משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המשחק יגיע לPC,XBOX,PS3 המשחק יוצא בתאריך 29.03.2011 סנגלפלייר: Shift מציע קמפיין עיקרי לשחקן יחיד, יש שורה ארוכה של מרוצים לנצח בהם כדי להתקדם ולצבור כסף. עם הכסף שתרוויחו תוכלו לשדרג את הרכב או לקנות אחד חדש, וכאשר הנהג שלכם יתקדם ברמות הוא יוכל לקנות גם רכבים מדרגת ביצועים גבוהה יותר ולהשתתף במירוצים על יותר כסף.ב-SHIFT 2 יהיו 130 רכבים ו-100 מסלולים יהיה יותר סוגי מרוצים וגם נהיגת לילה. יהיה מבט מתוך הקסדה שאמור לדמות את מה שנהג מירוצים אמיתי רואה בעת מירוץ, כולל רעידות והפניית המבט לתוך סיבוב. אונליין: Shift מציע את כל מצבי המשחק שתמצאו במצב לשחקן יחיד גם ברשת עם תמיכה בעד לשמונה מתחברים בו זמנית, וכן מצב דו-קרב בו תתחרו ראש בראש בנהג אחד בלבד. בכל מצבי המשחק ב…
-
- 43 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום חיילים! לאחר ההצלחה במשחק הקהילתי הקודם החלטנו לקיים משחק נוסף. אנו מקווים שתהנו גם במשחק זה. המשחק יתנהל בצורה הבאה: - המוד הוא מוד RUSH - המפה ההתחלתית היא Operation Metro(אם תרצו להמשיך נשים עוד מפות). - מתחלקים ל2 סקוואדים בכל קבוצה. - לקבוצה התוקפת יהיו 50 כרטיסים. 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. • אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. • אסור להתחזות לא…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דמו של משחק OPEN SEASON אבל אני מקבל הודעה שהמשחק דורש PIXEL SHADER 1.1 האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GFORCE MX2 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לסרברים שיש במשחק וזה לא נותן לי כי הוא אומר שהם משחקים בפרוטוקול 7 והפרוטוקול שלי נמוך יותר...הורדתי עידכונים של הפרוטוקול הזה אבל אני לא יודע מה לעשו איתם ואיך לסדר את זה מי שיוד מה לעשות אני ישמח לקבל עזרה תודה אחים שלי מראש..
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? אני צריך דחוף קראק לפיפא 2006 אם למישהוא יש שיגיב לפה או לאימייל sagisidi12@walla.co.il תודה מראש שגיא
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כשהגעתי לשלב השלישי במשחק, קורה משהו מעוד מוזר. אחרי שהוא טוען את השלב, הקומנדר נופל מהשמיים ומת. וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. מה יכול לגרום לבעיה כזאת? למישהו היה את הבעיה הזאת? זה פעם שני שאני מוריד את הדיסק הראשון, כי בפעם הראשונה המשחק היה נתקעה בהתקנה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, עברתי על המפות וכולן פשוט עצומות למצב של 2-4 שחקנים בsplit screen.... יש למישהו המלצה על מפה קטנה שלא צריך 10 דקות רק כדי להיתקל במישהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את X2 THE THREAT בתחלס אותו משחק רק ב X3 יש גרפקיה הרבה יותר טובה. חשבתי על לקנות את ה X3 אבל אני ורצה קודם לשמוע את דעתם של אנשים שיש להם את המשחק הגאוני הזה. האם שווה לי להשקיעה ב X3 שזה בעצם X2 אם שיפור גרפי?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום פורום hwzone היקרים, אני לא בטוח שאני במקום הנכון בשביל השאלה הזו אבל אני אשאל בכל זאת ואם אני לא בפורום הנכון אני אשמח אם תתקנו אותי, השבוע קניתי את המשחק הנ"ל ולמרות שהתקנתי אותי פעמיים רבות ועשיתי תיקון התקנה כמה פעמים אני לא מצליח להפעיל את המשחק ,בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, המשחק נדלק עם מסך שחור ורושם הודעה של aciv has stopped working, Windows is looking for a solution ואז המשחק נסגר וזה לא אומר לי כלום. יש לי וינדוס 8 ומחשב שחזק מספיק בשביל להריץ את המשחק ככה שלא מובן לי מה יכול לגרום לבעיה זו. אשמח לתשובה , תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשחק HOMM3 דרך ההאמצ'י עם חבר, שיחקנו עד לפני כשבוע בלי שום בעיה ופתאום המשחק נותן לי הודעה: Sorry there was an error connecting to that session. Please try again ואח"כ Timeout ניסיתי הכל! התקנתי את ההאמצ'י שוב, התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי אחר, התקנתי הכל מחדש על מחשב אחר אצלי, כיביתי את "חומת האש" בראוטר, כיביתי אנטיוירוסים וחומת אש של ווידוס אצלי. ניסיתי גם דרך Tunngle, כלום! (ו-gameranger לא מצליח להתחבר אצלי משום מה) אני יודע בוודאות שהבעיה אצלי במחשב מכיוון שכל שאר החבר'ה מצליחים להתחבר אחד לשני, אני היחיד שלא מצליח. רקע נוסף: הבעיה הופיע לדעתי (לא בטוח) לאחר שהיו לי בעיות חיברו לאינטרנט עקב ההאמצ'י המליצו לי באיזה …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13969
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שאני נכנס לקטגוריית ההתאמנות אז כתוב שעברתי את האימון הבסיסי (באמת סיימתי) וכשאני מעביר לאימון הטקטי הכל הול טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לאימון עצמו אני עושה: הבא, הבא, הבא והוא חוזר לי למסך הראשי!!!! יש משהו שעשיתי לא טוב!!!??? עריכה: לא ראיתי את הת'רד למטה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני לא יודע מי פה משחק אבל יש קהילה קטנה ברשת מישראל , ועוד יותר גדולה משאר העולם שמשחקים בבטא של המשחק הזה הוא ממש טוב ומי שאוהב משחקי יריות מאתגרים בו המשחקיות מתגמלת עבודת צוות וחשיבה טקטית ורוצה לשמור על הכסף בארנק (חינם) מוזמן לחפש ב STEAM ולהוריד ולהתקין העדכון היה של משימה חדשה ומפה חדשה , ממש טובים , יש מישהוא בפורום שגם משחק?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מי שהיה משחק דרך ה ip הרי בטוח יודע שהיה אפשר לדבר באמצע בעזרת צאט בדרך כלל זה היה f10 חיפשתי באתר של ea למה הפסיקו את זה זה הורס את חוית המולטיפלייר ? למה הפסיקו את זה מישהו יודע .
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. אני מניח שחלקכם שמע על זה שblizzard מעסיקים אנשים לפיתוח איזה שהוא משחק "top secret" ומחפשים אנשים ל next gen MMO. נשמע נחמד... מקווה שלא יזנחו את WoW או משהו כזה... אז יש לכם רעיונות? איזהשהוא MMOFPS של Starcraft או אולי MMO חדיש לחלוטין של lost vikings? או World of Wacraft 2 או אולי משחק של activision בניסוח של בליזארד או משחק חדש לחלוטין. יש לכם עוד רעיונות?
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את השחק אני מקבל שגיאה של Fatal Error. יש אשפרות לעשות ם זה משהו? תודה
-
- 29 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
התקנתי אותו (מקורי לחלוטין לשם שינוי...) אני בא לשחק , אני לוחץ על האייקון (לא משנה איזה) בשולחן עבודה לא קורה כלום,אני הולך למנהל המשימות>תהליכים סוגר את הסטים משמה , לוחץ על האייקון של הסטים וה שאני רואה זה רק שנוספה המשימה לתהליכים חוץ מזה כלום לא קרה, יש למישהו מושג מה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה סוף סוף לקנות 2 עותקים של המשחק אחד לי ואחד לחבר. איך הכי כדאי לעשות את זה? דרך האתר של BLIZZARD או חנות פה בארץ כמו זהhttp://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=starcraft2pc&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=92&aff=Kama〈=he או לנסות לחפש יד שנייה ??? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לענות לי אני כבר מנסה כמה ימים להשיג את הנשקים המעוצבים ואין לי מושג איך ! אני מנצח בתחריות מקום ראשון עם מספר הכוכבים הגבוה ביותר מבין כל השחקנים ולא מקבל כלום ושאר השחקנים כן מקבלים! אז השאלה איך אני משיג את זה? ויש לי עוד שאלה קטנה, כשאני מרים נשק מעוצב מהרצפה אז המשחק אומר לי לשמור אותו במקש F איפה זה נשמר? תודה רבה לכם אשמח מאוד לתשובות!!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב (: ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד. ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל. אשמח אם תעזרו לי בנידון , אסף (: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-