משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המשחק החדש מבית יוצרי Dark Souls מצליח להתעלות גם על הציפיות הגדולות ביותר ממנו, כך נדמהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אין לי במשחק את הרזולוציה המקסימלית למסך שלי, שהיא - 1680 על 1050. איך ניתן לסדר זאת .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://groupees.com/bemine 6 משחקים,בשיטת "שלם כמה שאתה רוצה" (החל מדולר), 20% ל- Child's Play המשחקים הם: 1 - Wasteland Angel 2 - Sideways New York 3 - Xotic 4 - BEEP 5 - The Ball 6 - Nikopol נ.ב. א. על מנת לקנות את המשחקים צריך להירשם לאתר (בעזרת דוא"ל, פייסבוק או טוויטר), את המשחקים מקבלים לחשבון באתר [לא נשלח אימייל עם קודים או משהו כזה(אבל לא בדקתי את אפשרות המתנה)]. ב. לפעמים האתר לא זמין בגלל עומס- צריך פשוט לנסות בזמנים שונים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הכוונה כמה גרסאות(NTSC פאל וכאלה והאם פאל יעבוד על PS2 של NTSC
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי המלצה מכם על שרתים ישראלים טובים למשחקים הבאים: Counter Strike Source Day Of Defeat Source Half Life 2 Deathmatch Source תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע בשלב של המשחק (אגב משחק פצצה) בו אני אמור להציל את השבוי במחנה של הויאטנמים. כל פעם שאני מתקרב ,זוחל, יורה באקדח עם המשתיק - מחסלים אותו ואני מתחיל מהתחלה.... איך אני אמור לשחרר את השבוי ? עזרה, עזרה, עזרה - ובמהירות תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני תקוע במשחק הארי פוטר ועוף החול בקטע שבו הפרופסור מסתכל לי במחשבות ואני לא יודע מה צריך לעשות שם.. אם מישהו יודע תודה?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הורדתי כל מני טלאים של NBA LIVE 07 מהאתר מה שקורה זה שהוא פתאום הפך לי את ה משחק לעברית אבל אני לא מוצא שום קבוצה ישראלית ולא את ליגת הווינר לא התקנתי אותם בתוך התיקיות של המשחק במחשב מה עושים כדי לשחק עם קבוצות ישראליות? יש לי את אותה הבעיה בפיפא 07 הורדתי טלאים של הליגה הישראלית ואני לא מוצא אותם הם אמורים להופיע במקום הליגה הדנית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שהייתי ביסודי (לפני כ9 - 10 שנים) היה משחק (לדעתי קוראים לו POD אבל מסתבר שלא) עכביש בחלל כזה שהולך על משבצות וצריך לגמור את כולן וכשהוא גומר את כולן נגמר השלב.. זה היה משחק דו מימדי ממבט מלמעלה והיו בו בערך 20 שלבים אני דיי בטוח שלא תמצאו מי שיודע אז שיכתוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח חדש. בשנת 2016 שקניתי דרך תוכנה steam משחק Call of Duty : modem Warfare משהו מוזר אני רוצה לשחק מולטיפלייר שרתים בעולם. ניפתח חלון הודעה שגיאה. מה זה אומר הודעה שגיאה הזה ? האם יכול להיות המשחק שלי הוא ישן ואולי הפסיקו תמיכה במולטיפלייר שרתים . זה נכון ? מצורף תמונה שגיאה ? איך פותרים הבעיה שגיאה ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק החדש של CROTEAM, יוצרי סדרת Serious Sam זמין ל BETA TESTING ב STEAM. המפתחים רוצים עזרה בהשלמת הפרוייקט לפני יציאת המשחק ב 18/12/2014. כמובן שהצלחת המשחק הזה תעזור גם בפיתוח SS4 שכרגע אין לו תאריך יציאה אבל CROTEAM אשרו שהפיתוח עליו לא הופסק בשום שלב. http://store.steampowered.com/app/330710/ כמו כן המשחק זמין כרגע בהנחה של 10% (או 15% לבעלי Antichamber, The Swapper, or Serious Sam 3: BFE) הזמנה מוקדמת: http://store.steampowered.com/app/257510/ או ב 10% מ GMG (ניתן להוסיף קופון ולהוריד את המחיר ל 27.71$): http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/puzzle/talos-principle/ בהזמנה מוקדמת מקבלים גם עותק נוסף של Serious Sam 3: BFE (אם יש לכם את המשחק יתנו לכם עותק GI…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם . עכשיו נכנסתי לאימייל שלי וראיתי שקיבלתי את הקוד בשביל הבטא . עשיתי משתמש ב EA והפעלתי את הקוד . ואחרי זה המחשב שלי נתקע ועשיתי ריסט , ועכשיו אין לי מושג מאיפה להוריד את המשחק . מישהו גם קיבל את הקוד ? מישהו יודע איך אני חכול להוריד את המשחק ? עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, האמת היא ששום כותרת לא תוכל לתאר את הבעיה ההזויה שיש לי, כשהפעלתי אותו לראשונה, שיחקתי גם כן עם שלט של PS4 במשך כשעה בערך, הכל עבד מצויין. לאחר כמה ימים שניסיתי לשחק שוב התחילה הבעיה, מיד מתחילת המשחק יש תקיעות כאלה שלא מאפשרות לשחק, זה קורה רק עם שלט מחובר, הקטע המוזר הוא שאם אני לוחץ אסקייפ בשביל להגיע לתפריט ולאחר מכן חוזר זה מסתר לכמה שניות ושוב חוזר! שוב זה קורה רק עם שלט מחובר אבל כפי שציינתי זה כבר עבד לי בצורה מושלמת עם שלט אז אני לא מצליח להבין את מקור הבעיה. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
צמד משחקי הכדורגל הבכירים מתכוננים להתנגשות הגדולה הבאה שלהם, כל אחד באמצעות המאפיינים הספציפיים שאותם הוא בוחר לקדם ולהבליט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק XIII וכשאני מפעיל אותו יש לי בעייה יוצא לי מין טווית כזאת של המסך והוא רושם OUT OF FREQUENCY ולמטה יש זמן ורשום POWER MANEGMENT 20 SEC והא יורד וכשניגמר ה20 שניות המסך מיתכבה מה הבעייה??? הבעייה רק במשחק הזה!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? כאמור טורניר מספר 21 יוצא לדרך ביום רביעי הקרוב בע"ה הפעם בשעה 20:00 מתחיל הסיבוב הראשון ולא בשעה 20:30! הטורניר כרגיל עם חוק Pure אשר מבטיח במקסימום שחקנים להגדלת המכסה לעוד. השינויים הם: 1. שעת פתיחת הטורניר כמו שהזכרתי למעלה 2. במקרה של 64 שחקנים הסיבוב הראשון יהיה BO1. 3. בסיבוב חצי הגמר נשחק במפה הראשונה על GSL Daybreak ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i1h אני רוצה להודות לספונסרים של הטורניר: SteelSeries, MSI, G.Skill & 013Netvision
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באחד המשחקים היותר ממכרים שניתקלתי בהם ברשת. המשחק מזכיר את המשחק של פוקימון שיצא לגיימבוי בזמנו, משחק באמת ממולץ לכולם. שמו: Mardek 2 http://flashworld.co.il/Games/Mardek_2.php אם מישהו זקוק לעזרה, רוצה להגיב, או כל דבר אחר נא לרשום פה!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-