עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by overload,

התקנתי את הדמו של GTR ושל ה"מעניש". שניהם פועלים כאילו יש לי מסך רחב, אני רואה רק חצי מהתמונה על המסך והיא מרוחה. במעניש זה גם במשחק עצמו וגם בתפריטים. בGTR זה רק בתפריטים. בשניהם זה בכל רזולוציה קורה. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הכרטיס אבל לא מצאתי שם דבר שקשור לזה. זה מוזר כי HL2 פועל בסדר גמור, וגם הדמו של החדש של FAR CRY (GF 4MX 440, הדריברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. [TABLE=class: cms_table_tborder5, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: cms_table_alt1] ברוכים הבאים לאמיו פיוז שלום לכל קהילת אמיו אונליין היקרה,אני מאמין שרובכם כאן מכירים אותי..ומי שלא-נעים להכיר! אז אני אספר בקצרה על עצמי למי שמתעניין קוראים לי איתי אני תכף בן 18 אני ולא מזמן כבר סיימתי ללמוד - סיימתי לימודים ב 26/01 ובעזרת השם מתחיל מסלול טכנולוגי. לא משנה בלי חפירות יותר מדי - רציתי לספר לכם שאמיו פיוז חוזר! קצת מידע : אמיו פיוז נפתח על ידי ועל ידי רותם (שכיום לא ינהל איתי את השרת) - בשנת 2013 בחודש 9. אמיו פיוז מנה קהילה אוהבת ותומכת,שרת קל,עם המון המון אנשים . השרת הצליח ברמה גבוהה מאוד,בחודש 10 בשנת 2014 (שנה וחודש השרת היה באוויר), בשל פרישת…

• 0 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. למה קוראים למפרי זכויות יוצרים "פיראטים" ומה הקשר שלהם לשודדי הקראיביים? קפצו איתי ועם ינאי לסיקור זריז על מקורות הפיראטיות, כיצד התופעה נולדה והתפתחה. שבוע נפלא

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. החנות המקוונת שמלווה את חבילות ה-Humble Bundle פוצחת במבצעי סוף קיץ הכוללים כמה מציאות מפתיעות, ואפילו מציעה לכם משחק אינדי עדכני ללא עלות כלל לכתבה: http://hwzone.co.il/אל-תפספסו-מבצעים-נאים-ומשחק-חינם-בחנות/

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  5. נתקעתי בשלב השני על הספינה, אני לא יודע מה לעשות כבר, הגעתי לאיפה שיש סירה כזאת שלוייה, אני חושב שצריך איכשהוא לנתק אותה או משהו אבל אני לא יודע מישהו יודע איך עוברים את זה!? הנה תמונה מקווה שזה קצת נותן מושג על מה אני מדבר http://myfiles.co.il/file/9109/------------JPG.html

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tphss,

אני בCHAPTER 6 ואחד מהQUESTS זה להציל איזה מישהי, עכשיו מצאתי אותה אבל אני לא יכול לקחת אותה איתי כי זה אומר לי PARTY IS FULL... כאילו אין מקום לעוד מישהו לקחת איתי, איך אני מעיף אחד שיש לי?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by talevi83,

יש כאן עוד מישהו שיש לו את ה DLC ובימים האחרונים אין לו את האפשרות לבחור בחיפוש לשחק במפות DLC או במפות רגילות? או לחילופין האם יש כאן עוד מישהו שמקבל פינגים גבוהים בימים האחרונים (100+) למרות ההגדרות של הפינגים (70-80)? אם כן יש למישהו אולי פתרון לעניין הזה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by trz_tz,

מי יכול לעזור לי !!!! הורדתי את הטלאי החופשי התקנתי והכול טוב ושאני מתחיל לשחק הכול עובד אבל בדיוק שאני מסיים תמשחק זה יוצא ועושה לי שגיאה מי יכול לעזור לי??? :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

אני משחק ב טוני הוק החדש ואני בעיר השלישית (אחרי ספרד) וחסר לי רק עוד 25 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש יש שאומר לעשות מן תרגיל כזה סיבוב בעע לא הבנתי כלום האיש הזה עם שיער בלונדיני,מישהו יודע איך עושים את התרגיל הזה?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. רק לא במירק בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  13. בסוני החליטו כי האינפלציה הבינלאומית הדוהרת לא מאפשרת להם להמשיך למכור את הקונסולות שלהם במחיר המקורי שלהן תוך שמירה על כדאיות כלכלית סבירהלכתבה

14. Started by Born2Kill,

האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. האלן חברים אני הקראקפלייר ,הוצאתי סרטון חדש אתם מוזמנים לצפות

17. Started by 104952,

שלום לכולם , התחלתי לשחק לפני שבוע RE4 למחשב , אני נהנה מאוד בנתיים אבל יש לי כמה שאלות למבינים בנושא - 1) האם כדאי לי להשתמש רק בשוטגאן וב HANDGUN ולשפר אותם....או לקנות כל הזמן נשקים חדשים? 2) בשביל מה אני צריך לאסוף את כל האוצרות שבמפה? הם יתנו לי משהו? או שסתם הם פשוט שווים הרבה כסף? 3) מצאתי BEERSTIN ומצאתי שתי אבנים בשם CATSEYE. חיברתי אותם לBEERSTIN , ולא קרה כלום, האם אני צריך למצוא אחד נוסף? ומה יצא לי בסוף ( לא איכפת לי אם זה יהיה ספוליר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by יהונתן,

היי יש לי בעיה במשחק סימס 2,התקנתי את המשחק סימס 2 ואחרי ההתקנה אני מנסה להעלות את המשחק ומיד עולה לי מסך כחול ומאתחל לי את המחשב... לפעמים זה פשוט נתקע וזהו...יש לי מחשב חזק ואין סיבה שלא יעלה משחק מ2004. אשמח לעזרה... יהונתן.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by ofekf,

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. למי שיש את המשחק DEAD TO RIGHTS: יש לי את בעית ה-CANISTER הידועה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הכרטיס RADEON 9600XT שלי, אבל לעומתי חבר שלי עם הRADEON 9600PRO שלו מפעיל את המשחק ללא כל תקלה. אני לא מעוניין בפאטץ' אבל יש איזשהי שיטה לפתור את זה אולי בהגדרות של הכרטיס או משהו?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Henry55,

המשחק היחיד שראיתי שיש לו 3d מובנה כאופציה בתוך המשחק , וניסיתי את ה3d קצת , והעיניים שלי פשוט לא יכולות לעמוד בזה אפילו לשנייה , שזה מוזר , מכיוון שאני רואה סרטים בתלת מימד כל הזמן , ולא הרגשתי בסרטים שום אי נוחות , אפילו לא קטנה. הקטע עם הרזולוציה קצת מבאס (720p בתלת מימד...) , אבל זה היה ידוע לי שזה יהיה ככה. יש למישהו פה ניסיון עם המשחק הזה בתלת מימד או משחק בכלל בתלת מימד?? יש היום מסכים שיש להם את האופציה ל1080p בתלת מימד?? (לא ממש קשור , אבל על הדרך...)

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by IDOnoach,

שלום. הורדתי גרסה פרוצה בשביל לנסות את הקמפיין לפני שאני רוכש. שאני מתחיל לשחק במשימה הראשונה הFPS צולל ל 3-2 יש לציין שיש לי מערכת חזקה יחסית (I5 GTX 760 וכו..) ושהרצתי את BF3 על FHD ואולטרא אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by X_Dror,

http://www.bit-tech.net/gaming/2005/12/09/source_film_effects/1.html איזה כיף! Valve ממשיכה לפנק. (כתוב שהם יוציאו את זה עם העדכון הבא אבל לא הודיעו מתי הוא יהיה)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by ישראל אופרק,

Star Wars Jedi: Fallen Order שווה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.