משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בסביבות 2000-2001. במשחק יש רכבת, היא יכולה לנוע בשלוש מהירויות קדימה ואחורה ויכולה לעצור. המטרה של המשחק היא לסיים משימה כמו להוביל קרון מסויים למקום מסויים בכמה שפחות זמן. בעקרון זה משחק חשיבה אבל אני לא יכול להזכר איך קוראים לו. בפתיחת המשחק אם הזיכרון לא מטעה אותי יש 2-3 צפירות של רכבת. זה בעצם כל מה שאני זוכר מהמשחק. אם מישהו מכיר משחק שדומה אפילו קצת למתואר בבקשה שיגיב. תודה רבה מראש. אני רוצה להדגיש שזה לא סימולטור מסוג כלשהו.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בהם אי פעם. מומלץ בחום למרות שהמשחק די ישן - מדובר במשחק מאוד מעניין ושונה... תבדקו ביקורות וסרטונים שלו כדי להבין על מה מדובר - זה ו Baldur's Gate הם המשחקים היחידים ששיחקתי יותר מפעם אחת..
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ב WORLD CUP החדש אני מנסה לשנות את הרזולוציה אבל משום מה היא לא משתנה ... אני חייב לשנות את זה לרזולוציה של 1280x1024 אחרת רואים מגעיל יש איזה שהיא דרך אחרת לשנות את זה ? אולי ידנית דרך קבצי המערכת של זה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כותר ההמשך ללהיט משנת 2012 מגיע בקרוב, ומתיימר להציע סגנון וגישה שונים למלחמה בחייזרים לפעמים כל מה שצריך הוא נקודת מבט רעננה, וזה כנראה בדיוק מה שסייע ל-XCOM: Enemy Unknown של סטודיו Firaxis לקחת את המותג העייף, שהחל את דרכו בשוק משחקי המחשב בתחילת שנות התשעים, ולהחזיר אותו למקומו המיועד כאחד מהפופולריים והמוערכים ביותר בקטגוריית משחקי האסטרטגיה. כעת, נותרנו לנו כחודשיים עד שנגלה האם להצלחה משנת 2012 (שאת התנופה שלה המשיכו חבילת הרחבה בשנת 2013 ועיבודים לגירסאות מובייל שונות) יש פוטנציאל לשיחזור גם בשנת 2016 – עם XCOM 2, שבו החייזרים הם השליטים ומה שנותר מגוף ה-XCOM הוא מספר מועט של לוחמי גרילה שמנסים להחזיר את השליטה בכדור הארץ למין האנושי. XCOM 2 י…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי קודם כל אני חדש בפורום שמי ניר ואני בן 18 עוד חודש אני תקוע במשחק בשלב A VINTAGE YEAR כאשר כבר הרגתי את הבן ואת האבא( את האבא הרגתי בעזרת סכין ואת הבן באגרופים), את האבא העפתי מהמרפסת ואת הבן שמתי בתוך מקפיא שהיה בחדר שלו. הגעתי לאיזור של המטוס ואני לא יודע מה לעשות, עליתי גם במעלית והגעתי לחדר מוזר של כימיקלים, וגם שם הרגתי את כל האנשים. מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות עם המטוס? איך אני עולה עליו? תודה לעוזרים עריכה: עברתי שלב הייתי צריך לירות בהוא
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי היה משחק שבו אתה שולט על ספינת מלחמה במלחמת העולם השניה ואתה כול הזמן משפר אותה שכחתי איך קוראים למשחק הזה,אני מחפש אותו בנרות
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
סתם משהו מהטריל ששחקתי אתם חושבים הוא מוגזם?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=780509 עכשיו כל חברות המשחקים לא יכולות להאשים את הPC בפגיעה בשוק המשחקים, אומנם הוא כן פוגע אבל הPS3 לא חפה מבעיות ושלא נדבר על הX360 שהיא נפרצה עוד מימיה הראשונים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סימנתי אנגלית בהתקנה ומשום מה התפריטים באיטלקית אז לא מצאתי אבל רק רציתי לדעת אם יש בכלל במשחק הזה סקרימיש או שזה רק קמפיין?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פנו אלי בבקשה אם בא לכם לעזור, אני יכול אפילו לתת פרס סמלי של כמה דולרים בפאיפל למי שיכול לעזור לי!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב ככה הקובץ עצמו הוא קובץ שאתה מתקין אותו והוא מתקין את המשחק call of duty ברגסטר כי הדיסק של ההתקנה של הcall of duty שלי לא טוב !!! ועכשיו כדי לשחק בחדש אני צריך שהמשחק יהיה מותקן ברגיסטר מאיפה אני יכול להביא את הקובץ לא יודע איך קוראים אבל אני יודע שיש קובץ כזה תודה לכולם תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חיפשתי גם באמצעות התוכנה שפירסמו כאן: The All-Seeing Eye אבל עדיין לא מצאתי ישראלים.. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חודשיים וחצי לפני שריקת הפתיחה המיועד ולאחר הודעה של כמה שחקניות מרכזיות כי לא יקחו חלק באירוע - תערוכת E3 לשנת 2023 מבוטלת רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הגיע המחשב החדש לפני כמה ימים. עכשיו אני צריך כמה דברים לשחזר, בינהם הפאטץ'. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא מוצא חלקים בשביל הדוקטור או אוכל בשביל אחד האנשים שם... כל מי שמשחק במשחק אם אפשר עזרה.. תודה (=
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
אז ככה התחלתי לשחק והכל טוב ויפה עד לשלב הראשון בסנריו השני שבו אני אמור להעביר 400 מזון לכפר שכן אז איך לעזעזל אני עושה כי אני ממש לא מצליח וזה מתסכל כי המשחק נירא שווה ממש ואני ממש מאוכזב מהעובדה שזה לא עובד לי וניסיתי דרך הdiplomcy כמעט בכל צורה אם זה בכל זאת דרך זה או בדרך אחרת אהיה יותר משמח לעזרה בתודה מראש זיו
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שאני במקום הנכון לשאול את השאלות שיש לי... אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'יטק ו saitek שאת הג'וייסטיקים שלהם אפשר לתכנת גם למשחקים שלא נועדו לעבוד עם ג…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ושוב SQUARE ENIX איכזבו אותנו. במקום להוציא REMAKE אמיתי עם גראפיקת HD, הם הוציאו מחדש את אותו המשחק עם שיפורים מינורים. ואם בכל זאת אתם מעוניינים להינות מהקלאסיקה בגרסה משופרת, אל דאגה המעריצים דואגים לכם. חבילת שידרוג מוזיקה, הכוללת את המוזיקה האוריגינלית מהPLAYSTATION, גרסאות תזמורת חיה, גרסאות משופרות של FANS, ורימיקסים. http://forums.qhimm.com/index.php?topic=12787.0 מומלץ לבחור בהתקנה את פרופיל היוצר(הטראקים החביבים עליו). לא לשכוח לסמן את הגירסה המתאימה(1997 או 2012). ולוודא שהקבצים אכן הותקנו במקום הנכון(תמיד אפשר להעביר אותם ידנית). אתם רוצים עוד? גם את הגראפיקה אפשר לשפר. שיפור קל ללא בלגאן(שומר את גירסת 2012 כמו שהיא): http://enbdev.com/descript…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מצאתי כמה וכמה מדריכים, אבל הייתי מעדיף לשמוע ממשהו פה עם ניסיון בזה במקום לנסות 20 אלף דרכים שונות ומשונות. ניסיתי בינתיים משהו בסגנון של הדרך הראשונה שם, אבל כשהעלתי את DARKSIDERS המצלמה היתה תקועה כלפי מעלה וכמעט שום דבר לא ממש עבד.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-