עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by simonsix,

לא יודע מה איתכם אבל אני כבר די התייאשתי מלחכות לעדכונים מחברת bethsoft לגבי הפיתוח של המשחק הזה. תאריך היציאה לא ידוע למרות שצויין שישוחרר ב Q4 2008 שזה בעוד שנה בערך. מספר כתבות ברשת ציינו בקצרה על חוויות מהדמו אבל די במעורפל כך שלא השתכנעתי שאכן ראו את הדמו. קיבלתי היום לינק לסקירה די רחבה על רשמים מהדמו : http://www.gamebanshee.com/previews/fallout3-1.php עוד דבר,לא יודע עד כמה זה הגיוני,מקווה שכן,באתר של וודוו-אקסטרים (IGN) רשום בתאריך היציאה - Release Date: 2008-03-01 http://ve3d.ign.com/articles/news/game/568806/PC/Fallout-3 (באמצע העמוד מימין ) :

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by X_Dror,

זה מגיע.... http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=9734&postdays=0&postorder=asc&start=0 שבוע הבא כבר יהיה אפשר לשחק ב- Counter Strike:Source המלא דרך Steam

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviv00,

למי שרוצה לשתף סירטונים או חדשות בקשר ל VALORANT בישראל מוזמן ל - https://www.reddit.com/r/ValorantIsrael/

5. עריכה הנהלה: אתה מוזמן לעשות את זה בפורום אחר, לא פה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by snaek212,

תאמת זה בכל משחק שעובד על גרפיקה גבוה המחשב עובד כמו ש8600gt עובד אבל לאחר זמן הוא נכבה אם אני מוריד את הגרפיקה הוא לא נכבה המחשב לא מתחמם עובד על vista c2d 2.0 3gb ram 8600gt

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by t-macc,

האלן קניתי אתמול מיק,חלק מהמשחקים עובדים אבל יש משחקים שפשוט לא שומעים אותי. כמו HL או CSS.יש אולי משהוא במשחק שאני אמור להגדיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by -=NightHawk=-,

O.K אז כשאני נכנס לסרברים הוא יוצא ואומר ש... your counter-strike executable is out of date. counter-strike will now update to the current version אז אני לוחץ על או קי והוא מחפש דרך האינטרנט ואז הוא אומר לי שזה מעודכן אני לא יודע מה לעשות התקנתי כבר את המוד 1.5 וזה עדיין חוזר בבקשה תעזרו !!! ??? ??? הנה 3 פתגמים שכדי לשנן אותם : 1. אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמגישה אותו 2. למד את כל החוקים ורק לאחר מכן תשבור כמה מהם 3. לפעמים הצדק הוא רק כוכב לכת

10. Started by Googleness,

חחח התחלתי בשעה 23:30 בערך והספקתי לעשות את הקווסט הראשון של הטוטוריאל + מבוך אחד בעיר הראשונה שמגיעים אליה. אני חייב לאמר שהמשחק יוצא מגדר הרגיל. מזכיר לי שהתחלתי לשחק באובליביון. בכל מקרה, מישהו יודע איך להגדיל את מספר החפצים שאפשר לסחוב בו זמנית על הדמות בצורה הכי מהירה ויעילה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Sarm1x,

מי אתם אומרים שתיקח?

12. קניתי HD6850 וקיבלתי אתיו קופון לDIRT3, ולא מצאתי עליו שום אזכור למספר הפעמים שאפשר להשתמש בו... הקופון פג תוקף ב31 החודש הזה. הבעיה היא שיש לי הרגל לפרמט את המחשב די הרבה, אני לא אוהב להתעסק עם כל הנקיונות אני פשוט ישר הולך על פרמוט (וכן הצלחתי למלא בזבל את המחשב החדש שיש לי בקושי חודש) אז אם הקופון חד פעמי אני אעדיף לשמור אותו לפרמוט הבא למישהו יש נסיון עם זה ?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by xanapox123,

שם הקבוצה:efd-team חברי הקבוצה: asshole awkward xanapox inuse zazoo http://imageshack.us/f/210/2011121400001.jpg/ אימייל:amiel_55@walla.com פלאפון: בפרטי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sevenX,

אז ככה: לפני שהמשטרה לקחה את טומס הוא הביא לי מפתח לחנות שלו בחנות שלו יש כספת שלפי מה שהבנתי אני אמור לקחת את מה שיש שם ולצאת מהעיר אבל אין לי מושג מה הקוד לכספת נישבר לי כבר הראש מרוב חיפושים מישהו יודע מה הקוד =? הנה תמונה: http://img461.imageshack.us/img461/788/dsd4eh.jpg

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. מה עושים???? הגעתי אליו הוא איבד את ההכרה לפני שהספיק לומר מי או מה ואין לי מושג איך ממשיכים ולאין הולכים!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון UFO Aftermath

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by Vidati,

ממש בהתחלה (אני חושב שזה אפילו השלב של הדמו) יש איזה נזיר שכל הזמן מדליק את האור בחדר ואני צריך לסגור אותו ואז הוא לא רואה אותי לכמה שניות ואני צריך לעשות משהו אבל אני לא יודע מה.. אם אני יורה עליו זה לא עוזר יש לו מגן..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Or94,

האם יש חנות בארץ שמוכרת את המשחק כבר במחיר סביר של 200 שקל? אם כן תנו לי בבקשה לינק לאתר. לPCGAMES המשחק עדיין לא הגיע. האם הוא אמור להגיע לשם בזמן הקרוב?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by lielmar1,

שלום לכולם !!! אני צריך שמירה למשחק Xpand Rally Xtreme אם אין לכם שמירה אז תביא לי צ"יטים או קודים או טריינר ותסבירו איך להשתמש תודה רבה לעוזרים !! :)

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by davidcohen,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי את המשחק לפני שבוע, המפרט של המחשב בצד. הייתה לי בעיה שהמשחק בכלל לא היה נכנס לרשימת השרתים, אבל אחרי שעידכנתי את המשחק לגרסה האחרונה הבעיה נפתרה. אני רואה את רשימת השרתים, והיא מצליחה להתעדכן. בעיה ראשונה טיפה זניחה, אני לא יכול לסמל V בתוך הפילטר של השרתים! אם למשל אני לא רוצה שיהיה שרתים מוגני סיסמה ברשימה, אני לא מצליח לסמן ב-V בתוך הריבוע של PASSWORD! הבעיה היותר רצינית היא שברגע שאני מתחבר לשרת, אני רואה שהחיבור הצליח, ויכול לשמוע את הקולות של השחקנים ברקע, רק שכל מה שאני רואה הוא מסך כחול או אפור! אני לוחץ ESC וזה פשוט מחזיר אותי לרשימת השרתים במשחק! הדרייברים של הכרטיס מסך הם הכי אחרונים מאתר הבית של NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by nall,

בוקר טוב , רכשתי את החבילת תוספת דרך EA LINK , קיבלתי הודעה על אישור הקנייה ולינק להורדה , לאחר ההתקנה ובהפעלה של מפה כלשהי מהחבילת תוספת אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שכדי לשחק במפה הזאת אני צריך את חבילת התוספת שכבר קניתי , משום מה המערכת לא מזהה שקניתי את החבילה והיא כבר מותקנת ... מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by stone cold,

על המשחק המשך לSaints Row זה משחק "ארגז חול "בסגנון של GTA רק פחות רציני ויותר ארקידי במילים אחרות GTA קליל המפתחת היא THQ אתר רישמי - http://www.saintsrow.com/age_gate.php תיאור אתם מגלמים עברין\עברינית שמתעורר מתרדמת ובורח מהכלא אחרי הבחירה יש לכם מגוון משימות שאתם צריכים לבצע וזה כולל כמובן רציחות ונסיעה ברחבי העיר במכוניות שאתם גונבים דרישות מערכת 1.1 Minimum System Requirements -------------------------------- Operating System: Windows® XP or Vista. CPU: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 or equivalent. Memory: 1 GB system RAM Sound: DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card Video Card: 128MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 s…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.