עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by asaf556,

יש לי בעיה במשחק כבר הרבה זמן אני במשימה עם המאג שצריך לירות בו כמה זמן ואז מגיע מטוס והורס אותו אבל לא משנה איך אני יורה בו או כמה זמן המשימה לא ממשיכה אני יורה רבע שעה ולא קורה כלום אמרו לי זה באג במשחק מישהו מכיר את זה? ראיתי סרטונים איך לעשות את המשימה אני עושה בדיוק כמוהם ולא עובד אשמח לעזרה אני רוצה להמשיך לשחק אבל כבר חודש תקוע במשימה הזאת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by dennis14,

מישהו יודע מה עלה בגורלו של ההמשך המיועד ל - ENCLAVE או ש - STARBREEZE ביטלו אותו בסופו של דבר ? כשחיפשתי מידע עליו מצאתי רק סקרינשוט בודד (של איזו טירה).

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by smootskin,

הי חבר'ה, אתמול העליתי ליוטיוב 52 דקות משחק בשרת "Zeus" של ARMA 3. חוויה מטורפת, לא זוכר שנהניתי ככה. אם אתם סקרנים בנוגע ל"ארמא" או יש לכם את המשחק ורוצים להעביר איזה שעה וחצי, תוסיפו תגובה. אגב, הלאג בגלל תכנת ההקלטה, אנסה להבא תכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. יש איזה אתר\חנות עם מחירים מיוחדים למחשקי מחשב חדשים? איפה אפשר לקנות חבילות מיוחדות של משחקים חדשים? איפה אפשר לקנות מבחר משחקים ישנים בזיל הזול?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by gameri,

קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! אני בטוח שכולנו מכירים משחקים כמו Skyrim, Fallout, Morrowind וכו'. חברת בתסדה היא היום אחד השמות הגדולים בתעשייה, אבל הסיפור שלה מתחיל במקום הרבה יותר צנוע, ומסתבר שמאחורי החברה הזאת יש סיפור דרמטי מאוד. בשלב מסוים, בתסדה אפילו עמדה להיסגר, אבל הצליחה לצאת מהמצב הקשה ברגע האחרון. מקווה שתהנו מהסרטון! אשמח לשמוע מה דעתכם. אם נהניתם, מוזמנים להסתכל ברשימת "ההתחלה העקומה - כל הפרקים", יש שם עוד כמה סרטונים בסגנון על כמה מהחברות הכי מוכרות בתעשיה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  7. http://www.basketsim.com/ על אותו סגנון אבל זה הרבה יותר אינטנסיבי תמהרו להירשם מי שרוצה, המשחק הזה חדש, רק נפתח, ולכן, אם תתחילו עכשיו ותמשיכו אתם תהיו בצמרת ולא תהיו בליגות התחתיות חח ;D יום טוב.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by avi1010,

שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-lords-fallen-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by navk2,

אני מת לשחק את זה ככה ! בינתיים אני לא מצליח אפילו לא במסך במלא...

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  12. משחק חדש שעושה שימוש במנוע Real Virtuality 3 של המשחק ARMA 2 לחובבי הז'אנר נראה לי שהמשחק יצליח להעסיק אתכם עד ש ARMA3 יגיע לי זה נראה כמו מוד מושקע ביותר ובתקופה הנוכחית והיבשה מאוד של משחקי יריות אפשר לנסות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לחבר שלי תמשחק WWE SmackDown! Vs. RAW 2006 והוא לא נמצא שם לפי מה שידוע לי יש למישו מושג על משחק שהוא כן נמצא בו, אולי בגרסה של 2004 ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. עדכנתי ל גרסא 1.3 עכשיו ה SAVE שלי פגום ואי אפשר לעשות LOAD בקיצור יש איזה פקודה בקונסול או משהו להעביר מפה\שלב הבא ?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by gman_il,

אחרי שיצא הטלאי המעולה של היורוליג , אפשר לשחק ביורוליג. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר טלאי או כל דרך אחרת שבעזרתה אפשר לשחק עם קבוצות ה- NBA אל מול קבוצות היורוליג?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. בואו לשמוע על המבצעים הבולטים בימים אלו בחנות הגיימינג של וואלב, ובחנות הגיימינג האלטרנטיבית שדוגלת בהעלמת הגנות הקבצים סוף השבוע הנוכחי הוא זמן טוב לא רק לרכישות בתחום החומרה – אלא גם לרכישות של משחקים. בחנות של פלטפורמת ה-Steam, הנחות סוף השבוע המסורתיות כוללות כעת את משחק הפעולה הנהדר Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition שלו שהושקה בתחילת השנה עם חבילת הרחבה מאסיבית ואיכותית ועוד שידרוגים שהפכו משחק טוב למשחק נהדר. הכותר הזה זמין בעבור 40.2 דולר, שמגלמים הנחה של 33 אחוזים לעומת המחיר המלא שעומד על 60 דולר. Dying Light: Enhanced Edition עוד ניתו לרכוש בהנחה את משחק הפעולה האלים Killing Floor 2, שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזמין לר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by guyhhh,

אהלן חברה ,יש לי בעיה עקרונית בתחילת shellshock ,די בהתחלה צריך להיכנס למערה ולשים בה חומר נפץ ולפוצץ אותה . בשלב הזה אני פשוט לא מצליח לבחור בחומר נפץ , אני מצליח לבחור עם הגלגלת של העכבר כל כלי נשק אחר אבל כשאני מסמן את החומר נפץ זה פשוט לא תופס אותו. בבקשה , כל מי שמכיר את השלב גם אם זה הצליח לו שירשום שהצליח לו שאני אדע שיש לי בעיה במשחק או שירשום פתרון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by bneli,

איך אני מגדיר את המשחק שיהיה ידני? התקנתי הת המשחק בציפיה אליו שיהיה כמו ה NFS RUN שהיה ממש טוב לדעתי אבל בנתיים ממש התאזבתי מזה שלא הצלחתי להגדיר גיר ידני ואחרי 5 דקות יצאתי העצבים מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה? או שככה המשחק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by J S Bach,

היי, אתמול חזרתי לשחק בסטארקרפט ובעבר נהגתי לשחק על הגדרות מקסימליות עם אותו המפרט בדיוק, אך משום מה לאחר שעדיכנתי אתמול לגרסא האחרונה (1.5.3 כמדומני) המחשב החל לקרטע על אותן ההגדרות ונאלצתי להוריד אותן לmed\high. האם יש דרך לדעת מה הסיבה ולשחזר את מה שהיה (מבלי להחליף חומרה)? בתודה מראש נ.ב. לא מצאתי את הת'רד על סטארקרפט כיוון שנפתחו ונסגרו יותר מדי דיונים ולכן פתחתי אחד חדש.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by dovshuman,

קניתי BF1942 והתקנתי את המוד DESERT_COMBAT , הבעיה היא שאין סרברים בארץ שאפשר לשחק בהם בפינג נמוך. מישהו יודע למה זה ? והאם בכל זאת יש אנשים מהארץ שמתארגנים ומשחקים ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. ברגע שאני נכנס למשחק (ל CS 1.6 בויסטא (32) ) המשחק מראה את שני האנשים של CS אבל נכנס למצב NOT RESPONDING ואז הוא אומר CLOSE PROGRAM or Wait for responding מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by Bug2000,

יש לי WINDOWS XP וכרטיס מסך MX 400 וזה עובד מראה את המשחק כל כך לא ברור עם רבועים ענקיים בצבע דחור בקושי רועים משהו אז חשבתי לי אולי יש איזשהו PATCH ? אם כן תנו לי בבקשה לינק בסדר?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. הכותר שהחל את ההצלחה האדירה של The Witcher בעולם הדיגיטלי ופרק הספין-אוף הנהדר של סדרת Age of Empires מצטרפים אל רשימה ארוכה של מאמצים להנגיש הצלחות מהעבר לקהל חדש ונרחבלכתבה

24. הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה

25. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.