עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את המשחק NBA2K21 אין סאונד, אני משתמש באוזניות

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  2. שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. משהו יכול להסביר לי איך אני נכנס לסרבר הישראלי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. סטים מקדישה את סוף השבוע הקרוב לחברה היפנית הוותיקה - וזה אומר שיש לכם הזדמנות פז לקבל את כל כותרי סדרות Total War ו-Dawn of War במחירים מצחיקים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%a0%d7%a8%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a2%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Meir787,

התחלתי לשחק לא מזמן ואני חייב להודות שזה משחק לא רע... גות'יק 3 שאשכרה אפשר לשחק בו. עוד מישהו משחק ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. עדכון ראשון לגירסת ה-PC של משחק הפעולה המשובח מוסיפה אפשרויות גראפיות ומבטיחה לשפר את היכולות Rise of the Tomb Raider, אחד מהמשחקים המוצלחים ביותר שנחתו במחשב האישי עד כה בשנת 2016, זכה לאהדה בלתי מבוטלת הן מהמבקרים המקצוענים והן מהשחקנים בשל היותו המרה ראויה ואיכותית מפלטפורמת ה-Xbox One שאליה הושק בנובמבר 2015 – ממש כמו קודמו Tomb Raider וכמו לא מעט כותרים אחרים של Square Enix. כל זה לא אומר שהמפתחים שלו נחים על זרי הדפנה – הכותר זוכה כעת לעדכון רשמי ראשון במסגרת פלטפורמת ה-Steam (ובמסגרת חנות האפליקציות של מיקרוסופט, שמשווקת ומפעילה את המשחק גם היא), אשר מבטיח לשפר את הביצועים, בעיקר עם מערכי SLI מרובי כרטיסים של NVIDIA (שקיבלו רק לאחרונה פרופיל ייעודי במסגרת…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by ag43,

בשורה לחובבי משחקי ההרפתקאות (אם קיימים עדיין כאלו) . המשחק GRAY MATTER שפותח ע"י לא אחרת מאשר גיין ג'נסן יצא סוף סוף לשוק לאחר דחיות רבות. הייתי פותח דיון ראשי אבל קשה לי להאמין שיש רבים שמשחקים כאן בקווסטים כך שלא כדאי להשקיע. לאנשים שכן אהבו את הקווסטים המיתולוגיים שלה - לרוץ ולקנות!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by JottaGaming,

;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by Or94,

האם אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים שיצאו וייצאו בקרוב שתומכים בסאונד דולבי דיגיטל AC3?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by Soya Gaming,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by g@s,

יש לי GTX 560 TI ו מעבד I7 2600K יש לי לאגים שאני מריץ על אולטרה האם זה בגלל החומרה או בגלל בעיה אחרת בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by davidcohen,

אהלן, רציתי לדעת אם יש שחקנים למוד הזה? כאילו ישראלים בגלל שהפינג בסרברים אחרים מאוד גבוהה תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

15. בבקשה תעזרו לי. יש לי windows xp ואני לא מצליח להעלות בו את המשחק "משיח". אני מתקין את המשחק, לוחץ על כפתור ההפעלה, עולה לי מסך שחור כזה, ואז זה יוצא לי מהמשחק. בבקשה תעזרו!!!! תודה . SOLIMER

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

כעת אנחנו סוף כל סוף יודעים מה יהיה העיצוב הרשמי של קונסולת ה-PlayStation 5 אשר תהיה זמינה בשתי גרסאות לפחות - וזה מסתמן כמו נצחון ראשון על המתחרה מבית מיקרוסופט לכתבה

17. היום התקנתי FAR CRY עם הפאטצ' האחרון ואין לי שליטה על העכבר בתוך המשחק בתפריט הוא פועל אבל בתוך המשחק הוא פשוט לא זז

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. נותר שבוע בלבד להשקה הרשמית של Elden Ring המבטיח, מבית יוצרי Dark Souls, והדרישות החומרתיות הרשמיות עבורו אמורות להוות צפירת ארגעה לכל מי שעדיין לא מצאו הזדמנות לשדרג את החומרה שלהם מאז החל משבר השבבים לכתבה

19. Started by orpa,

הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ default.cfg מה לעשות? דרך אגב גם ה-Patch אומר לי שהוא לא מוצא את המשחק מותקן וזה כן מותקן מהתקנה מקורית של שני הדיסקים! וניסיתי להפעיל ב-Safe Mode וגם להפעיל את ההגדרות שהוא מזהה את המחשב שום דבר לא עזר! עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Pease Brother,

אמרו לי שיש 4 שרתים ישראלים ואחד הוא RANCKED אז אתם יכולים להגיד לי את השם שלו ואת ה IP אם אתם יכולים :-\

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Shoshinga,

הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by nahonh,

שלום יש לי ראוטר DLINK604 ואני מעוניין לשחק ברשת במשחק PRO EVOLUTION 4 וכשאשר הרוטר מחובר אין לי אפשרות וכשאני מנתק אותו אני מצליח. מישהו יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר?????

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by dovik,

2. מוד ZY-EL. אחרי התקנת מסך חדש יותר גדול התמונה התקרבה באופן קיצוני. רואים את הגיבור ובקושי קצת מרחב מסביב.. משחקים מסביב לרזולוציה של המסך ושל המשחק לא עזרו. האם יש עוד פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by netanel38121,

שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. אהלן, מקווה שזה בסדר שאני שם את זה כאן. פתחתי קבוצת טלגרם לשיתוף דילים למשחקי מחשב מ-70 אחוז הנחה ומעלה. לינק: https://t.me/afgamesil הבטחתי לעצמי שאפרסם מפתח למשחק על כל 5 אנשים שיתווספו מהעודפים שיש לי ב-HB ו-FANATICAL. אז מוזמנים בכיף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.