עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  2. חוץ מאליפות הארץ שהתקיימה לא מכבר, המשחק Hearthstone יקבל עוד מאה קלפים ובדרך הופך לתופעה לכתבה: http://hwzone.co.il/hearthstone-%d7%9e%d7%90%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rotems18,

שלום לכולם ... לכל המנהלים למינהם אני יודע שצריך לפרסם את זה בדיון הראשי אבל הוא לא ניראה לעין לאחרים אז אני מעדיף לפרסם פה מיתנצל מראש( בבקשה לא לנעול לי ) טוב אז ככה יש לי בעיה מעצבנת במשחק אני הגעתי כבר לשלב האחרון במשחק שזה צריך להיכנס למקדש עצמו (למי שסיים את המשחק אמור להבין ) אז אני ניכנס לבפנים ויש לי את המקום שכולו כחול ואז אני קופץ על פלטות האלה שיש להם צבעים (כחול . אדום ירוק וצהוב) אז רק בשלב הזה איך שאני מגיע לפלטה הצהובה אז המשחק יוצא לי אוטומתית ומראה לי את הודעת השגיאה של הוינדוס ....(בקשר למשחק כאילו שיש לו בעיה) מה אני עושה ומה יכולה להיות הבעייה!? תודה רבה מראש לעוזר .....

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%9d-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  6. אהלן הורדתי שני קבצי זיפ הראשון בשביל לעדכן את הקבוצות בFIFA06 והשני עושה שכל הדברים הנעולים נפתחים יצא ששני הזיפים הם אותו דבר שמכילים שלושה קבצים - אחד הוא DATA.BIN השני הוא סתם תמונה של פיפא והשלישי הוא קובץ PARAM.SFO איפה אני תוקע את הקבצים האלה? אין בשום מקום במשחק סוג קובץ SFO וכל הBIN נמצאים באותה תיקיה..... תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. הפרק החדש בסדרה שמהווה את אחת המתחרות הוותיקות והבולטות של GTA נראה כבעל פוטנציאל גדול לפני כארבעה חודשים קיבלנו הכרזה שללא ספק חיממה את הלב לכל מי שאוהב משחקי פעולה ואקשן בעולם פתוח – פרק חדש בסדרת Mafia, שש שנים אחרי Mafia 2, אשר יקח אותנו אל האיזור הדרומי של ארצות הברית, אותו אנחנו לא בדיוק רואים לעיתים קרובות בעולם המשחקים. עכשיו, אחרי זמן מה של שקט, האתר IGN מספק לנו וידאו משחקיות ראוי ראשון, כהמשך למספר הקטעים הקטן שראינו במעמד ההשקה. איכות הוידאו לא ממש מדהימה, אך ניתן לראות כי גם בדומה ל-Mafia 2 גם כאן ישנו דגש על בניית עולם משחק שיהיה מפורט מאוד ונאמן למקור ולתקופה, כשגם במסגרת המשחקיות לא קשה לראות את תשומת הלב לפרטים הקטנים. עדיין אין תאריך…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. היוצרים של משחק הבאטמן הנודע לשמצה החליטו לוותר עליו באופן באופן מלא, כך נראה, והודיעו על ביטול התוכנית לגירסאות מחשב אישי נוספות קיוויתם לכך שגירסאות ה-OS X והלינוקס של Batman: Arkham Knight, משחק הפעולה שהושק בשנה שעברה, יהיו קצת יותר יציבות ואיכותיות מזו לה זכו הגיימרים שמתבססים על חלונות (ושהפכה מאז לדוגמה חיה של איך לא משיקים משחק)? לצערנו – זה כבר לא יקרה. במפיצה Warner Bros. Interactive Entertainment הודיעו רשמית על ביטול התוכנית ליצור גירסאות של המשחק לשתי מערכות ההפעלה השולחניות – וביקשו מכל הצרכנים אשר ביצעו רכישה מוקדמת של המשחק לפלטפורמות אלו דרך Steam לדרוש החזר לכספם. ההודעה המצערת בפלטפורמת ה-Steam, והתגובות של המשתמשים שאומרות את הכל …

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by PTTM,

היי. מצאתי באינטרנט הורדה לוורלד בילדר של קומנד אנד קונקר 3. אני מתקין, הכל הולך סבבה, ואז שאני מנסה להפעיל הוא מגיע לבערך 90% ואז מגיע לNot Responding. בבקשה תעזרו לי, אני מת לבנות מפות! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by TemaniH,

שלום לכולם, כמו שכולם יודעים סופ"ש זה הBlack Firday. כרגע יש מבצע בBug של המשחק השני ב80%. Mop עולה שם 200 שקל. ז"א אם אשיג שותף זה יעלה לכל אחד 120 ש"ח. אם יש מישהו שמועניין, נא ליצור קשר TemaniH@gmail.com שימו שההצעה הזאת רלוונטית רק עד ה2.12.12. כמובן שאם יש משהו זול יותר, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/search.html?qs=quake%20wars⊂=m&stype=11&type=11 תלחצו על MOVIE2 ו MOVIE 1. זה משחק פשוט חבל"ז

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by mahno586,

שלום לכולם מקווה שתהנו מהסרטון שלי,אני יודע שלא ערכתי את זה כול כך אבל בכול זאת מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=veMODczXLt0 Mahno_gaming

13. Started by Rondh,

מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk

14. Started by FatherBoard,

שאלתי לפני איזה חודש על איזהשהי בעייה שהייתה לי ב-REVOLT (ולא קיבלתי אף תשובה נורמלית האמת). הבעיה הייתה שבכל פעם שהמשחק מתחיל - אז אין את הספירה של ה-3,2,1 GO! המירוץ מתחיל ישר אחרי הטעינה. כתבתי גם, שזה לא קורה בפעם הראשונה שמפעילים את המשחק, שהרי בפעם הראשונה זה כן סופר. מה שהשתנה זה, שגיליתי משהו: כאשר הטעינה של השלב היא מהירה (כמו בפעם הראשונה שהיא עורכת גג 3 שניות), אז זה כן סופר, וכשהטעינה איטית אז זה כאילו המשחק (והספירה) מתחיל לרוץ עוד לפני שזה גמר לטעון, וכשזה גומר לטעון אז זה כאילו כבר ספר, והמירוץ מתחיל ישר. (מקווה שהבנתם - זה קצת מסובך האמת). מה שלא ברור לי, זה למה בפעם השנייה ומעלה שאני מתחיל מירוץ אז הטעינה איטית ובפעם הראשונה היא בסדר? גם גיליתי, שהטעינה ת…

15. Started by Ac-Boy,

שלום ^^ יש לי שתי בעיות נכון לעכשיו. 1. אני לאיודעמה זה הסימן אש עם המד הזה שליד המפה הקטנה שבצד ימין של המסך. 2. אפשר להסבר מדויק על כל מקצוע ואם אפשר לדעת איך אני הופך למקצוע הזה ואיך אני מבצע אותו.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by The Dom,

למשחק אני זוכר שקראו COSMO או משהו בסגנון.(הוא תורגם גם לעברית אני חושב) זה היה משחק הרפתקאה שאתה משחק בתור גיבור אדום (חייזר אדום כזה) שאתה צריך לעבור שלבים ולהילחם במפלצות. אני זוכר למשל שהיו מפלצות שעשויות מאור וכדי לחסל אותם צריכים להדליק את האור (הם חיים רק בחושך) ואותו דבר על מפלצות החושך. הייתה שם מפלצת של כלב מכני. אני זוכר 2 נשקים מהמשחק- מן מקל קסם כזה ורובה אור. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תעזרו לי ותענו לי על השאלות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by xTak,

היי אנשים למי שלא מכיר אנחנו Ri5e והיום אנחנו מביאים לכם סרטון בו xtak,rushezz וdanikn מראים איך לעשות את הגליץ' בresistance, מראים כמה מקומות מגניבים שאפשר להגיע אליהם עם הגליץ' ועוד כמה טריקשוטים מגניבים בסוף. תהנו מהסרטון, תנסו את הגליץ' ואל תשכחו לתת בסאב ובלייק קומנטרי #4 גליץ' ברסיסטנס חלק ראשון |Ri5e Clan חבריי הקלאן היו רוצים לבקש מכם השחקנים לא לנסות את הגליץ' במשחקי המולטי כי זה יכול להרוס את חווית המשחק לכל השחקנים האחרים, לכו לפרייבט ותתפרעו!החלק השני ייצא ממש בקרוב, שווה לראות גם אותו!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  19. טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by Drek Boy,

מישהו שיחק את המשחק the threat? איך המשחק? אני יודע שהוא קצת ישן אבל הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. התקנתי את המשחק עידכנתי פאטצ עידכנתי דיירקט איקס יש לי ראדון x800 xt pe עם מעבד 2.8 גיגה זיכרון מחשב סביר לכל הדיעות והמשחק מקרטע בהתחלה חשבתי שניסחפתי עם ה aa וה af (שהיו על מקסימום) הורדתי לחלוטין הכל אפילו רזולוצייה והמשחק עדיין קופץ בחלק מן המקומות מישהוא מכיר את התופעה או פיתרון לה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by SHAY.SHIMON,

יש לי בעיה כשאני רוצה להיכנס למשחק דרך ORIGIN הוא לא נכנס לי מחקתי והיתקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא עזר תודה !!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקי פעולה. בcrysis כמובן אני אשחק וגםבCOD 4, אבל מה אחר כך? שמעתי שlost planet טוב מאוד, האם זה נכון? מפרט: P4 3 GHZ 1.5 RAM 8600 GTS (זה היה אמור להיות הכרטיס שלי, אבל החליפו לי אותו במשו ממש דומה של ATI, אז אני חושב שהביצועים יהיו אותו דבר) תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום ראיתי שאתמול פרסמו מידע חדש על הgta v...אבל רציתי לדעת אולי אם יהיה עוד מידע נוסף בימים הבאים של התערוכת E3 או שזה המידע היחיד שהם יפרסמו על לשחרור המשחק? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by IG,

אני משחק בתור סקיפי, ג'ולי ברוטי ואני כבשנו את כל העולם (אני את אפריקה, אסיה, דרום ספרד וצפון בריטניה, וכמובן את כל איטליה ויוון, ברוטי את מזרח אירופה וג'ולי את מערב אירופה ודרום בריטניה). עשיתי שלום עם ברוטי וג'ולי כדי לפתח בשקט את הערים שלי ובעיקר כדי לפתח את שתי הערים שכבשתי בבריטניה (כי זה היה נורא מצחיק לגנוב אותם בג'ולי מתחת לאף - או יותר נכון ל-7 הצבאות הענקיים שהם הביאו לשם כדי לכוש את הערים האלה- שעכשו אני רוצה להלחם בהם לבד ). עכשו אני מחכה ששתי ערים יתפתחו לי בבריטניה ואני רוצה לתקוף את ברוטי וג'ולי ולכבוש הכול :צחוק מרושע: השאלה: האים אחרי שהזמן במשחק (ה300 ומשהו שנים שמוקצבות לי) נגמר, אני יכול להמשיך או שהמשחק נגמר לגמרי?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.