משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. באיזה רמה התרגילים יותר קל לעשות אותם? כאילו ככל שהרמה יותר קשה, ככה התרגילים יותר קלים לביצוע? ואיך זה בדיוק כל הנושא הזה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלוש שנים אחרי שהמשחק יצא (ושנתיים וחצי אחרי שהשגתי אותו בדרך לא דרך - אבל באופן חוקי לגמרי) יצא הקוונס הנ"ל בארץ, אמנם הגרפיקה נראית מעט מיושנת - אבל בשביל קווסט ה עדיין נראה טוב. מומלץ לכל אוהבי discworld , וגם אלו שלא. ועכשיו שאלת מליון הדולר - למה רק עכשיו? אגב תופעת discwold noir אינה חדשה. משחקים רבים אינם זוכים להגיע באופן מסודר לארץ .
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק NFL Street 2 לפלישטישן 2 אבל יש לי בעיה במשחק כול פעם שאתה גומר חלק במשחק כמו גמירת משחק רגיל לא עונה , וגם במצב עונה שאתה גומר את החלק הראשון במשחק עונה ואמור להמשיך המחשק נתקע מתי שהוא טוען ככה זה בכול דבר במשחק וזה לא עוזר לצרוב את זה כמה פעמים כי כבר ניסיתי את זה אבל זה לא פועל אז אני צריך עזרה אם למישהו יש רעיון למה זה לא פועל אז בבקשה שירשום פה כי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה אבל זה פשוט לא פועל טוב .
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אז עוד שבוע יוצא המשחק וחיפשתי קצת מידע על yennefer כי ב1 ו2 מראים חלקים מהזיכרון שלו עליה שלא כל כך הבנתי מישהו יודע משהו על הזיכרון שלו שחוזר בפלאשים?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום . קניתי לאחותי את המשחק היום והתקנתי אותו ויש לי לגים שאני מזיז את עכבר וגם כשאני מעביר את הזמן מהר במשחק אז יש לגים מטורפים. עכשיו אם אני לא טועה אם המפרט שלי לא צריך להיות לי לגים. היה לי מחשב םנטיום 4 והמשחק עבד לי בלי לגים. ומה שהכי מוזר שNFS PRO STREET וCOD4 עובדים לי די חלק על הגדרות בינוניות . איך אני יכול לסדר את זה ? מפרט בצד . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה שמשחקים חוזרים למסך הראשי בווינדוס ? המשחק ממוזער, זה קורה בדרך כלל 30 דקות אחרי תחילת המשחק. ווינדוס 10.תודה, Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב די חזק p4 3 giga + ג'יגה זיכרון + כרטיס מסך x800 xt pe אני משחק ברשת וכל הזמן המשחק קורס לי ונותן שגיאת זיכרון memory.dll thread 1892 is deallocating main thread memory מה זה לעזזל?!?!?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במשחק wall e אני נתקעתי איפו? אני יומר בהתחלה יש תשלב הראשון שבו יש אימונים על כל מיני פיעילויות אחר כך יש תשלב שבורחים מהסופה ואחר כך השלב אם הקופסאות שצריך להרוס בשלב זה אספתי את כל הקופסאות ואז אני לא יודע איך להמשיך מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim - #1 - ההרפתקה מתחילה, לינדהדלינדה. ההתרגשות של הפרק הראשון במשחק שהמונים אוהבים וקוראים לו אגדי גורם לי החשק לשחק בו ולהעביר את החוויה בצורה הכי טובה שיש! למה חתלתול קופץ עלינו מהשמיים זאת שאלה טובה, בואו צפו. - צפייה מהנה! -IsraGames- תיהנו! לכל שאלה, בקשה, תמיכה או עזרה בנוגע לכל דבר שהוא אתם מוזמנים לפנות אליי. במידה ויש לכם הצעות לערוץ ולסרטונים אל תשמרו את זה לעצכם ותביעו את דעתכם כדי שאני אוכל להשתפר בהמשך למענכם, תמיד שמח לשמוע תגובות בונות.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.esl.eu/il/team/7871286/ password:123456 שתפו לכולם אני רוצה 100 +
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יוצרי משחק הבאטל רויאל המצליח הטריפו את הגיימרים עם הכרזה פתאומית על "סוף" המשחק בסיום העונה העשירית שלו - בדרך להשקת פרק חדש עם מפה חדשה ותוספות מעניינות למשחקיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהמון אנשים מחפשים קהילה ישראלית ל POE. יש המון שרתים מכל מניי סוגים.. הייתי בכמה שרתים ואין באמת קהילה אחת גדולה ומאוחדת. יש כבר שרתי דיסקורד כאלה ואחרים ל POE אבל אנחנו רוצים לקחת את זה לשלב הבא. יש פה אנשים פעילים על בסיס יום יומי,קהילה חייה, אין פה ילדים קטנים ומציקים, קהילה בוגרת ואיכותית, שרת מתוכנת ברמה גבוהה שכולל אמוג'ים מיוחדים של המשחק. אז אם אתם אוהבים POE או שבא לכם להתאהב במשחק אדיר,מוזמנים להכנס לשרת!. https://discord.gg/ja3MMjj
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להעלות לי SAVE GAME מהמסך האחרון של לאס ווגס (לא מסך אחרון של המשחק אלא השלב). לא גיביתי ועכשיו אחרי פורמט... לא בא לי להתחיל מחדש... תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק ההודעה הזאת עולה לי גם אחרי שהתקנתי את Black Plague http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5zaXouY28uaWwvbXkvbmN3ZGp6b3dtamx5LnBuZw-56A-56A מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשחק ברשת במשחק flight simulator x. כשאני ניכנס למשחק לעשות בתפריט מולטיפלייר, אז צריך להירשם שם לגייםספיי כדי לשחק, כי אני לא מכיר מישהו שאני יכול לעשות איתו משחק רשת. אני מקווה שדרך שם אני יוכל לשחק ברשת, אבל כול פעם שאני רוצה לעשות חשבון יש לי שגיאה, שכתוב בה שהסיסמה צריכה להיות פחות מ 16 תווים שמכילה אותיות ומספרים, וכול פעם שניסיתי לעשות את זה הוא רשם לי אותו הודעה ולא נותן לי להירשם. יש כאלה שמשחקים בזה ברשת או יש להם מושג מה עושים? מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מההתקדמות שאנו עושים פתחנו ערוץ מירק לקבוצה (mIRC) בכתובת : PwR-Gaming# ב - quakenet שם נוכל ליצור קשר עם כל מי שמעוניין, נתראה שם יובל.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אז עכשיו אחרי שהמשחק כבר לא בבטא (אישית אני משחק מהALPHA), יש שחקנים חדשים שרוצים לשחק פה ושם? תוסיפו2833 # DarkCowMoo
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש פה אנשים שאוהבים civ ויודעים איך משחקים בו ברשת? תפרטו לגבי אם זה בכלל כיף וכמה זמן לוקח לחכות בין תור לתור ואיך פתרו את הבעיה הזאת אם פתרו אם יש אנשים שיודעים איך לשחק ברשת והם לא משתמשים בpower play מטורף כמו שראיתי בזמנו בstarcraft אז הם מוזמנים להגיב ולקבוע משחק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fP7RGd3rST4
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אבל ראיתי גם שהגירסה שלו זה beta . השאלה שלי היא האם כדי לחקות או להוריד את זה עכשיו(?) יש שרתים שישתמשו בגירסה הזאת או שרוב השרתים יחקו לגירסה המלאה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הנה סקירה של PCGAMER בנושא. http://www.pcgamer.com/2012/12/21/the-best-graphics-mods-of-2012/
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-