משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את המשחק ושומעים את הסאונד בקטעים מהסרט אך במשחק עצמו אין סאונד בכלל, מישהו נתקל בזה? כל ההגדרות של הסאונד תקינות, ניסיתי על עוד מחשב שלי שיש בו כרטיס קול דומה אך גם בו לא שומעים סאונד, יכול להיות שהמשחק לא מסתדר עם SOUND BLASTER LIVE? אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. מישהו יש לו ניסיון עם זה? עדכון: מצאתי את הבעיה - הבאג הוא במשחק: צריך להוריד בלוח הבקרה את האצת החומרה להאצה בסיסית ואז יש סאונד במשחק. כנראה זה באג של המשחק עם SBLIVE לסוגיו.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו יודע איפה אפשר לרכוש special edition ? אשמח לקישור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. יש לי סרבר ב-AA אין לי ממש מושג איך לנצל את כל הפונקציות שלי כאדמין. מישהו פה יודע איך אפשר לתת נשקים לכל הקבוצה, לכתוב הודעות, לשנות מפה, וכל השאר...? אם יש אתר או משהו שמסביר את זה אני אשמח לקבל. תודה, Damage
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ישלי 1-2 מטר אני חייב תשובה כמה שיותר מהר כדי שאני יוכל לקנות ואם צריך יותר ארוך תגידו לי מאיפה אני יכול לקנות
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין את זה, נכנסתי להגדרות של המקשים, ויש שם סיבוך אחד גדול. איך אני לעזאזל משנה מקשים? אני חייב לציין שיש שם כמה מקשים שרשומים בתור - B5, B6, B7 , וכו'. משום מה גם, אני רואה בכניסה למשחק בכלל מן שלט כזה, וחשבתי לעצמי שזה בכלל בקר לשלט ולא למקלדת ואולי צריך לשנות בהגדרות. אני לא ממש יודע, הורדתי במיוחד למחשב קובץ שבמפורש היה כתוב שהוא למחשב ולא לקונסולה זו או אחרת, ויכול להיות שבאמת הסיבה היא שזה לקונסולה. אנא תקנו אותי, אני צריך עזרה בנוסף. בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היום בתפריט בחנות של Steam: משחקי מירוצים מכל הסוגים והמינים בהנחות חמימות, וגם הפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, לא מזמן נזכרתי בסדרת המשחקים הישנה של legacy of kain, ומאחר שלא שיחקתי בה אני רוצה לשחק עכשיו, אבל אני רוצה להתחיל את כל הסדרה מהתחלה בסדר הנכון. ( אני יודע שהגרפיקה מחורבנת והכול אבל המשחק גדול ) אני יודע שהמשחק הראשון הוא blood omen שיצא בשנת 1997, אבל אני לא מתכוון לשחק בו כי הוא כבר ממש ממש ישן, הוא שונה מכל שאר המשחקים בסדרה בסגנון שלו, רואים הכול ממבט על והכל פשוט שונה ומיושן. המשחק השני הוא legacy of kain- soul reaver שיצא בשנת 1999, אבל זה מוזר, כי במשחק הזה אתה משחק עם הערפד הכחול הזה, ולפי מה שהבנתי הוא נראה כזה מעוות בגלל מה שקיין עשה לו, ואני חושב שקודם כל צריך לשחק במשחק שבו אתה קיין ואתה עושה לערפד הכחול ( לא זוכר איך קוראים לו ) את מה שהוא עשה לו, …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פעם כשהייתי מוסיף את החפצים לתקיה של Downloads זה היה מוסיף לי אותם בלי שום כל בעיה... למה עכשיו הוא לא מוסיף לי אותם??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחים שלי , מישהו יודע על בעייה של SIMS 2 ב - VISTA למרות התקנת הפטאצ' של MAXIS
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
http://www.portablefreeware.com/all.php תחת הקטגוריה GAMES. ד"א - גם שאר הקטגוריות מ-א-ו-ד מעניינות.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אתם מכירים תרגילים אשר רלוונטים למשחק עצמו ולא לתחרות ההטבעות? כגון: שחקני היריב עושים פעמים רבות קרוס אובר מהיר במקום. איך עושים את זה? כשאתה עם הכדור ליד הסל מדי פעם המשחק עושה כל מיני תנועות עם הגוף להטעיה, האם זה סתם קורה לפעמים או שיש שיטה גם לזה? אני ישמח לדעת איך עושים את אלה ועוד הצעות...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines: .resolution ( 1280.000000 1024.000000 ) .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 ) Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well: .bMarketingWhenExit 0 .bLoadSaveEnable 1 .bMenusExtrasActivo 1 Their use is quite self explanatory. Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
- 1 follower
-
-
http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מעניין באיזה שרת גולשים יותר ישראלים, אפשר להצביע לשלושתם עם אתם משחקים בכל 3 השרתים.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהבתם את מלכודות הפיראטים המקוריות עליהן סיפרנו לכם בשבוע שעבר? הנה תשע מפתחות נוספות שהחליטו להתנקם באופן בלתי צפוי באלו שבחרו לשחק ביצירותיהם מבלי לשלם פיראטיות של משחקי וידאו היא תופעה שפוגעת בראש ובראשונה במפתחי המשחקים. ולמרות שלהלחם בה זה כמו להלחם בתחנות רוח, המפתחים עדיין מוצאים דרכים שונות להקשות על חיי הפורצים, ולפעמים הם סתם נמצאים במצב רוח טרולי במיוחד ומנסים להשתעשע על חשבונם. בשבוע שעבר סקרתי עבורכם שמונה משחקים שהמפתחים שלהם לקחו את הרעיון הזה צעד אחד קדימה והטמינו הפתעות שונות בגרסאות הפרוצות של המשחקים שלהם. אבל הם לא היחידים, אז הנה עוד כמה דוגמאות של מפתחים יצירתיים במיוחד. Alan Wake נתחיל הפעם מחברת Remedy, שאמנם החליטה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לשחק בEMPIRE: TOTAL WAR ונתקלתי בבעית סאונד די מעצבנת הסאונד כל הזמן נשמע שבור, מקוטע ולא נעים לאוזן זה קורה גם כשהמוזיקה מהמשחק מתנגנת (בתפריט הראשי ובמהלך המשחק) וגם כשבוחרים יחידה או נותנים פקודה כלשהי חיפשתי באינטרנט ונתקלתי בבעיות דומות אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה התקנתי מחדש את הדרייברים לכרטיס קול וזה לא עזר ובמשחקים אחרים הסאונד עובד נורמלי לחלוטין אני משתמש בWIN7 ודרייברים מעודכנים כרטיס קול REALTEK OB בלוח P35 DS3L של גיגבייט מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! Exodus - קהילת ה-Warcraft הישראלית! מי אנחנו? Exoduss היא גילדה ישראלית שהוקמה ע"י קבוצת שחקנים ישראלים שהחליטו לבנות קהילה ישראלית רצינית בצד ה-Alliance. הגילדה משמשת כבית אמיתי לכל שחקן World of Warcraft ישראלי בצד ה-Alliancee, אנחנו מקבלים את כולם, ולכולם יש מקום אצלנו (כמובן שעל מנת להתקבל לקבוצת הריידים שלנו הדרישות ישתנו, אבל על מנת להיות חלק מהגילדה עצמה פשוט צריך להיות ישראלי!). הגילדה פעילה מאוד(20-30 ויותר מחוברים כל ערב), אנחנו מקיימים בגילדה מפגשים חברתיים, יש לנו Discord פעיל וקבוצת Whatsapp חופרת איפה אנחנו? הגילדה נמצאת בשרת The Maelstrom EU בצד ה-Alliance. יעדי הגיוס! כמו שנאמר קודם, בגילדה יש…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-