עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

דאנטה חוזר אחרי הפסקה ארוכה מאוד - אבל מצליח לגרום לנו להרגיש כאילו הוא מעולם לא עזב לכתבה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by ariel t,

Brave new world כל ה dlc לא כולל מפות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. איך ניתן ואיפה להוריד חינם שחמט

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

5. מה קורה רציתי לפרסם פה את הסרטון שלי אשמח לחוות דעת אני עושה גם הגרלה על 3,200 Vbucks פרטים בתיאור של הסרטון למי שלא עובד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם , קוראים לי ישראל ואני משחק סאמפ כבר שנים. , אני וחברים שלי פתחנו שרת סאמפ ישראלי חדש בשנת 2019 ואני וחבריי הכרנו במקום אחר. אנו נרצה להזמין אותכם להיות חלק מצוותנו , לנצח בפעילויות , וכמובן , לשמור על הערכים של השרת , וגם להינות בשרת! להלן האייפי של השרת : g6.pingless.co.il:3333 המוד הוא מוד שווה ומיוחד לכולנו! צוותנו פנויים לעזרתכם ובמיוחד צוות התמיכה. , בהזדמנות זו , ארצה גם להגיד תודה לצוות שגאה בי שאני מפרסם כאן את הפרסום. וכן , אנחנו עושים גם לילה לבן באותו יום מהשעה 00:00 , אל תפסידו! , נשמח לראותכם בין צוותנו! ישראל והצוות

7. Started by jambo222,

שלום הבת שלי משחקת במשחק League of Legends כשהיא משחקת המחשב שלה מתאמץ ל 100% אני כמעט בטוח שמדובר בכרית ביטקויין . השאלה האם אפשר למנוע את כריית מטבעות תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Oren Katzman,

שלום שמי אורן התחלתי להעלותסרטונים של טיולים וצחוקים וגם לייבים ואשמח לשמוע את דעתכם איך הלייבים מה לשפר: https://www.youtube.com/channel/UCMZgdZoFjjzTI9JR9xfe6BA

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Eric Hi,

כן זאת שמתחרה בגל גדות התותחית ואפילו... מנצחת... מי היא? מהו סודה? האם באמת קיימת דמות כזאת? שהיה לה במשחק גליצ' שהשחקן משתמש בו כדיי לנצח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בדיזינגוף סנטר היחידה בעולם אחרי ניו יורק כבוד לישראל לא? קניתי חולצה של דונקי קונג: אנשים משחקים במסך 100 אינץ' במשחק מאריו חדש שיצא: מאריו קפץ מהמסך לביקור:

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  11. הרשת מלאה בהזדמנויות לחוות גיימינג איכותי מבלי לפתוח את הארנק, ואנחנו כאן בכדי להכיר לכם שמונה בולטות מתוך המבחר לכתבה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שימוש בשבב עיבוד משופר, לכאורה, מאפשר לקונסולה הנייחת-ניידת של נינטנדו לפעול באופן יעיל הרבה יותר לכתבה

14. חברת Origin PC מצאה דרך מיוחדת ומרשימה לחגוג את עשר שנות קיומה לכתבה

15. גרסת ה-Switch של כותר הפעולה הקלאסי שחגג יום הולדת 26 לאחרונה מצאה עצמה במרכזו של וויכוח לוהט בין אלו התומכים בהגנות קבצים לבין אלו המתנגדים להן בתוקף לכתבה

16. אני משחקת אותו משחק במחשב ובאנדרואיד. באנדרואיד זה מחובר לחשבון גוגל פליי שלי ובמחשב זה לא. איך אני עושה שבאנדרואיד יהיה לי את מה שיש עכשיו במחשב? (חוץ מלפתוח עוד חשבון גוגל פליי) תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by Dror Zicherman,

אהלן חברים קניתי לפני חודשיים באיביי את פאר קריי 5, בגירסא עם 5 dvd התקנתי את המשחק אבל כשאני מנסה להפעיל אותו עולה רק מסך הפתיחה אבל המשחק לא מתחיל לעבוד יש לי כרטיס מסך חזק geforce 1060, מעודכן עם כל הדרייברים החדשים אשמח לעזרה אם מישהו יכול

18. Started by Boaz Ordentlich,

שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז

19. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לדעת מה המשחק הכי חדש בסדרה של המשחק battlefield ומאיזה חנות ברשת אפשר לקנות אותו

20. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות לכתבה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  21. יש ברשותי אביזר הגה של SPEEDLINK שמתחבר ל PC, הדרייבר מותקן ועובד תקין . הבעיה שלא הצלחתי למצוא אף משחק מחשב שההגה עובד תקין . אשמח לעזרתכם .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש להקים קהילה למשחקים משותפים בCIV. מעניין האם יש בכלל אנשים בארץ שאוהבים את הסדרה ומעוניינים לקיים תחרויות

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by gameri,

קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by smootskin,

מנינים...?! העליתי סרטון היילייטס מהמפה החדשה של אפקס לג'נדס, מוזמנים לצפות... קצרצר https://youtu.be/cONkY_JWCQw

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים