עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק האינדי האפלולי והנהדר של סטודיו Playdead זמין להתקנה חינמית בחנות המשחקים המקוונת, לרגל השקה של כותר חדש ומסקרן לא בכל יום משחקים שעולים כסף מוצעים בפלטפורמת ה-Steam ללא עלות בכלל, אז כשזה קורה – מומלץ בהחלט לעוט על ההזדמנות ולנצל אותה. זה בדיוק המצב כעת, כשמשחק ההרפתקאה והפלטפורמה האפל והמצמררLIMBO זמין בחינם, רק עד מחר. LIMBO הוא משחק קצר שמכניס אתכם אל נעליו של ילד קטן אשר מוצא את עצמו בעולם מסוכן ובלתי מוסבר, והוא נחשב לאחד מכותרי האינדי המובחרים ביותר שנוצרו בשנים האחרונות – במידה ועדיין לא התנסיתם בו, לוותר על ההזדמנות לעשות זאת בחינם כעת יהיה בגדר פשע גיימינג. להמשך: https://hwzone.co.il/נצלו-את-ההזדמנות-משחק-הפלטפורמה-הנהדר-l/

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  2. מבצע הקיץ הטרי של החנות המקוונת הפופולרית GOG מציע קונספט מעניין, כשכל רכישה באשר היא תזכה אתכם גם במשחק החלל Rebel Galaxy ללא עלות נוספת לכתבה

3. Started by vourt,

בימים הקרובים שניהם באותו מחיר ומלבט מה יהיה משחק טוב יותר לאוהבי מרוצים ואקשין (אני והבן שלי בן 7:-)) מה אתם אומרים? Need for Speed Payback או Forza 7 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי משהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשחק בסרברים פרטים במשחק MUonline ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by mosh18,

אפשר לדעת איך פותחים שמה חשבון למה אני לא הבנתי

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by amit_Sal1,

התקנתי את המשחק הפעלתי אותו נסעתי קצת ואז כשהגעתי למסלול הראשון הוא נתקע במסך כזה סינגל פלייר ומולטי פלייר (המשחק לא ממש תקוע פשוט המסלול לא עובד)

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

תודה.. יש למישהו?

8. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

9. Started by UNDERDOG,

המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. החידוש המודרני השלישי בסדרת האסטרטגיה המפוארת יגיע בחודש הבא - ומעריצים כבר מתחילים לפנטז על טיפול איכותי דומה לו יזכו יצירות אחרות מבית אולפני הגיימינג של מיקרוסופט לכתבה

11. Started by macron1,

לעזאזל שיחקתי בשלב הזה 200 פעם ואי אפשר לעבור אותו השלב הזה שמתחיל בכביש ואז יורדים לביוב {ולא נראה לי שרק אני לא מצליח כולם שם מתלוננים שהם לא מצליחים} אם מישהו יודע על מה אני מדבר ואפילו עבר תשלב שישתף אותי יועיל!!!!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Epic Battle Fantasy אם אתם אוהבים משחקי RPG ובעלי חוש הומור, Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקים שאתם בהחלט חייבים לנסות. הסדרה שהתחילה כסדרת משחקי פלאש, צברה פופולאריות רבה וכעת המשחק הרביעי שלה זמין להורדה דרך STEAM (אם כי אפשר לשחק בו בחינם בגרסת הפלאש, פשוט אזור מיוחד לא יהיה זמין לכם). Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקי פארודיה על משחקי תפקידים יפניים. הטקסטים מצחיקים ותמצאו בו אזכורים רבים למשחקים מוכרים יותר ופחות וגם לסדרות אנימה. העלילה שלו לא לוקחת את עצמה ברצינות, ועיקר המשחק הוא הקרבות הכיפיים (בזכות מתקפות מגניבות ומוגזמות ומוסיקה מצויינת), וכמובן הטקסט השנון. שני המשחקים הראשונים מבוססי קרבות בלבד, והשניים האחרונים כבר מציגים מסע בעולם המשחק, איסוף חפצים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mega1234,

בASE מופיעים לי שני שרתים במקום אחד - יש שרת חדש שאנחנו אמורים לדעת עליו ? *עריכה: הצלחתי להתחבר במשחק IP: 212.199.36.46 תהנו, אני הולך לישון.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by IlanF,

במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. לכל מי שמעוניין להוריד טריילר למשחק הנ"ל כדי להתרשם מאיכות הגרפיקה האמיתית של ה PS3 מוזמן להוריד את הטריילר:http://www.gamershell.com/download_13787.shtml

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by SilentBob,

Shenmue הפך לסנסציית קיקסטארטר בתוך כמה שעות, Need for Speed מריח כמו Underground 3, הלהיטים של מיקרוסופט מגיעים גם למחשב האישי ועוד גילויים מדליקים מתערוכת המשחקים הגדולה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-2015-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אקספי: 500עונה:2נקודות לרמה:לוחם, קוסם, אלף, סמונר, רייג : 5 נק' לרמהלאחר משימה של מרלון 6 נק'.אמגי, לורד : 7 נק' לרמהמקסימום סטטים: 32767 רמה מקסימלית: 400אחוזי שילוב: 75%Blood castle Chaos castle Devil squear Castle siege Illusion Templeשרתינו מאוחסן ומוגן היטב!אנטי אק חזק שניבנה במיוחד לשרתינו בשביל לתת לכם את הכי איכות!בעלים : Aviel מתכנת : Dor Cohen עוזר בעלים: Amos מנהל ג'יאמים: Ranמנהל משחק: Yukiפקח משחק: Eyal בהצלחה לכולם

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by ISB,

שלום לכולם, ושבוע טוב. באשכול זה רציתי להציג את שרת דיסקורד חדש, יפה, מושקע שתוכלו לעשות בו כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך. אז קודם כל, קצת רקע על מה יש בשרת. חדרי השרת זה בעצם כל החדרים השונים שיש בשרת והסבר קטן עליהם. יש אותו עותק כזה בשרת שתוכלו להתבונן בצורה יותר נעימה וברורה. השרת בעצם מיועד כך שהמשתמשים שאוהבים לגלוש ב"Discord" תהיינה להם את האפשרות לדבר על המשחק פורטנייט עם אנשים שונים. האתר כולל מידע על המשחק כמו משימות שבועיות, עדכונים וחדשות פורטנייט שתפרסם בעדכניות את החנות של המשחק. כמו כן, אפשר גם לבדוק את הסטטיסטיקה שלך וחבריך במשחק בעזרת פקודה קלה ופשוטה [הסברים נוספים בשרת]. תוכלו…

• 0 תגובות
    • 7.9k צפיות
  19. Started by alex15,

ה WARROCK עובדת על ויסטה או שלא ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by אור4578,

היי, אני מחפש מתכנת של שרתי מיינקראפט שיוכל לעזור לי עם השרת שלי. השרת הזה פעיל 24/7 כי אני משלם עליו כסף, יש אתר כמעט מוכן של מידע על השרת וגם אינסטגרם ואיימיל לתמיכה טכנית. בנוסף יש גם שרת דיסקורד, הדבר היחיד שחסר זה מישהו שיוכל לעזור לי להכין את השרת, מישהו שהוא מתכנת שרתי מיינקראפט ומבין המון בהם. אני מחפש כבר כמה שבועות מישהו שיוכל לעזור לי ולצערי לא מוצא. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ssll8,

Tov az kaha 99% she ani kone CoD4 dereh steam. ha beya sheli im steam she yesh li mehirut mafna pahot me 10 kb/s ani mefahed liknot et cod4 ve lehakot shavua ad she hu yered :'( :-\ az kitser yesh lemishu pitaron la beya Yesh li router ba bait D-Link DI-524 ulay ze ha beya huts mize lo yodea ??? toda le kol ha ozrim tmuna lehamhashat mehirut http://img529.imageshack.us/img529/8599/mafaneu1.jpg

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Spiderpaz,

אחי הקטן משחק בזומבי מוד שמה ומתי שהוא שם ליזרים יש לאגים אחושרמוטה... (ואני לא מFXP!)

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. דיווחים ראשוניים מעודדים וביקורות טובות עשו את שלהם, כך נראה - הפרק הראשי מספר 12 בסדרת המפורסמת חווה את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותגלכתבה

24. מיזם צנוע לפיתוח משחק חדש עבור מערכת ה-Game Boy Advance של נינטנדו, 11 שנים אחרי שהפסיקו לשווק אותה רשמית, הפך לסיפור הצלחה מלהיב ב-Kickstarter - עם גרסאות משופרות שיהיו זמינות גם לאלו שאין בבעלותם את הקונסולה הניידת המצליחה מהעברלכתבה

25. Started by lmlm,

כתבי GAMESPOT ו IGN מדווחים מטוקיו שיש תורים ארוכים של כ 300 איש (!) שמחכים לקניית ה DS LITE והחנויות מכרו את כל המלאי שNINTENDO היקצבה לה( ) הגיל הממוצע שלפי התמונות הוא 40 ! מקור המידע :http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11801 תמונות : http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=&img=1&sid=6145252

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.