משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חושד בכך שה HDR וה SM3 לא מופעלים אצלי ב FAR CRY. אני מצרף תמונה: ההגדרות הם על המקסימום. פשוט שמעתי שלמי שה HDR לא מופעל צריך לכתוב איזה משהו איפשהו אזז, מה צריך לכתוב ואיפה? תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן עם וינדווז 98 ומידי פעם אני משחק בו משחקי DOS,עכשיו יש לי בעיה במסך שברזולוציה נמוכה הוא חשוך,שאני מעלה את הרזולוציה אז זה מסתדר...(בשולחן עבודה) עכשיו במשחקי DOS הרזולוציה נמוכה ואני לא יכול לשחק.. :-[.. האם יש דרך להעלות את הרזולוציה.?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרב הענקים בין שתי סדרות משחקי הפעולה החל רשמית פעם נוספת, אבל הפעם נראה שכבר בשלב המוקדם הזה יש לנו מוביל ברור חשיפתו של Battlefield 1 החדש בשבוע שעבר הפתיעה כמעט את כולם, עם קפיצה חזרה על העבר – ואל מלחמה ש"חווינו" רק לעיתים רחוקות בלבד בעולם הגיימינג עד כה. החשיפה הזו גם החזירה אותנו אל המלחמה הגדולה שבין סדרת Call of Duty (עם Infinite Warfare והחידוש ל-Modern Warfare אשר יגיעו ב-4 בנובמבר) של אקטיוויז'ן לבין סדרת Battlefield (ב-21 באוקטובר) של EA Games – כאשר אם נתבסס על התגובות שמסתובבות להן ברשת אודות סרטוני החשיפה של כל אחד מהכותרים, נראה שהפעם יש לנו מנצח גדול כבר בשלב המוקדם הזה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9B%D7%…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את המשחק GENERALS וכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחק כלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכביש יש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESS של המשחק ולא עזר מה עושים!!!!!!!! תודה נ.ב. כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9... יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200 עוד תגובות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סיימתי להוריד ולהתקין את המשחק היום בבוקר בהצלחה... אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את המשחק עצמו. כאשר אני מפעיל את המשחק הוא נותן לי שיש איזו בעייה כלשהי עם Securom סימנתי V בוירטואל דימון ליד האופציה הזאת אך עדיין המשחק לא עולה. אין שום קראק בדיסק לגבי NOCD או משהו כזה.. אני מקווה שמישהו התקין כבר את המשחק ויוכל לעזור לי . תודה לעוזרים. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלה : אני יכול לעשות unlearn לכל נקודות ה talent שלי בשביל ליצור build חדש, מתי שאני רוצה וכל פעם זה עולה יותר GOLD לעשות את התהליך הזה (פעם ראשונה 1, פעם שניה 5, שלישית 10 וכו') השאלה שלי היא, האם באיזשהו שלב, העלות של לעשות unlearn נשארת קבועה , או שזה ממשיך לעלות ולעלות...?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לאחר שקניתי כרטיס מסך חדש (7600GT) החלטתי לחזור לשחק במשחק אבל משום מה המשחק כאילו עובד "מהר מדי" כלומר הסרטונים בהתחלה רצים מהר לפני שבכלל הקול מגיע...וגם המשחק עצמו רץ מהר מדי (לא בקצב נורמלי למשחק) חיפשתי באתר של EA קובץ עדכון אך לא מצאתי כלום... :-( למישהוא יש רעיונות לעזור????
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק הזה מעל לחצי שנה ואני לא מצליח למצוא את מה שהיה לי אני מוצא רק את הגירסה Brothers in Arms Earned in Blood 3D ואני מחפש אולי את ההמשך אולי את הקודם משהו יכול לעזור לי :s05:
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הנה סרטון חדש שלי, הפעם על המקרה שקרה לי עם G2A. אשמח לפידבק על הסרטון ועם אהבתם אשמח גם לליק וסאב!סרטון
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
על איזה רמה אתם בדרך כלל משחקים? אני על Hard בחלק או Easy. עכשיו התחלתי את CoD 2 ברמה Hardend(רמה אחת מעל ה Regular)
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ZI7KX-MRAAW-3NQMD QM2QP-6E77Z-XMDAF ZLHTI-87QGM-6FL7N DK3YQ-T8NZ7-QLN4A G02CD-6K7PI-3MPJT מי שלוקח שיגיד בבקשה שאני אוסיף וכדי שאנשים לא ינסו 100 פעם קוד שלא עובד, תעשו ציטוט עם הקוד שלקחתם.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
אוקיי.... כמו רוב העולם התקנתי את UT2004. הבעיה היא שבמצב Onslaught המשחק מקרטע (בדרך כלל 25-30....... יורד ל 15 בעומס כבד) גם כאשר אני מוריד את הפרטים למינימום והרזולוציה 800x600. ככה זה אצלכם (בעלי מפרט דומה)? יש פתרון? מפרט: Celeron taulatin 1200@1600 384MB RAM Radeon 8500LE@8500-omega drivers 4.2
-
שלום, קניתי לא מזמן את החבילה השלמה של כל המשחקים של FEAR דרך סטים ב10$ הבעיה היא שסטים מתייחס לFEAR ולחבילות ההרחבה שלו כאילו הם משחקים שונים. הם מופיעים בLIBRARY בקטגוריות שונות. ובDOWNLOADS הם מופיעים כקטגוריות שונות אשר לכולם אותו גודל 17GB. וקצבי הורדה שונים. כל אחד סיים להוריד כמות שונה של מידע כך שאני יודע שזו לא אותה הורדה ששכפלה את עצמה. מה שעשיתי בינתיים זה עצרתי את ההורדה של שתי ההרחבות. דבר נוסף מוזר הוא שבציור של ההורדה (שלא כמו בשם שלה) רשום FEAR: INCLUDES .....EXPANSIONS. מה לעשות? האם זה יסתדר?[br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 16:40:03 סליחה על ההקפצה. בבקשה תעזרו לי.יש לסטים דרך ליצור איתם קשר ישירות?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הפופולריות וההצלחה של משחקי הוידאו מהוות הוכחה לכך שכמעט כל פעולה יכולה להיות מהנה יותר כשהיא נתפסת כחלק ממשחק ומאתגר - וזה משהו שכבר קורה בכל מקום מסביבנו, ממש עכשיו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-