משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://sto.perfectworld.com/ המשחק הוא MMORPG חינמי התחלתי לשחק אתמול והמשחק חביב מאוד. אחד הדברים שאני מאוד אוהב במשחקי RPG למיניהם הוא האפשרות לעצב את הדמות שלך לעומק, וכאן באמת יש את זה. בשבילי זה אחד הדברים המוכרים במשחקים האלו. לצערי בהרבה MMOים שניסיתי אין ממש את זה אלא רק 3-4 תבניות קבועות. גם ממש אהבתי את השילוב של קרבות בחלל עם חללית שאתה בונה וקרבות on foot על כוכבים שונים. לצערי זה הכניסה הראשונה שלי לעולם של Star Trek (תהרגו אותי, בסדר ) אם מישהו משחק או מעוניין להצטרף למשחק, תוסיפו אותי כאן Valora@IlanF מהספינה U.S.S Adhara signing off
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך התקנתי תמשחק הכול היה סבבה רשמתי במשחק FPS_MAX 100 וזה היה על 100 קבוע ולא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך ולא בשום דבר אחר רק עשיתי תפקודה עכשיו אחרי כמה יומיים שאני נכנס למשחק זה עדיין על 100 אבל שאני נכנס לשחק עם זה ברשת ועם זה נגד הבוטים זה הולך טיפה תקוע הFPS משתולל ואי אפשר לראות אפילו על איזה מספר הוא נמצא יש אולי איזה משהו שמעמיס על המחשב כי יש לי מחשב קטלני ביותר בשביל משחק כזה מהניסיון שלכם יש איזה משהו שיכול לעזור לי כי זה דבר מטומטם קניתי מחשב קטלני ובסופו של דבר לא עובד לי קונטר סטרייק כמו שצריך אתם בטח מבינים למה אני מתכוון ומה הבאסה פה...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בעודי משחק לי לתומי כנוב מתחיל בחבילה החינמית של SC2, עליתי מול שחקן מליגת יהלום, רק מרוב הלחץ הAPM שלי ירד בחצי, אבל זאת לא הנקודה, הוא שיחק נגדי רק עם reapers וקרע אותי (למרות שעצרתי לו גל אחד בהצלחה ואני גאה בזה). הוא אמר לי שאני משודר עכשיו בלייב באיזה ערוץ שלו שנקרא mtv, והמשדר נקרא ashton kutcher. ושצריך לחפש משהו בשם PUNK'd עכשיו עשיתי על זה חיפוש בגוגל ומצאתי כמה מקומות שמזכירים את השם שלו בהקשר לסטארקראפט2, אבל לא מצאתי שום ערוץ שמשדר. אם מישהו מכיר\יכול למצוא\יכול להפנות אותי למקום שבו אפשר למצוא את הערוץ המדובר, אני אודה לו מאד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מעוניינים. בהצלחה לכל המועמ…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שמה שאני רושם לא קשור למשחק אבל אני לא יודע איפה לרשום ובגלל שאני מנשא לפתוח משחק רשמתי את זה כאן אני הורדתי משחק למחשב בטורנט ונשלחתי לאתר http://www.btnetworks.org/password בשביל למצוא סיסה אבל הוא רושם לי שיש לי dmca ואני לא מבין אך לפתוח את הקובץ סגרתי את חומת המגן שלי ואין לי אנטי ורוס מה עוד יכול לחסום אותי לגישה לקובץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2012-09-20-skywind-morrowind-recreated-in-skyrim-by-a-fan היו ניסיונות דומים לעשות את זה בעבר עם המנוע של OBLIVION אבל שום דבר רציני וגמור לא שוחרר אז אני מקווה שזה יצליח (בתקווה כמו BLACK MESA, למרות ש - TES III משחק גדול ומורכב פי כמה מ - HL אז זה ייקח המון זמן לעשות את זה כמו שצריך).
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מע…
-
- 0 תגובות
- 69k צפיות
-
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מעוניינים. בהצלחה לכל המועמ…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו הצליח לשחק באון ליין של פרו 2013 ב- PC ? אני יושב מול מחשב שמותקן עליו המשחק המקורי שנקנה דרך BUG ובכל פעם שיש ניסיון התחברות מתקבלת הודעה על שגיאה בסיסמה/ID תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שאין אפילו תרד אחד בנושא וחשבתי, בתור שחקן WOW בעבר כי ראוי לציין: חבילת ההרחבה החדשה World of Warcraft - Mists of Pandria שוחררה שבוע שעבר ב27/9. אולי חוסר ההתענינות משקף את הירידה הדרסטית בכמות המשתמשים שבליזארד חווה בשנתיים האחרונות, גם אני אישית לאחר מספר שנים פרשתי סופית מהמשחק לפני כחצי שנה (לא היה קל להוציא את המחט מהווריד). בכל אופן למי שעדיין שם, תהנו מההרחבה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הראשון הוא NEXUS 2: GODS AWAKEN שהוא ההמשך ל - RTS בחלל הטוב מ - 2005 (המשחק בסגנון HOMEWORLD או SINS OF A SOLAR EMPIRE למי שמכיר). http://www.kickstarter.com/projects/mostwanted/nexus-2-the-gods-awaken השני מקורי הרבה יותר, BLACKSPACE הוא משחק HYBRID RTS שבו בונים בסיס על אסטרואיד, כורים שם מחצבים ומגנים עליו. http://www.kickstarter.com/projects/1035580424/blackspace-plan-dig-defend-survive?ref=live בינתיים הם לא התקדמו רחוק מדי במימון שלהם וחבל יהיה אם לא יגיעו ליעדם כדי לפתח את המשחקים.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לשחק בEMPIRE: TOTAL WAR ונתקלתי בבעית סאונד די מעצבנת הסאונד כל הזמן נשמע שבור, מקוטע ולא נעים לאוזן זה קורה גם כשהמוזיקה מהמשחק מתנגנת (בתפריט הראשי ובמהלך המשחק) וגם כשבוחרים יחידה או נותנים פקודה כלשהי חיפשתי באינטרנט ונתקלתי בבעיות דומות אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה התקנתי מחדש את הדרייברים לכרטיס קול וזה לא עזר ובמשחקים אחרים הסאונד עובד נורמלי לחלוטין אני משתמש בWIN7 ודרייברים מעודכנים כרטיס קול REALTEK OB בלוח P35 DS3L של גיגבייט מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני שבועיים מעבד i3 2330 כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וזיכרון 8 ג'יגה בהתחלה הפעלתי דיאבלו הכל עבד לי חלק ואז פיתאום הכל ניתקע שום דבר לא זז אני יורה וזה לא יורד והכל כאילו הויצאו אותי מהשרת.... מה אפשר לעשות? וגם עכשיו זה עושה לאחר שפירמטתי את המחשב
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום וברכה, פעם רשמו את זה בפורום ושכחתי, זה מיועד לכאלה שהכרטיס מסך שלהם לא מסוגל לסחוב את ההגדרות של האנטי הלייסינג במשחק.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי! התקנתי את המשחק ויש לי את מסך המחשב שלי ובנוסף LCD כמסך מורחב. לא ראיתי אפשרות בהגדרות של המשחק להרצה על ההמסך המורחב. במלא משחקים האופציה הזו די בסיסית. מישהו הצליח להגדיר משהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הרחבת Gods & Kings ל Civ 5, וההרחבה נחמדה מאוד, הוסיפו את נושא הדתות ואת המרגלים מה שנותן עוד אספקטים למשחק. אמנם בCiv קודמים זה היה מתחילת המשחק עד כמה שאני זוכר, כך שקצת מרגיש ששילמתי על משהוא שבעבר היה בחינם, אבל לא נורא. אגב, למה הדיון הראשי של המשחק נעול? לא ראיתי דיון אחר בקשר למשחק.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום האם עוד מישהו נתקל בתקלה שאי אפשר להוריד עדכון data pack ל PRO 13 בסוני ? אני די בטוח שהתקלה נובעת מהשרתים של PES כי ניסיתי ממש הכול! החלפתי ראוטר בבית. הפנתי DMZ לסוני פלייסטיישן. החזרתי את הסוני להגדרות דיפולט כדי לשלול תקלה בסוני. הסוני גולש באינטרנט בלי בעיה אבל עדין לא מצליח להוריד את העדכון מקבל שגיאה comunication error
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להתקין את המשחק המקורי אצלי,וכל הזמן מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ.... אני כבר אובד עיצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מוכר את המשתמש פשוט חשבתי שהמשחק יותר ACTION ולא התחברתי אני מוכר אותו ב 140, אני מרעננה את התשלום נעשה במציאות ולא דרך המחשב, שאני אראה לך במחשב שלישלך את הקוד סיסמא ותשנה את הססמא והכל כולל המייל ותקבל גם את הסיריאל ואז תביא לי את ה 140 שקל. ככה זה הכי בטוח לשני הצדדים.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
לפני בערך שנה הייתי מריץ את MW2 במולטי על האפשרויות הכי גבוהות שיש והמשחק היה עובד לי חלק. חזרתי לשחק לפני כמה ימים, המשחק עובד בסדר ואחרי דקה הוא פשוט מתחילות תקיעות במסך מן קרטועים כאלה וזה מחרפן אותי אני לא מצליח לשחק ככה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקנתי את המוד דרך NMM וניסיתי גם התקנה ידנית. בשני הפעמים הFollowers שלי לא מחכים ולא עוזבים אותי. אני אומר להם wait here והם עדים הולכים אחרי וכשאני אומר להם לעזוב אותי, אחרי שאני רושם בקונסול את הפקודה show playerfollowercount אני עדין מקבל ערך 1. מישהו ניתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-