עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bneli,

איך אני מגדיר את המשחק שיהיה ידני? התקנתי הת המשחק בציפיה אליו שיהיה כמו ה NFS RUN שהיה ממש טוב לדעתי אבל בנתיים ממש התאזבתי מזה שלא הצלחתי להגדיר גיר ידני ואחרי 5 דקות יצאתי העצבים מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה? או שככה המשחק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, אתמול חזרתי לשחק בסטארקרפט ובעבר נהגתי לשחק על הגדרות מקסימליות עם אותו המפרט בדיוק, אך משום מה לאחר שעדיכנתי אתמול לגרסא האחרונה (1.5.3 כמדומני) המחשב החל לקרטע על אותן ההגדרות ונאלצתי להוריד אותן לmed\high. האם יש דרך לדעת מה הסיבה ולשחזר את מה שהיה (מבלי להחליף חומרה)? בתודה מראש נ.ב. לא מצאתי את הת'רד על סטארקרפט כיוון שנפתחו ונסגרו יותר מדי דיונים ולכן פתחתי אחד חדש.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by dovshuman,

קניתי BF1942 והתקנתי את המוד DESERT_COMBAT , הבעיה היא שאין סרברים בארץ שאפשר לשחק בהם בפינג נמוך. מישהו יודע למה זה ? והאם בכל זאת יש אנשים מהארץ שמתארגנים ומשחקים ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. ברגע שאני נכנס למשחק (ל CS 1.6 בויסטא (32) ) המשחק מראה את שני האנשים של CS אבל נכנס למצב NOT RESPONDING ואז הוא אומר CLOSE PROGRAM or Wait for responding מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Bug2000,

יש לי WINDOWS XP וכרטיס מסך MX 400 וזה עובד מראה את המשחק כל כך לא ברור עם רבועים ענקיים בצבע דחור בקושי רועים משהו אז חשבתי לי אולי יש איזשהו PATCH ? אם כן תנו לי בבקשה לינק בסדר?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  6. הכותר שהחל את ההצלחה האדירה של The Witcher בעולם הדיגיטלי ופרק הספין-אוף הנהדר של סדרת Age of Empires מצטרפים אל רשימה ארוכה של מאמצים להנגיש הצלחות מהעבר לקהל חדש ונרחבלכתבה

7. הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה

8. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by 3pac,

מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. עד עכשיו ניסיתי את Mideast crisis שהיה עמוס בבאגים ובכלליות משעמם מאד ואת Shockwave mod שהוא פשוט מצויין. מהם המודים שאתם ממליצים עליהם?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Art Tatum,

חלקם סוג של פארודיה לא רק על מסיבת התה עצמה אלה גם על סרטונים אחרים שאנשים עשו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האוסף כולל "שירים" ממשחקיה השונים של החברה ב 20 שנה האחרונות, בין היתר אפשר למצוא את ה Menu Song של Jazz Jackrabbit וגם שיר מ Jill of the Jungle http://epicgames.com/community/epic-20th-anniversary-commemorative-soundtrack/ מזל טוב EPIC! הערה: מעט פחות מרשים ממה ש ID עשו ביומולדת 20 של WOLFENSTEIN (הוציאו גירסת דפדפן חינמית מלאה של המשחק) אבל בכל זאת נחמד.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. הממשיך הרוחני של Castlevania שובר את שיאי המימון של Kickstarter לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by GMTK,

התחלתי לשחק איך אני עושה תשחק שלי חזק? מה כדאאי לבחור?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by giliboy,

מצאתי... אחלה משחק!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by rroonnii,

גרפיקה לא בשמים בכלל, אבל שאין משחקים אז אין תלונות http://www.gametrailers.com/player/usermovies/229475.html דמו - http://www.gamershell.com/download_28910.shtml [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

המשחק הזה לא עולה לי :-[ אין לי מושג למה מראה רק מסך שחור

18. אני צריך סקרין שוט של המפה של NEED FOR SPEED MOST WANTED בבקשה אני לא מצליח לצלם אותה משום מה אם אפשר שתהיה כמה שיותר גדולה תשלחו לי למייל אם זה גדול מדי בשביל פה tal_levi1000@hotmail.com תודה מראש לעוזרים טל

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. ברצוני לרכוש MADDEN 20 למחשב. זה פעם ראשונה שאני אשחק פוטבול האם זה קשה האם אפשר עם המקלדת או מומלץ שלט? ועוד..

20. Started by avshalom,

?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by kfirlion,

אני לא יודע איך עושים תמונה כזאת בבאטלפילד 2 , אז תעזרו לי! תלחצו על הקובץ untitled.bmp להגדלה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. אין עריכה בכלל זה סרטון חופשי שמראה את המוד Blood Money ואת המפה High Tension יום טוב *משחק ראשון שלי טיפה נהרגתי הרבה אבל במהלך המשחקים שעשיתי היום הKD שלי יותר טוב מאשר בסרטון יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Monte,

שחקנים יקרים, את הטריידים, פרסום האייטמים וכו' יש לבצע באשכול הטריידים בלבד. אין לפרסם סתם כך בפורום. אנא השמעו לחוקים, שהפורום יראה יותר טוב ויותר מסודר. תודה רבה מראש! צוות הפורום והקהילה. אשכול הטריידים אני מזכיר, חל איסור מוחלט לערוך מכירה של סקינים. אך ורק טריידים, וזה יתבצע באשכול הטרייד.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. הענקית הסינית מציגה ב-CES פיצול אישיות מרתק: מצד אחד סדרת מוצרי בית חכם בעיצוב פנדה חמוד שגונב את ההצגה, ומצד שני הצהרת כוונות רצינית בתחום הגיימינג עם מסכי ענק וקצבי רענון תחרותייםלכתבה

25. אני מדבר על UT2K3 הכנסתי פנים חדשות לדמות מהמשחק בעזרת התוכנה UPAIN עכשיו איך אני בדיוק משחק בדמות הזאת בתוך המשחק? איפה אני שומר אותה??

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים