformation-and-destruction.1516162/
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
תוסף חדש עבור בקרי ה-DualShock 4 הפופולריים יוסיף לו שימושיות מעניינת - בחלקו האחורי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הי לכולם קרה לכם שרציתם לשחק במשחק מחשב כלשהו שדרש גרסאת Windows שונה ממה שיש לכם? שתי האפשרויות המיידיות שעולות, הן: 1) לארגן עוד מחשב, ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה בגרסא הנדרשת, או, 2) לארגן עוד כונן או Partition, ועליו להתקין את מערכת ההפעלה הנוספת. חשבתי על אופציה שאמורה להיות קלה ונגיש עוד יותר מ-2 הקודמות: Virtual Machine. יש לי Virtual Box מותקן, האם יצירת מכונה עם גרסאת ה-Windows הנדרשת, והתקנת Steam על המכונה הזו, זה פתרון מתאים גם למשחקי מחשב? אני משתמש הרבה במכונות וירטואליות, אבל עבור תוכנות, כאן זה משחקים, ויש את עניין הגרפיקה, אז רציתי להתייעץ עם…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 AORUS MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת של קאנטר סטרייק ואני מחפש חברה שנותנת את השירות הזה מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-