משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עידן בו VR מתקדם ואיכותי יהיה זמין ללא צורך בפריסת כבלים בכל רחבי החדר קרוב יותר ממה שחשבנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.
-
שלב אני חושב אחרון מראים לך שני סוגים של זמן אחד מהם אחרי כמה זמן לא זז אני לא יודע איך עוברים מי שאבין איזה שלב אני מתכון שיענה .ואם לא הבנתם אני יסביר ביותר ברור פשוט מחקתי את המשחק כי יתיאשתי אבל השמירות קימות .אם יש מישהו שיודע ועבר את כל השלבים רק שהוא לא הבין על איזה שלב אני מתכון שיגיד לי ואני יתקין את המשחק ואני ינסה למצוא עוד רמזים לשלב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי, משחקי STEAM (או משחקים בכללי) שהם EU ONLY יעבדו בארץ אם קונים אותם ברשת? לדוגמא: https://www.g2play.net/category/31072/call-of-duty-infinite-warfare-eu-steam-cd-key כתוב בפירוש שמשחק יעבוד רק עם IP אירופי, האם ישראל אכן נחשבת? נ.ב. הכוונה בלי חוצצי VPN וכד'. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכפתורים מתאפסי םכל הזמן וכל פעם מחדש אנ יצריך להגדיר אותם מחדש .. מה עושים כדי שהם יישמרו ?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוכרז תאריך יציאה רשמי להרחבה stand-alone של Crysis . תאריך יציאה : 12 לספטמבר באירופה , 16 לספטמבר בארה"ב . המשחק יימכר במחיר מוזל יחסית של 30$ בארה"ב . למעוניינים דרך Ea Store יש הזמנה מוקדמת של המשחק במחיר של 24.95$ . http://n4g.com/pc/News-183457.aspx דרישות מערכת למשחק פורסמו בנוסף : CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista),Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ forVista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP with Servi…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפי דעתכם, מה הם 10 המשחקים הטובים ביותר שיצאו בשנתיים האחרונות?
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק אחד נגד השני ברשת בבית(יש לי רשת צקן N , וארבעה מחשבים).. יש איזה משחק כמו "Crysis" שאפשר לשחק אחד נגד השני ברשת הבייתית(לא דרך האינטרנט)?? יש לי את "Crysis 2" ולא ראיתי שם אופצייה כזאת..
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/227220/ תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים... TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק אבל הוא בצרפתית....יש אוליי איזה קובץ או משהו שיהפוך אותו לאנגלית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
איזה קונסולה כיכב כהקונסולה הכי טובה לדעתכם.... תצביעו!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוכר את ה 16GB RAM למי שמעוניין אני מעדיף למכור לאנשים מוכרים להיפגש ונגמר הסיפור מי שמעוניין סטים : tovahi10 http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c9d-16gsr זה הדגם. איזור קריות- קרית חיים
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מממ מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה. בכל מקרה, הייתי אצל בן דוד שלי בפעם הראשונה מזה שנתיים לפחות. ופשוט לא האמנתי - הוא עדיין עם אותו מחשב ישן, עם אותם המשחקים שהיינו משחקים לפני שנים. סופפלקס, אחלה גירסה של סופר מריו, זול ועוד. האמת - זה ממש כיף, מעין מכונת ארקייד ישנה בבית. בעקבות זאת התקנתי סופפלקס אצלי במחשב. זה דווקא כמעט עובד, בניגוד למשחקים ישנים אחרים שניסיתי להתקין. רק שכל לחיצה קטנה על חץ ואני זז לפחות 5 משבצות בכיוון שלחצתי. המשחק הזה לא ממש מתאים לפנטיום 4 הא? (או שאולי לXP). ניסיתי "מצב תאימות" וינדוס 95 ו98, זה לא עזר. ביטלתי את "האצת חומרה", גם לא עזר. יש פתרון אחר שיכול לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק SHELLSHOCK 67 וכשאני מנסה להכנס למשחק הוא רושם : DIRECT3D : ERROR ERROR 8876017C האם אני צריך לחכות לפאטצ רשמי או שזאת בעיה בכרטיס מסך או הדרייברים (כמו תמיד) יש לי RADEON8500...
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-