משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
כפי ששמתם לב EA הוציאה עוד חבילת הרחבה חדשה לסימס, אבל ההרחבה הזאת שונה מהאחרות, סוף סוף האנשים הקטנים האלה שמדברים ג'יבריש יהיו אנשים אמיתיים,יש אנשים שאומרים שחבילת ההרחבה הזאת תשנה את עולם המשחקים ותתחיל עידן חדש של משחקים אינטראקטיבים. EA עברו את כל גבול הטעם הטוב, חבילת הרחבה אחרי חבילת הרחבה והמשחק לא מציע שום חידוש בגראפיקה או חווית משחק חדשנית רק פריטים חדשים שאמורים להכניס לEA עוד כמה מליונים לכיס הקטן, ועכשיו הם דחפו את עוד יותר עם חבילת ההרחבה האחרונה, 9.90 דולר לחודש שזה 46 שקל, אם ראיתם קצת תמונות מ-Sim City 4 בטח שמתם לב שהגראפיקה שם מעודכנת ויפה מאד זה מרמז ש-EA יכולה לעשות הרבה יותר מזה, אבל היא לא מוכנה להשקיע במשחק הכי נמכר שלה?. מה עדיף יותר?, לקנות את…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני יודע שכבר היו כאלה הודעות בפורום אבל בבקשה תעזרו לי... אז ככה הבעיה שלי היא כזאת: כאשר אני מתקין מחדש ווינדוס אקס פי ומתקים gta 3 אני לא מצליח לראות את הכתוביות (start, load...).. ובכלל את כל הטקסט שיש במשחק.. בפעם שעברה שהתקנתי את הווינדוס לא היה את הבעיה מה לעשות? להוריד אולי משהו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני כבר באמצע וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו השנה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הגיע המחשב החדש לפני כמה ימים. עכשיו אני צריך כמה דברים לשחזר, בינהם הפאטץ'. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים ש(לדעתי) לא יצא אף משחק שהיה שווה התקנה או משחק של כמה דקות, שימו לב מה מצפה לנו בינואר (ואל תשכחו שבפברואר מגיע Generals!): [glow=red, 2, 300]Impossible Creatures [/glow] הגרפיקה מעולה, אבל לדעתי בשביל להנות ממשחק גם גרפיקה של דיגר יכולה להספיק. המשחקיות לא משהו. אולי אחותי תאהב את זה. Release Date: 1/7/2003 The Omega Stone לא שמעתי על זה... Release Date: 1/10/2003 [glow=red, 2, 300]SimCity 4 [/glow] אמור להיות הרבה הרבה יותר טוב מ-3000. יורד עד לפרטים הקטנים ביותר של העיר. נראה ונשמע כיף (סופסוף סים אמיתי אחרי כל המשחקים הדביליים של הסימס שבהם לגרום לאנשים ללכת לשירותים, לקרוא ולישון זה ההיי-לייט) Release Date: 1/13/2003 [glow=red, 2, 300]Mast…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שחום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש - יש לי בעיה קטנה בו כאשר אני מעלה משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט מקטין ממזער אותם לשורה הקטנה למטה אבל אני שומע את המשחקים פועלים ורצים..כאשר אני לוחץ על מנת להגדילם שוב הם עולים לרבע שנייה ושוב פעם ממוזערים לאחר שאני לוחץ עליהם לפעמים איזה 15 פעם להגדילם הם מסתדרים ועולים--חלקם לא עולים כלל... אם מישהו מכיר בעיות שעלולות לגרום למקרה זה תעזרו לי בקשה...
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה... Max Payne פעל נפלא על מערכת מבוססת P3-600EB עם 384Mhz זיכרון SDRAM וכרטיס Matrox G-400 Max. (Win Xp Pro) סיימתי וניסיתי להתקין גם על מחשב נוסף וחזק הרבה יותר: AMD Xp 1800 Hercules Radeon 8500le 256m - DDR 3000 לוח - Epox (winXP Pro) המשחק עולה, אבל כשאני מעלה את השלב הראשון שלו, הוא מתחיל לטעון ופתאום - נעלם! ואני חוזר לוינדווס.... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס, Patch למשחק....כלום... מה לעשות? מה זה יכול להיות? :lsvader: איפה לחפש את הבעייה? נראה לי שזה קשור להגשרות של winXP, אבל זו רק תחושת בטן..... :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, תורידו מפה את הדמו. עכשיו, אם יש לכם בעיה של קריסה, תבדקו את הלינק הזה כדי לדעת איך לתקן אותה. עכשיו שעברנו את החלקים הטכניים, להתרשמות מהמשחק! אז ככה: יתרונות- גרפיקה אדירה(לפחות אצלי) פסקול מגניב(משנה למוזיקה מותחת בקטעי אקשן, מוזיקת התגנבות בקטעי היצמדות לקיר וכו') AI חכם ביותר- נלחמתי בשומר, כשיריתי הוא התחבא מאחורי הקיר, כשהפסקתי לירות ל5 שניות ככה הוא יצא והתחיל לירות! אפשרות איכותית ביותר- בני ערובה. אפשר לקחת כל אחד מהאזרחים במשחק(2 בדמו) ולהפוך אותם לבני ערובה. מ'זתומרת? שאתה לוקח אזרח, מצמיד לו אקדח לראש ומתחיל ללכת כשהוא מגן אנושי. שווה עוגיה ;D חסרונות- שליטה קצת מעצבנת, עד שמתרגלים. למה לעזאזל אני צריך לשלוף את האקדח כל פעם שאני רוצה ליר…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי את הגירסה והאחרונה של CS רציתי לדעת איך לפתוח סרבר ולהוסיף עליו בוטים לינקים יעזרו מאוד תודה :AR15:
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
תנו לי לינק בבקשה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי את המשחק דיאבלו 2 ואחראי ההתקנה (הכשרה למהדרין) אני מנסה להפעיל את המשחק... וזאת ההודעה שגיאה שאני מקבל: רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכם חובבי המרוצים, סדרת Test Drive התחילה לפני הרבה זמן עד כמה שידוע לי, אין לי אפילו מושג מתי ולצערי גם אין לי כח לבדוק. עוד לצערי אין לי שום ניסיון עם הסדרה הזאת, לכן לא אוכל לתת הקדמה ותימצות עליה אז אפנה ישר לכותר החדש. המשחק עצמו אשר מגיע על 2 דיסקים מתחיל בסרט עצבני מאוד. משאית נכנסת לחנייה תת קרקעית, ואז פורצת ממנה איזה שהיא מכונית קלאסית (לא הצלחתי לזהות איזה) במהירות רבה ונכנסת למירוץ עם שאר המכוניות ברחובות סאן פרנסיסקו כאשר ברקע יש לנו מוזיקת פאנק רועשת וצעקנית. לאחר שנגמר הסרט אנחנו מוצאים את עצמו בממשק שחור ולי בערך 2 דקות להבין איפה כל כפתור ומה עושים. אחרי שהשתלטתי על זה, החלטתי לעשות מירוץ קטן לראות איך זה. הגראפיקה לא הייתה משהו לטעמי, הרעשים של ה…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו זוכר את המשחק הזה ? המשחק קוואסט שעשוי כולו מחימר. אחד המשחקים הכי כייפים ומעניינים ששיחקתו בו . למרות שהוא לא היה מתוחכם מדי ולכל החידות היו פתרון במקומות אחרים במשחק זה היה משחק טוב שכבר לא עושים בזמן האחרון השירים עדיין תקועים לי בראש, וגם 2 המשפטים me willy trombon HEY ! Kleyman ! up heeeeeeeeeeere אם מישהו גם שיחק בו בואו נעלה זכרונות (ומה עם שמועה דאז על משחק המשך ?)
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת באיזה קווסטים אהבתם לשחק כאלה ששיחקתם ולא יכולתם לעזוב את המחשב אני יתחיל - הכי אהבתי את : Syberia
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני צריך את הקובץ הזה : clshp212 השם של המשחק עצמו הוא : Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2-CLS אז מישהו יכול להשיג לי את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
שלוש שנים אחרי שהמשחק יצא (ושנתיים וחצי אחרי שהשגתי אותו בדרך לא דרך - אבל באופן חוקי לגמרי) יצא הקוונס הנ"ל בארץ, אמנם הגרפיקה נראית מעט מיושנת - אבל בשביל קווסט ה עדיין נראה טוב. מומלץ לכל אוהבי discworld , וגם אלו שלא. ועכשיו שאלת מליון הדולר - למה רק עכשיו? אגב תופעת discwold noir אינה חדשה. משחקים רבים אינם זוכים להגיע באופן מסודר לארץ .
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-