משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי אחים שלי כמו שכתבתי למישהו יש מושג אם יהיה איזה המשך נחמד למשחק השולט הזה?? יש את כל הדרעק הזה RIENFORCED וMEGA אני מדבר על משהו רציני אז תגיבו! ביי
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה קורה אנשים אני אור מJotta Gaming הערוץ שלי מצלם הרבה דברים שווים גם COD תנו בלייק ובסאב אנחנו כמעט במאתיים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: I Play BO2 Zombie Survival
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחותי ממש רוצה את המשחק של הסנטה קלאוס שקופץ מגג לגג ואוסף מתנות.. אם מישהו יודע איפה אני מוריד דחוף תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מוכר משתמש סטים ב 25$ משחקים: Rocket Leauge , CS:GO ליצור קשר בסקייפ: liel8080 או בדיסקורד : liel#1577 או דרך השחקן הראשי שלי בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198300176237
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו מעוניין אז פתחו קאפ ב ESL ב MW3 : http://www.esl.eu/eu/mw3/news/239119/
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני ממליץ בחום לקנות את המשחק cod2 ולשחק ברשת כי זה מהנה מאוד ומי שיקנה את המשחק אני אשמח עם יקנה גם שרת באתר הבא www.vif.com ב90 שקל שרת משחק +שרת דיבור TEAM SPEAK ואפשר להוריד ת התוכנה מפה www.teamspeak.com ותיקנסו לשרת הזה 84.94.230.4:2222 סיסמה 1212 ושם אני יסביר לכם כול מה שצרייך לדעת!!! משחק מהנה מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק,יש קישור בשולחן עבודה שאני לוחץ עליו עולה תוכנה עפ פרסום של המשחק איפה אני אמור ללחוץ כדי להתחיל לשחק??????? תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
ברגע שאני נכנס למשחק (אחרי התפריט הראשי) אני מתחיל לשחק ואני רואה רק עניים אדומות שאני יכול לירות בהם איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
משחק המירוצים של מיקרוסופט נראה נהדר וזמין להתנסות עבור כל משתמשיה של חלונות 10, ואילו כותר המירוצים הפופולרי משנה שעברה זמין לרכישה כעת בגירסת Game of the Year שלמה ומקיפה את מספר משחקי המירוצים הראויים שמגיעים מדי שנה למחשבים האישיים ניתן לספור ברוב המקרים באמצעות יד אחת בלבד, ועל כן הימים הנוכחיים בהחלט יכולים להיחשב כמיוחדים מאוד עבור חובבי הז'אנר – כאשר שני כותרים נהדרים זמינים במקביל, כל אחד בצורה קצת שונה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%98%D7%90-%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C-forza-motorsp/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו לגלות מה הם משחקי המובייל המושקעים והמוצלחים ביותר שנוצרו ממש כאן, בארץ הקודש תעשיית משחקי המובייל היא אחת מתעשיות המשחקים הפורות ביותר שיש כיום. ולשמחתנו, יש לא מעט מפתחים ישראלים עם דריסת רגל בחנויות האפליקציה שמשנה לשנה מתמלאות ביותר אפליקציות כחול לבן. אז לכבוד יום העצמאות, הנה פרק מיוחד שמוקדש כולו למשחקים שפותחו בישראל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9C%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%A1/
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
גרסאת ההמשך של 2 הקווסטים הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות...למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? אני לא מוצא את זה בחנויות.. עריכה: למחוק, מצאתי בפריק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקלאן ישראלי נוסף ופחות מגביל ל PR[מי שלא יודע מה זה פרטים למטה...], אז אם אתם רציניים, מחפשים משחק טקטי ומציאותי וגם מוכנים לתרום, (עדיף גם שיהיה לכם מיקרופון, חוץ מזה אין תנאים) תשאירו פה מסן ואני כבר אדבר איתכם. די ברור שאנחנו לא בדיוק נתחיל כקלאן, אלא פשוט כמה אנשים שמשחקים ביחד, אבל עם הזמן זה יילך ויגדל ובלי קשר גם אם לא נהיה הרבה זה יכול להיות הרבה יותר כיף מלשחק עם אנשים אקראיים שאתם לא מכירים. ועוד משהו.. אני גם מחפש אנשים שמוכנים לקחת את זה על עצמם כפרוייקט, ויהיו מוכנים להשקיע ברעיון הזה. מישהו איתי? אז מה זה PR? project reality הוא בעצם מוד לBF2 שפותח 5 שנים [אתם קולטים?] וזה ממש משחק שונה אבל עם המנוע של BF2... מה שהמוד מנסה לעשות הוא להפוך את BF2 …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק עם כל העדכונים מ-www.muonline.com. וכדי להתחיל לשחק כתוב לי ללחוץ על לחצן ה-CONNECT אך שום דבר לא קורה. קראתי קצת בדרישות חובה מה שנראה לי שחסר לי זה כרטיס גרפי כזה: 3D acceleration Card (Voodoo2.TNT) איך אני בודק את הכרטיס הגרפי? משהו מכיר את המשחק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם עדיין יש בעיות להפעיל את המשחק הנ"ל בויסטה - בעיות תאימות וכו' גם לאחר 2 העדכונים האחרונים (תאימות וביצועים)? הבעיתיות של המשחק היא אחת הבעיות שמנעו ממני לשדרג לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם,😏 לפני מספר ימים פרסמו באתר הודעה על מצבע של humble,שבו אפשר להירשם לhumble ולרכוש COD ב12 דולר https://hwzone.co.il/main-games/שלושה-כותרים-נהדרים-מ-activision-במחיר-חסר-תקדי/ אני בקושי משחק במשחקים,ולכן אין לי כל צורך במנוי שהאתר מציע.. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל אותו,כדי שלא יחייבו אותי בחודש הבא בסכום נוסף? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תוכלו לתת לי משחקי רשת כמו GUNZ,XIAH,MU שהם בחינם ואפשר להוריד אותם דרך האתר שלהם אבל אל תביאו לי משחקים שדורשים כמו DOOM 3 או QUAKE 4
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לכל מי שפספס או מי שקיבל התקף נוסטלגיה.... מדובר בגרסה של "סיפורי מיתולוגיה" לAge of Empires ככה שיש את כל הנושא של עדינים, טכנולוגיה, בנייה של כפר וכולי אבל יש גם מערכת שלמה של "אלים", מפלצות מיתולוגיות וגיבורים. המשחק מלבד סקירמיש, מולטי, לאן, Direct Connect ועוד מכיל קמפיין ענק ומדהים מבחינת עלילה ששווה בהחלט לשחק... הגרסה החדשה עברה שדרוג גרפי, טכנולוגי והוכלאה ביחד עם Steam ו Twitch... כולל את המשחק המקורי, חבילת ההרחבה The Titans והקמפיין The Golden Gift... אחד המשחקים האהובים עליי מעולם רק בגרסה משודרגת... שווה למי שפספס... http://store.steampowered.com/app/266840/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי רצף הצלחות כביר בשנה שעברה, סוני פותחת את 2023 באופן צולע למדי - כשגרסת ה-PC עבור The Last of Us: Part 1 מתגלה כבלאגן טכני לא בשל שגורם לשחקנים ולמבקרים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
הפעם פיצלתי לשני חלקים פשוט בגלל הכמות. זה ארגז ענק. והיו עוד דברים שלא נכנסו! תהנו חברים
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני נמצא פה: כל פעם שאני מתקם לדלת יש LOADING ואז הוא נתקע. מישהו יכל להביא שמירה של אחרי הטעינה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-