עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by MUMUMU,

EmpireMU™ Easy Season 1 Epdisode 3 אתר: http://empiremu.zapto.org/ או http://empiremu.sytes.net/ קליינט:http://www.upf.co.il/file/156105664.html פרטי השרת : ? אקספי: 9999X ? עונה: 1 פרק 3 ? פעילות: 24/7 ? אחוז נפילה: 100% ? אחוז שילוב יהלומים: 100% ? אחוז שילוב במכונת כאוס: 100% ? רמה לריסט: 400 ? מקסימום נקודות: 32767 ? חנויות: קלות, כל היהלומים בחנות ? ספוטים: בכל מקום ? נקודות לרמה: 20/25 , דיאל ואמגי 25 ? מצלמת תלת מימד: ? בלס באג: ? אופציה 28%: עדכונים : ? שונה האתר לאתר חדשני ונוח יותר + נוסף אתר בעברית מלאה גם ! ? נוסף שיגור לקאנדן (M) במפה : Kundun1 / Kundun2 / Kundun3 ? נוסף 3 קאנדנים בכל שרת רגיל - שרת מס' 1 ומס' 3 ? הקאנדן חוזק פי 5 מהרגיל ? נוסף נפילת כנפי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sagi82,

איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני לוחץ על ; שזה ליד המספר 1 מצד שמאל אבל איך אני שולח את ההודעה ניסיתי ללחוץ על אנטר שיפט אבל לא שולח עוד משהו אני אמור לראות את ההודעה ששלחתי ? תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by itai_1813,

יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by LeftRight,

הגעתי לשלב 4 אם אני לא טועה אני צריך להרוג דרקון גדול כזה טוב אני מנסה שעה לא מצליח כל פעם נשאר לו קצת בניתי אולי 50 בניינים של אלה שזורקים גרזנים ושידרוגים והוצאתי חיילים שזורקים גרזנים איך מנצחים אותו?? :bash:

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  7. Started by GameGems,

https://www.youtube.com/watch?v=D24hFddDdl4 רק אחרי שהתחלתי לשחק גיליתי שהולכת לצאת גרסה מיוחדת בקיץ, אבל לא נורא. זה עדיין משחק אדיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Galit17,

נרשמתי באתר כבר אתמול ולא קבלתי key מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  9. ב-BattleStrike נכון יש את המד שעושים את העכבר מהר או איטי אז כשאני משנה וניכנס למשחק זה לא נשמר העכבר עדין איטי אני רוצה לכוון את המד שהוא יהיה קצת יותר מהר וב-NOLF ב-CONTROLS שאני מחליף הם לא נשמרים מה עושים ??? זה קשור לזיכרון של המחשב ??? (וה-NOLF מקורי)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. אני צריך שמירה למשחק כשהיא עדיין בשלבים של שנות ה70 עי עשיתי פורמט ולא גיביתי את השמירות ואין לי כוח להתחיל מחדש אז עם יש למישו שמירה כשהוא עדיין בשנות ה70 אז שיביא לי בבקשה... תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by oranumb1,

שלום לכולם רכשתי את Just Cause 3 דרך steam - המשחק הותקן והוא רץ מעולה, הבעיה היחידה היא שאני מקבל שגיאה "square enix servers unavailable" בתחילת המשחק (בחלק של חוף הים) - החלפתי כבר 3 ספקי אינטרנט והשגיאה זהה, אני מצליח לשחק במצב של OFFLINE וזה מספיק אבל אני תוהה אם עוד מישהו חווה את התקלה. תודה מראש על תשובות בנושא. Just Cause

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by Barak Kozia,

קניתי את המשחק מסטים, לא מצליח להבין אך אני מתחיל לשחק במצב CO עם חבר... מישהו ניסה ? הצליח...?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eladbu,

לאחר התקנת המשחק הוא אומר לי שאין תמיכה ב DTX TEXTURE COMPRESSION [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 23:51:35 סליחה על ההקפצה הוא פשוט תוקע לי את הברואזר בעריכה...בקיצור ניסיתי להוריד תוכנה שנקראת GTX אבל היא מחפשת קובץ HOG שלא בנמצא יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by klayton,

http://news.bigdownload.com/2008/09/25/download-the-suffering-full-free-game/

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. כן כן כמו שאתם רואים בכותרת !פורס אמיו מחפש טריילר חדש וייצוגי לרשת שרתי המשחק המובילה בישראל . אנחנו מחפשים אנשים רציניים שחושבים שהם יודעים לערוך סרטונים ולביים אותם, והמשתמש שיצליח להשיג טריילר שהוא עומד על הקריטריונים שלנו יזכה בפרס שווה !דברים שחובה שיהיו בסרטון : • בראש ובראשונה אנחנו מחפשים מישהו שעורך ברמה גבוהה • חשוב מאוד שבטריילר תציגו את הדברים המיוחדים בשרת כמו הדואל, הסייג' , איוונטים למיניהם, חפצים מיוחדים , להציג את חנות ה X שלנו . • הסרטון צריך להיות לפחות 4 דקות !•חשוב לדעת שזה לא משנה מי עורך, הכי חשוב שאנחנו בסופו של דבר נקבל את הסרטון מוכן ! בין 4 ל 5 דקות הסרטון אמור להיות . פחות זה כבר ממש קצר . ואת הטקסט זה עניין של העורך, הכי חשוב להציג את זה …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by passanger57,

יש לי PS2 עם ציפ' ואני מחובר לפלזמה בחיבור COMPONNET מה עדיף משחקים ב PAL או ב NTSC - בחלק מהמשחקים בNTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN לדוגמה GOD OF WAR בPAL רואים אותו מצוין אבל במשחק בגירסת NTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ואז התמונה בפלזמה היא פשוט פזג ( האם אין ב PAL אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ) ??? אז מה עדיף ?????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Don_Makaveli,

אני רוצה לעשות משחק פורום, כל אחד משחק x תורות מעלה את השמירה שלו ושולח להבא בתור, מעלה תמונות ומידע על מה שהוא עשה בתור. מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. האם מתקרב היום בו ניתן יהיה לחוות גם את סדרת Forza וגם את סדרת Gran Turismo על אותה פלטפורמה, לראשונה בהיסטוריה?לכתבה

19. השגתי את המשחק, התחלתי לשחק ואני ממש, אבל ממש גרוע במשחק. יש לי מספר קטן של פועלים, מספר קטן של חיילים, ואין לי מושג איך להמשיך משם. מה לבנות קודם? איזה חיילים לעשות (עם חצים, רגליים??)? כמה פועלים לשים שיאספו זהב וכמה שיאספו עצים? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by DJ GuyGIvant,

גם אני תקוע בספלינטר סל בשלב השני של התחנת משטרה בחלק שבו אני צריך להיכנס לתחנה (אחרי מציאת הגופה)... יש לי את הקוד וטיפסתי על הפח ההוא ואני אמור לרדת במדרגות שם ואמורה להיות שם דלת ששם אני צריך להכניס את הקוד שיכניס אותי לתחנת המשטרה... אבל... אין שם שום דלת שבה אפשר להכניס קוד \ לפתוח... מה עושים?!?! הנה אני פה... יש לי פה שתי דלתות אחת מימין ואחת משמאל ובשתיהן אי אפשר להכניס קוד\לפתוח...

21. מעבר לדלת יש את המוטות הארוכים שמסתובבים ונפסלתי שם ואז חזרתי למחוץ לדלת ואני לא מצליח לפתוח אותה שוב. יש את המוט מעליי אבל אני לא מצליח להגיע אליו. תודה לעוזרים! מצ"ב תמונה בקישור. http://i997.photobucket.com/albums/af99/ORI24242/2ff0f246.jpg

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. אולי זה יעזור למי שיש תקלה במשחק הנ"ל מדובר בתקלה שמופיעה בטעינה של המשחק, COD ו CODUO ההרחבה. כן כן, משחק ישן אבל עדיין משחקים בו. אז רציתי לשתף. למי שיש כרטיס של ATI עם הדרייברים האחרונים 10.6 או 10.5 יגלה שהמשחק נתקל בשגיאה בטעינה ויקבל את ההודעה הבאה=Buffer overrun detected Error הפיתרון לזה פשוט מאוד, להוריד את ההתקנה של הדרייברים של ATI גירסה 10.4 להפעיל את ההתקנה רק בכדי שההתקנה תחלץ את הקבצים , בחרו את התקייה שיהיה לכם נוח למצוא אותה. בדרך כלל זה c:\ATI\Support\10-4_xxxx\packages\drivers\xxxxxx (לא להתקין את הדרייברים רק לתת להתקנה לחלץ וזהו!) אחרי זה לכו לתקייה שחילצתם את הדרייברים מגירסה 10.4 לעיל. מצאו את הקובץ atioglxx.dl_ אל תשנו את השם שלו או משהו כזה. פשוט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הכותר שינסה לשנות את כל מה שהכרנו אודות סדרת Total War מקבל תאריך השקה מיועד, ואנחנו מחזיקים אצבעות שלא יאכזב לכתבה: http://hwzone.co.il/היכונו-לקרב-של-חייכם-total-war-warhammer-מגיע-באפריל/

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  24. היי לכולם! האם אתם מכירים משחק מירוץ מכוניות טוב שאפשר לשחק בו אחד נגד השני באותו מחשב (מקלדת וג'וייסטיק)?

25. בואו לשפוט כיצד נראה משחק ההגנבות החדש כשהוא מופעל בהגדרות המירביות שלו, וגם איך הוא משחק, במסגרת מבחני הבטא עבורו שהסתיימו בשבוע שעבר בדומה ל-Tom Clancy's The Division, גם כותר ה-Hitman החדש של Square Enix סיים לאחרונה שלב מבחני בטא – בדרך להשקה קרובה בחודש הבא. גם אם לא הזדמן לכם להתנסות בבחינות המקדימות של הכותר המסקרן בעצמכם, אל חשש – ברשת פורסמו מגוון צילומי מסך וסרטונים מתוכו, אשר מאפשרים להתרשם מהמשחקיות וגם ממנוע ה-Glacier 2 המעודכן שלו. בנוסף, ערוץ ה-YouTube העונה לשם Candyland סיפק השוואות בין גירסת הבטא של Hitman למחשבים האישיים לזו שהייתה זמינה בקונסולת ה-PlayStation 4, ובין רמות ההגדרות הגראפיות השונות שהיו זמינות בגירסת ה-PC. לטעמנו, מ…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.