עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mintonxbz,

שלום לכולם!!!אני פותח הגרלה עבור משחק Call of Duty : Black Ops . יש לי עוד הרבה משחקים, אבל נתחיל לאט לאט. אז מה צריך כדי להשתתף? הפורום לא נועד לפרסום (חינמי)

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  2. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. היי הורדתי 2 משחקים מהמתנה שקיבלנו , יש לי את מספריי האקטביטציה של כל שלושת המשחקים , האם בעתיד לאחר פירמוט מחשב אני יוכל שוב להוריד אותם ? המשחק של היטמן הותקן ישירות דרך הסטים , אבל FC3 ירד לי לספרייה בסטים וכך אני יכול לגבות את הספרייה ולהתקין שוב , אבל מה יהיה עם המשחק היטמן שישר הותקן למחשב?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  4. קשה להגיד אם זה מצחיק או עצוב אבל EPIC הודיעו שהם סוגרים את Impossible Studios, הסטודיו שהוקם מיד לאחד סגירת BIG HUGE GAMES. למי שלא זוכר כמה ימים לאחר הסגירה EPIC הודיעו שהם יפתחו סטודיו חדש שמרבים מעובדי BIG HUGE יעבדו בו. מאז פתיחת Impossible Studios עבדו בסטודיו על Infinity Blade: Dungeons שנמצא בפיתוח מספר שנים ועובר ממפתחת למפתחת (בקבוצה של EPIC). מדובר בגילגול השלישי של BIG HUGE GAMES שמוצא את עצמו בסגירה EPIC מאפשרים לעובדים בסטודיו לקנות את השם Impossible Studios יחד עם הלוגו והכל ולהמשיך לעבוד כחברה עצמאית אבל בספק אם יש להם את הכסף לעשות את זה... http://kotaku.com/5982897/epic-closes-impossible-the-studio-built-on-the-ashes-of-big-huge-games

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. המשחק מזכיר במשחקיות את Gears of War רק עם נשקים אמיתיים ובגרפיקה קצת את Borderlands בגלל הסגנון הקומיקסי. המשחק עצמו נראה לא רע ומגיב טוב יחסית, מה גם שאין הרבה משחקים טובים בסגנון הזה למחשב. המשחק עולה 15$ בסטים, לינק - http://store.steampowered.com/app/217860/ הנה סקירה קצרה של המשחק - ועוד הדגמת משחקיות - ביקורות ראשונות טובות: http://thecontrolleronline.com/2013/02/special-forces-team-x-review/ http://masonicgamer.com/reviews/special-forces-team-x-xbox-360/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמו שאתם יודעים, Doom הפך לקוד-פתוח לפני כמה שנים, ומאז הוא עבר אבולוציה אדירה. אנשים טובים המירו את המנוע של Doom לעבוד עם חלונות, לינוקס וכו' בלי שום צורך ב-DosBox או משהו כזה. זאת אומרת שאפשר לשחק על מסך מלא, לקבל מסך רחב מוצלח (שלא מועך את התמונה), ואפילו Direct3D שנראה מעולה. לאחרונה נתקלתי במוד חדש למשחק, שקוראים לו Brutal Doom והחלטתי לנסות. אז דבר ראשון: מה זה Brutal Doom? המוד משפר כמעט כל דבר במשחק, והופך אותו למכונת אקשן מטורפת. המשחק יותר מהיר, יותר אגרסיבי והרבה הרבה יותר מדמם. יש שיפורים בגרפיקה, במשחקיות, בנשקים, יש Finish Moves דרמטיים ואפילו לזרוק Middle Finger ולקלל את האויבים שלכם. יש מצבי ירי משני לנשקים, יש אפשרות לבעוט עם הרגל (כמו דיוק ניוקם) ואפש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Galit17,

תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אולי נהפוך את המשחק למשהו יותר כיפי ונקים קבוצה של ישראלים למשחק? שכל אחד ירשום את השם שלו. או תחפשו אותי: ISRAEL-IAF בסיסים: idsaash1 ו idsaash2

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by abav,

קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  11. היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by Art Tatum,

משחק אינדי בסגנון roguelike: http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Overview -Choose from 3 Character classes - Marine, Scout, and Engineer, each with different advantages. -Go up levels and improve your skills by fighting monsters, salvaging technology, and crafting equipment and weapons. -Fight dozens of enemies from the Sword of the Stars universe. -Use over 30 weapons and armor-types including laser guns, flame-throwers, plasma cannons, powered Brawler armor and lightning blades. -Use randomized augmentation items to modify your weaponry and armor. They're different every play-through - you won't know what they do until you use them. -Find and craft spec…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by ns,

יש לי מעבד 3.3i3 2120 כרטיס מסך geforce gtx 550 ti זכרון 4גיגהבייט וכשאני שם את המשחק על הגדרות הכי גבוהות +4aa+16af ב1900*1020 אז אני מקבל אף פי אס נורא נמוך בסביבות ה30 40 ... האם זה בסדר? אני רוצה שיפעל לי על 100 אף פי אס ...מה לעשות ? האם דרוש מחשב טוב יותר ואם כן תוכלו להמליץ לי על חלקים שיפעילו את המשחק על הגדרות הנל ב100 אף פי אס?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by idanmal,

היי חברים.. אני רוצה להעביר חלק מההרחבות לכונן אחר(כבר אוזל המקום ב-SSD). אין אני עושה את זה ושיפעלו, האם הזמן טעינה יהיה משמעותי ביותר?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by EpoXi,

שלום חברים, רציתי לדעת אם ישנה קהילה פעילה למשחק CSS? שיחקתי פעם 1.6 והבנתי שהוא דיי מת לכן אני שואל על Source. חיפשתי CD-KEY זול לקנייה ומצאתי את זה: http://www.iamcdkey.com/index.php?main_page=product_info&products_id=630 מכירים את האתר הזה? הוא אמין? תודה על העזרה =]

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Devian_Game,

Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש את המשחקים של נייד פור ספיד אם מישהו מוכר אשמח לקנות חשוב לציין שאני מחפש רק את המשחקים האורגינלים תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by UnderZiC,

הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by UnderZiC,

עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by UnderZiC,

סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by talevi83,

יש כאן עוד מישהו שיש לו את ה DLC ובימים האחרונים אין לו את האפשרות לבחור בחיפוש לשחק במפות DLC או במפות רגילות? או לחילופין האם יש כאן עוד מישהו שמקבל פינגים גבוהים בימים האחרונים (100+) למרות ההגדרות של הפינגים (70-80)? אם כן יש למישהו אולי פתרון לעניין הזה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by lazaros,

למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Kak,

אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by mahno586,

שלום לכולם מקווה שתהנו מהסרטון שלי,אני יודע שלא ערכתי את זה כול כך אבל בכול זאת מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=veMODczXLt0 Mahno_gaming

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.