עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by HuGeMouTh,

לא ראיתי בשום מקום מי אישר הגעה ומי לא, תגיבו ותגיעו נ.ב. הכי חשוב, אם יש מישהו שמגיע מירושלים שידבר איתי באוטובוסים צריך לצאת 3 שעות לפני הזמן בשביל להגיע

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by ezx,

הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by Beny Yanko,

ראיתי את המשחק הזה שכולנו מחכים לו כבר הרבה זמן: https://hwzone.co.il/main-games/%d7%99%d7%a9-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-gta-vi-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%99%d7%a9/ רציתי לדעת אם הוא יגיע גם למחשב או רק לפלייסטיישן והאם כדאי לקנות מראש? תודה חברים!

4. Started by yossi-R,

הורדתי תמשחק ואני לא מצליח לפתוח אותו..הוא img וניסתי באמצעות D-T אבל עדיין לא הצלחתי השם המלא שלו הוא True.Crime.New.York.City.CLONECD.CD1-ExAuST.(Osloskop.net).img בבקשה עזרההה!!! :s05:

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by MacGyver,

שלום...כבר הרבה זמן שאני מחפש משחק שיתן לי תעסוקה...... כל משחק אסטרטגיה יהיה טוב(וגם טקטיקה...) עדיפות למשחקים ריאליסטים....או WWII איתן

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by The_Byter,

רק הפעלתי אותו, נראה נחמד. מה אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Ametrine,

אני כרגע דיי באמצע המשחק ופתאום התחילה בעיה מוזרה מאוד. באמצע ההליכה הוא פתאום נתקע ומפסיק ללכת. כדי שילך שוב צריך שוב ללחוץ קדימה. הוא עוצר כל כמה צעדים ולא ניתן לשחק בצורה זו. מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. שלום לכולם ברשותי המשחק Mortal Kombat Trilogy עכשיו יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני מפעיל את המשחק וזה מגיע לבחירת השחקן וזה רושם לי eror כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ברשותי amd 2600 ram 512 g force 3 TI windows xp service pack 2 לכל מי שמכיר את הבעיה ניסיתי להשתמש במדריך לתיקון הבעיה ב windows xp אך לא עזר.. תודה רבה לכל מי שעוזרר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  9. היי , אני עובד בסופר אלונית למי שמכיר , יש שם מחשב מעפן (המחשב של הקופה) זה מחשב קטן כזה , כאילו יש את המסך , והבסיס של המסך שמחזיק אותו זה גם המחשב. בכל מקרה , יש שם ווינודס 98 , 1000 מגה הרץ , או 1200 לא בטוח. כרטיס מסך הכי מעפן שיש , ואין לי מושג לכמות זכרון. בנוסף , אני צריך משחקים שצריכים בעיקר עכבר , וכמה שפחות מקלדת. בינתיים התקנתי שם את המשחקים Heroes2 , והיום אני שם את Heroes 3 . אז למי שמכיר משחקים , לא כבדים , רצוי גם לא אסטרטגיה כי זה מסך touch כזה (נגיעה) אין עכבר. משהו בסגנון של מונופול אולי , פשוט נמאס לי מהירוס וסוליטר כל הזמן :\ אני צריך משחקים שמעבירים את הזמן.. אם יש לכם גם לינק להוריד זה יהיה טוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24980

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Crash5,

כאשר אני נכנס לתפריט של הגדרות הגרפיקה ומעלה את רמת ה Level Of Details לרמה המקסימלית המשחק הופך להיות כולו חשוך ושחור מלבד רק אורות הרכב בו אני נוסע וכמה מנורות רחוב. כאשר רמת ה Level Of Details נמצאת במצב ברירת המחדל אין כל בעיה. צירפתי תמונת מסך הממחישה את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gog-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%aa%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%9c%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, במשחק BLACK HAWK DOWN, האפשרויות של ה SINGLE PLAYER ושל ה MULTI PLAYER לפעמים פשוט לא ניתן לבחור אותם, כאילו הם באפור כזה.. עכשיו שזה היה קורה לי ריסט היה פותר את הבעיה, אבל כרגע זה שוב קרה וריסט למחשב לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש למישהו פתרון ? תודה .

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  14. מפרט: CELERON: 2.66@2.93 GEFORCE 6200 עבר OC קטן 128MB 512MB RAM זהו בסהך מה שחשוב נ.ב אני אוהב משחקים בגוף ראשון כגון COD או DOOM

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by מגדל,

שאני מזיז את העכבר שמאלה הוא זז ימינה איך אני משנה את זה......? ואיך יוצאים מהאוטו.....? תודה...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  16. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אהלן אנשים, אני רוצה לקנות (כן כן, הגעתי לימים שאני רוצה לקנות) את המשחק UT2004 ואולי גם BF2. אני אשמח אם תוכלו להביא לי אתרים זולים של משחקי מחשב מהארץ ומחו"ל (כאלה שיעשו משלוחים לארץ). תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SilentBob,

הפרק השלישי בסדרת משחקי התפקידים הגיע למכירות של 4 מיליון עותקים בתוך שבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/the-witcher-3-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Kenny,

היי , ראיתי בכמה מקומות שקיים המוד למשחק באינטרנט . רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? או יכול לתת לי מידע עליו ואיך להוריד את המוד הזה. נשמע ממש כיף לשחק את GTA3 נגד אנשים אחרים. נ.ב : האתר הזה יכול לעזור http://www.gta3mta.tk

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

יש לי גיוסטיק םשוט של מיקוסופט. חברתי אותו USB הוא זוהה ובבקרי משחק המשחב מזהה את הגיוסטיק כמו שצריך. שאני נכנס לBF2, המשחק לא מזהה אוטמתי את הגוסטיק. כלומר אם אני מנסה לשחק עם הגויסטיק(מסוק/מטוס/חייל) המשחק לא מזהה כלל את הגויסטיק. אבל מצד שני המשחק כן מזהה את הגויסטיק כי אני כן יכל להגדיר ידני את הגויסטיק במשחק... אבל זה ממש בעיה להגיר את הגויסטיק ידני כמו שצריך במחשב.... (הוא מזהה את הלחצנים לא את התנועה)

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by שלוימי,

יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי את STARCRAFT2 ואני ממש נהנה. אבל בגלל העבודה אני משחק מקסימום שעתיים ביום. האם יש דרך לתת לאחיינים שלי לשחק במשחק בזמן שאני בעבודה? כלומר שלהם יהיה פרופיל נפרד משלי (על החשבון שלי כמובן) במחשב אחר, בצורה שלא תשפיע על הפרופיל שלי? האם זה אפשרי? האם בליזארד מאפשרים דבר כזה מבחינת הרשיון?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.