עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yuval_cohen,

יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by pro,

QUAKE3 זה רק MULTIPLAYER או גם SINGLE? ??? :flushthetoilet:

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by ophirv,

בואו!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by DXT,

http://205.252.89.234/hitman2demo.zip זה חדש? כי משום מה אני לא זוכר הכרזה או פרסום של הדמו של היטמן 2... :-\

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by itayze,

האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש

8. האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by The_Matrix,

מתי?? ??? Hitman 1 היה כזה טוב!! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yoav9,

הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  12. יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by pro,

יש לי שאלה שמתחילים את המשחק אפשר לשחק רק אם ORC ו HUMAN ורציתי לדעת האם בהמשך יהיה גזעים אחרים (אחרי שגומרים את המפות) ;D

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by goma,

אני מבקש רק מי שחווה חלק מאפשרויות כאן שיצביע

• 71 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by MINIME,

אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iatia,

מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  17. אז ככה, יש לי BROOD WAR עם CD KEY, עשיתי אינטרנט משותף ורשת ביתית (סוף סוף), אח שלי משתמש באותו ה CD KEY שלי, לכן איני יכול לשחק באינטרנט יחד איתו. האם יש תוכנה או דרך כל שהיא שבכל זאת תאפשר משחק באינטרנט עם אותו CD KEY?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by B@By-KiLLeR,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D

19. Started by naveh3,

לא הבנתי מה זה ווארז??????????????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by WarMachine,

ציטוט מאתר NANA "דרישות המערכת של Doom 3 ידרשו כרטיס מסך מסוג GeForce 2 בלבד, אולם יחייבו מעבד במהירות 1000 מה"צ לפחות. המשחק מרובה המשתתפים יהיה כצפוי מוגבל למדי, ויאפשר לעד ארבעה שחקנים בלבד להתחרות זה בזה על רשת האינטרנט. Doom 3 צפוי לצאת לחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנת 2003." מה אתם אומרים הם יודדעים מה שהם אומרים או שהם סתם חירבשו בשכל?

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Iron Man,

אני חושב שגנבו לי את הCD KEY של HALF LIFE . ניסיתי להיכנס לכמה שרתים של HL ועוד כמה מודים של HL ובכולם כתוב שהCD KEY שלי הוא בשימוש, אפילו בשרתים אירופיים,לא נתתי לאף אחד אותו, מה לעשות? איך יכול להיות שבכל השרתים שניסיתי הוא בשימוש? ד"א אני משתמש בתוכנה The All-Seeing Eyeכדי למצוא שרתים למשחקי רשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gil1908,

אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אני פעם שיחקתי בUtopia מי שמכיר וRunescape יש עוד כאלה שבעבר/הווה משחקים בזה (או דומים)? 8) Utopia מי שלא מכיר, משחק אסטרטגיה כזה וRunescape תפקידים

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by orr1,

אני מחפס כבר חודש את הקראק לGTA מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים