עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pc student,

חברה נתקעתי בשלב שבו יש אם הדלתות הענקיות של רומאה כתוב לי destroy all defenders מה זה אומר ומי זה הdefenders

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. לפעמים נאי משתיק את הטמבלים שם במשחק בעזרת הפקודה voice_enable 0 אך בהפעלה מחדש של המשחק אני מצפה שזה יחזור להיות voice_enable 1 על ידי הצבת שורת הפקודה תחת קובץ הקונפיג autoexec.cfg משום מה זה פשוט לא עובד . .. ניסיתי לשים את הפקודה שם במרכאות ואז כתוב לי קונסול UNKNOW COMMAND בלה בלה בלה . .. *הAUTOEXEC שלי עובד בוודאות, יש לי שם עוד סקריפטים. משום מה הזבל הזה לא עובד. רק ALIAS עובד נהדר. - - - תגובה אוחדה: - - - נדמה לי שהבנתי מה מקור הבעיה, בניגוד ל1.6, כאן autoexec אינו פועל באופן אוטומטי ויש להריץ אותו בסמוך להפעלת הCS מה שגורם לקונפיג הנוכחי המכיל את הערך 0 לפקודה, להגיע באיחור ולמעשה לשנות את הערך 1 שכתב autoexec מוקדם יותר. כיצד פותרים את המחדל - - - תגובה או…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by 3pac,

מאז שעברתי לwindows 7 הייתה לי הבעיה הזאת. כשיש הוראות בתחילת המשחק, כמו על איזה כפתור לוחצים כדי לקפוץ, לירות, להתכופף וכו', המשחק מציג את הכפתורים בג'יבריש במקום באנגלית. אני חושב שהמשחקים מנסה להציג את המקשים בעברית אבל בגלל שהם לא תומכים בעברית אז... עכשיו אני משחק ב GTA4 LCS והבעיה קיימת, וגם ברוב המשחקים זה ככה. הבעיה ממש מציקה שיש quick time event. איך אני מסדר את זה? למשיהו יש שמץ? תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. אליפות ישראל בLOL כבר כאן! לפרטים והרשמה: http://gamex.co.il/community/viewforum.php/f,163/

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. צילומי מסך ראשונים מתוך גירסת ה-PC החינמית והמסקרנת עד מאוד של משחק המירוצים הנהדר מבית מיקרוסופט עלו לרשת בתחילת החודש קיבלנו אישור רשמי לכך ש-Forza Motorsport, אחת מסדרות המשחקיות המפורסמות והוותיקות ביותר מתוך אלו שהיו בלעדיות לקונסולות ה-Xbox לדורותיהן – תשבור את הבלעדיות הזו ותושק גם לפלטפורמת ה-PC. כעת, אלבום תמונות שעלה לו לאתר imgur מציע שלל צילומי מסך מתוך מה שנראה כמו Forza Motorsport 6 Apex, אותה גירסה מיועדת למחשבים אישיים, עם הזדמנות ראשונה להתרשם מהאיכות הגראפית וגם מההגדרות הגראפיות אשר יהיו זמינות לשינוי והתאמה עבור הגיימרים. להלן מספר דגימות, מתוך האלבום המלא שממנו תוכלו להתרשם בקישור הזה. נזכיר כי Forza Motorsport 6 Apex מיוע…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Screw_Master,

חיכיתי למשחק הזה התאכזבתי לשמוע על הבאגים האם כעת בהנחות הבלאק פריידי המשחק שווה רכישה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GW,

יש לי steam ויש רשימת שרתים אבל לאלה שאני יכול להיכנס, ואין הרבה ,מעיפים אותי הרבה בגלל הפינג, מישהו יכול לתת לי שרתים ישראלים או אחרים שמקבלים פינג שראלי, צריך להחליף ת steam או שזה לא קשור? דרך הגב source

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by Nathaniel Budag,

מוכר משתמש של UPLAY עם משחקים מעולים ב 186 ש"ח בלבד, משחקים: Ghost Recon Future Soldier, Far Cry 4, Far Cry 3, Anno 2205, HAWX 2, The Crew התשלום יתבצע אך ורק דרך פייפאל כי אין לי דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by KermitShor,

טוב רשמתי כבר באשכול אחר שיש לי בעיה עם המשחק איך שאני לוחץ על המגילה הראשונה הראשונה במשחק הוא עושה לי רסטרט למחשב עדכנתי דרייברים התקנתי מחדש ושום דבר. טוב אז יש לי בקשה... כדי להמנע מללחוץ על המגילה הזו אפשר סייב של המשחק בשלב הכי מוקדם שלו למי שיש ממש תחילת המשחק (אחרי שלוחצים על המגילה הזו.. ) אני מקווה שזה יעבוד icq 107686686 nitzan2222@walla.co.il בבקשה כי כרגע.. אין לי אפשרות לשחק בכלל במשחק הוא כל פעם עף לי ממש בהתחלה(המגילה שאני מדבר עליה- ישר אחרי שמסבירים לי איך לסובב את המצלמה ולזוז מסבירים על המגילות - כסף זהב וברונזה.. ואז אומרים לי ללחוץ על המגילה.. וברגע שזה קרה המחשב עושה ריסטרט

10. Started by tgen,

המשחק הזה שיגע אותי... אני לא מצליח להכנס לאף סרבר... או שאני מנסה להכנס לסרבר והוא רושם Connection Accepted אבל לא קורה שום דבר... או שאם אני נכנס, הוא יעיף אותי משם וירשום לי "wrong map version" ובמקרים שהוא לא יעיף אותי פשוט לא יראו את הדמות שלי... זה לא שאני נחשב לצופה אלא אני כאילו נמצא בשלב אבל תקוע ולא רואים אותי... ואם כל זה לא מספיק, יש מצבים שאם אני רוצה לצאת מסרבר כמו במקרה הנ"ל הוא נתקע במסך שרואים בו את קווי הבסיס של השלב... בחיים שלי לא ראיתי משחק עם כל כך הרבה באגים!!! יש למישהו מושג איך לטפל בבעיות האלה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. כאשר אני מנסה להתחיל לשחק מופיע לי הודעה alert: init renderer למה ? [win me ,voodo 3]

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  12. אני שואל כי היום היה לי משחק הזוי, שיחקתי בNuketown עם קבוצה של נובים ועשיתי 26-0. פעם ראשונה שהרגתי כ"כ הרבה במשחק אחד. אולי אני לא בפורום המתאים אז אנא תקנו אותי אם כן. שיחקתי עם AUG עם Extended Mags Crossbow Scavenger pro Slight of hands Flak Jacket לא שיחקתי במשחק הרבה זמן וחזרתי אליו לפני איזה חודש חודשיים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Snake_Eater,

ריידן, סקורפיון וכל החבורה יחזרו לביקור ב-14 לאפריל במשחק חדש עם הדמויות הישנות והאהובות לכתבה: http://hwzone.co.il/mortal-kombat-x-%d7%99%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אליפות ישראל בLOL כבר כאן! לפרטים והרשמה: http://gamex.co.il/community/viewforum.php/f,163/

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  15. מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. בעולם הגיימינג העכשווי חינם היא ממש לא מילה רעה, והכותרים שבכתבה הזו יוכיחו לכם כי לעיתים הם יכולים להיות טובים אף יותר מאלו שתידרשו לשלם עבורם ממיטב כספכם אם רק לפני עשור מבחר המשחקים החינמיים שהיו שווים בערכם למשחקים בתשלום היה יחסית מוגבל, אז כיום, בעיקר תודות למודל ה-Free2Play, זה די פשוט למצוא משחקים חינמיים איכותיים שחלקם יכולים אפילו לגרום לכם לשרוף עליהם פי כמה יותר שעות מאשר על משחקים רגילים. אז ללא הקדמות מיותרות, היום נסקור עשרה משחקים שלא דורשים תשלום שבהחלט כדאי לכם לבדוק. Team Fortress 2 נתחיל מאחד המשחקים החינמיים המפורסמים ביותר, ששומר על הפופולאריות שלו כבר כתשע שנים, אבל אני הולכת להזכיר אותו בכל זאת רק כדי להוריד את העניין מהשולחן. …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. Started by Red Siskin QA,

76HMV-8W7BV-34WE 9 50KPT-EWCIM-FM7V 7 X4EQJ-EXTFN-WAD2 V A59Z2-PWFWG-3QK3 M EYTWW-JPNEW-P06V 7 DH968-TAIA5-V3N6 F FLA30-JZM98-II62 W G96LJ-6X0L9-4KQJ G VYA6L-JKNBP-MELY F שבת שלום, תהנו...עשיתי רווח כדי שבטוים למינהם לא יתפסו את זה. ותרשמו מה לקחתם שחאירם לא יצטרכו לנחש מה עובד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eli33,

יש לי משחק מקורי של farcry ואין לי מושג איך אני משחק ברשת.... נכנסתי ל-multiplayer ויש שתי אפשרויות ל-lan ול- internet לחצתי על lan והוא לא מראה לי רשימה של שרתים... לחצתי על internet והוא מראה לי שצריך להתחבר...התחברתי לאתר ובכל זאת הוא לא מראה לי כלום... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Nathaniel Budag,

להלן רשימת המשחקים אשר הקונה יקבל בתוך המשתמש לאחר שהתשלום יועבר בהצלחה לפייפאל!!!! American Truck Simulator Anno2070 Assassin's Creed II Audiosurf Bejeweled 3 Bionic Commando BioShock BioShock Remastered BioShock 2 BioShock 2 Remastered BioShock Infinite Call Of Duty Black Ops 3 Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition Castlevania Lords of Shadow 2 Counter-Strike Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike: Source ועוד המון המון משחקים הם עלו לי המון כסף אך אני מבקש על כל המשתמש 2400 ש"ח הם עלו הרבה יותר אבל לרדת למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Talool,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בעיה עם המשחק scarface המשחק עולה הכל טוב אבל שאני מתחיל לשחק כל המשחק מתושתש ומרוח וזה פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת עדכנתי תכרטיס מסך לגרסה האחרונה של נוידיה (8800gts 640) הנה תמונה לראות מה קורה במשחק http://www.tinypic.ir/files/y8in72gf60i8a8jxp44r.jpg תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by elhanan ozery,

יש לי בעיה עם המשחק שהוא כותב לי script hook v critical error מה אני יכול לעשות כדי שזה יסתדר והמשחק יעבוד

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by zoloboy,

לעזאזל יש אפשרות left right steering אני לא מצליח לזוז שמאלה איך מכוונים את הדבר הזה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by amit181208,

התקנתי את המשחק ואין לי סאונד ,מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. פלטפורמת הגיימינג הכי גדולה בשוק ה-PC מספקת לנו קצת נתונים על מה שהעסיק מיליוני שחקנים בכל רחבי העולם בשנה הקשוחה שזה עתה הסתיימה להלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.