עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Kenny,

היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה יכול להיות יותר גרוע? http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html?sid=6086528

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by neogod,

האם מישהו כבר שיחק בו? ואם כן.....אז מה שונה בו מהגרסאות הקודמות...?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  4. אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .

5. Started by MasterDK,

איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by Zaks Sharon,

אהלן אנשים, חזרתי לרגילה (כן, כן, סוף סוף...), ופה ושם אני משחק גם במחשב. יש לי קוויק 4, ויש לי בעיה מעצבנת איתו: כשאני משחק במולטיפלייר (רק במולטיפלייר), כל רבע שעה המחשב פשוט יוצא לי מהמשחק. סתם ככה, פשוט יוצא לי מהמשחק, כל רבע שעה. מה הבעיה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by Asaf Mordechai,

ראו תמונה, חלק מהDLC, אני לא מצליח להתקין למרות שרשומים לחשבון, רעיון?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by -R-E-L-,

נראה מדהים http://www.gametrailers.com/player.php?id=14011&type=wmv&pl=game http://www.gametrailers.com/player.php?id=14012&type=wmv&pl=game הקיצור השני הוא לגירסת HD של הסירטון

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  9. אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי את הכרטיס 6800GT ומחיפוש ראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת אז מישהו אמר לו להוריד את ה-Patch 1.3. פתחתי נושא חדש כדי לשאול אם כדאי להוריד את זה או שאולי יצא פאץ' יותר חדש???? תודה לעוזרים ואם אפשר קישור לפאץ' אז זה יהיה מצוין!!!! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. http://www.gamespot.com/pc/action/thief3/review.html נקווה ששבוע הבא אני אקנה אותו כבר

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Shbd,

השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה. נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל. נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה. בתודה, הספרשלהשיגעון. מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  14. טוב אז ככה.. יש לי את הכרטיס 9600XT ואני לא הצלחתי לשחק בדום 3 על HIGH 1024 ויש כאלה שאמרו לי שאפשר לשחק עם הכרטיס שלי על HIGH בדום 3 התקנתי את הדרייבר הכי חדש ועדיין לא הצלחתי לשפר את הביצועים במשחק כמו דום 3.. אז התקנתי עוד משחק כבד (FAR CRY) וראיתי שגם את המשחק הזה אני לא יכול לשחק עך HIGH זה נורמלי??? ואיך משחק כמו FEAR צריך לרוץ על הכרטיס שלי?? (גם על MED?)

• 60 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. Started by damti123,

שלום........הורדתי את המשחק CoD הישן...2 קבצי rar שכל אחד מהם שוקל 600-700 mb בערך. התקנתי את הראשון וההתקנה מבקשת להכניס את הדיסק השני וללחוץ על Ok. הורדתי DeamonTools פתחתי כונן G והעלתי לשם את הדיסק השני ולחצתי על ok אבל ההתקנה לא ממשיכה..למה? תמונות: http://loading.co.il/uploads/96KB-ss%20showing%20the%20files.JPG http://loading.co.il/uploads/53KB-ss%20from%20install.JPG http://loading.co.il/uploads/68KB-ss%20of%20opened%20hard%20disk%20G%20from%20DeamonT.JPG מה לא עשיתי טוב ? מי שיכול לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  16. יש לכם זמן פנוי אבל אין לכם יותר מדי משאבים כספיים להשקיע? נהדר - הנה תשעה כותרים שלא ידרשו מכם אפילו שקל ויוכלו לספק לכם שעות של בידור לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by blitsi,

היום התקנתי את המשחק NFS: CARBON והמשחק רץ תקוע בהגדרות וידאו בינוניות ואני לא יודע למה. התקנתי תדריבר החדש אך זה לא עזר הציעו פתרונות/הצעות אפשריות בבקשה: המערכת שלי: Intel P-4 s.478 2400Mhz FSB 533 M.Board Asus P4V800D-X 512MB DDR DUAL-CHANNEL RADEON 9550XT 256MB 128-BIT אם צריך עוד פרטים תגידו אני יוסיף בינתיים עיזרו לי בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי אפשרות לקבל בחינם 2 מתוך שלשת המשחקים הבאים: Tom Clancy’s The Division® 2, Resident Evil™ 2, Devil May Cry™ 5 איזה מהם הייתם ממליצים לקחת?

19. Started by aldema,

מה לעשות פה ? זה עולה כשאני מנסה להפעיל את האלף לייף 2.(העליונה) אחר כך ניסיתי לצאת מהסטים ואז להפעיל את המשחק וזה עבד אבל כבר בהתחלה הוא עושה מעין צורות מוזרות כאלה ולא את הגרפיקה הרגילה.. ואז הוא הראה את התמונה הזאת(עם השוליים האדום) הנה התמונה :.עם הX [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  20. אוקי היי אנשים תוכלו להביא לי את הדרישוןת של ALAN WAKE והאם הוא יעבוד אצלי ? יש לי : INTEL C2D E6400 2.13GHZ 1GB Memory RAM DDR2 WinFast PX7600 GT 256mb

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2561&rtn=main-topten

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mazumotte,

הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?

23. Started by niv251,

היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

את מי שזה מעניין זה יצא במחצית השניה של השנה אני מת על המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.